Arkadaşlar Belediye otobüs kaldırakmı bilgisi olan varmı???
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Trabzonspor - Benfica | Olimpiyat Stadındaydık...
Daraltma
X
-
çok sağolun.İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle19. sıraya ekledim.Ecelim geldiğinde son nefesimde
Bordo-Mavi kefen var vasiyetimde
Yorum
-
hiçbir haber yok. formula1 pistini yapanlarla aynı .. kafa.İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar Belediye otobüs kaldırakmı bilgisi olan varmı???
Yorum
-
Ekledim Ezgi bir değişiklik olursa haber verirsin.İlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHep su otobusle gitmek istemisimdir sonunda istedigim oluyor galiba
yarin ogleden sonra anadolu yakasinda isim cikti o sebeple beni de Kozyatigi otobusune yazabilirsiniz hatta bir de +1 yazalim (bu aksam durumu netlesir)
Mecidiyeköy otobüsünde yerimiz kalmadı arkadaşım.İlk olarak ozgurkilic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMecidiye köye benide eklermisiniz . Ancak Bileti kale arkası aldım
Kozyatağı için son iki kişi arkadaşlar.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Metin abi beni +2 yapalim ve son bir kisi kalmis olsunİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEkledim Ezgi bir değişiklik olursa haber verirsin.
Mecidiyeköy otobüsünde yerimiz kalmadı arkadaşım.
Kozyatağı için son iki kişi arkadaşlar.
Futbol taraftardır!
Yorum
-
Hadi öyle olsun. Kozyatağı son 1 kişiİlk olarak ezgi cubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin abi beni +2 yapalim ve son bir kisi kalmis olsun
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Orkun sen +2 kişi mi ? yoksa "tek başıma üç kişilik yeri kaplıyorum" mu diyorsun ?İlk olarak orkun kır tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekozyatağında 3kişilik yer açılırsa beni dahil edermisiniz
Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum