Renkdaşlar eğer talep olursa Taksim'den ufak bir araç kaldıracağım. Organizasyonla ilgilenenler ek kontenjan açılacak veya açılmayacak cevabını verirlerse önümüzü görmemiz açısından yararlı olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN İstanbul | Trabzonspor - Benfica | Olimpiyat Stadındaydık...
Daraltma
X
-
En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 02.08.2011, 11:05.Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!
(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
-
İnternetten bilet alamıyorum nedendir acaba? Yardım!...Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
Yorum
-
- Her zaman fire vardırİlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKozyatağı için iki kişilik yerimiz vardır.
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Şimdi bilet aldım ve gittiğim yerde kimse yoktu biraz konuştum filan ekrana baktım satılan yerlere biz bu maçta 20 bini bulursak iyi. Ne kadar ilgisiz geçiyor sanki tur atlama şansı hiç yok muş gibi takımın hayret. İBB maçında 60 bine oyna sonra hüsran bir rakkama çık o stada hayırlısı.
Yorum
-
Kozyatağı listesine ekliyorum Atilla bey.İlk olarak Attila Selçuk Uzun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMetin bey ,
O zaman Ben gelebilirim değil mi?Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Tarih 03 / 08 /2011
Yer : İkitelli Atatürk Olimpiyat Stadyumu
Saat : 21:45
Biletler : Herkes doğu tribününden kendi temin edecek.
Hareket : Kozyatağı ve Mecidiyeköy
Hareket Saatleri :
Kozyatağı : 16:30
Mecidiyeköy : 17:00
Hatırlatmaya gerek görmüyoruz aslında ama yine belirtelim; Atkısız, formasız gelmek yasak
Kozyatağı;
1 ) a f s
2 ) Aygün GÜNDOĞDU
3 ) Berat Akçay
4 ) Bıyıkoğlu
5 ) blacksealee +1
6 ) bocek +1
7 ) Cafer KILIÇSOY +2
8 ) cagdasdeniz4242
9 ) cvolkanc
10 ) dumanpub
11 ) Atilla Selçuk Uzun
12 ) Emre Dumangöz
13 ) ertan arikan
14 ) erzurumlu
15 ) Great White
16 ) Kerimcan Yıldırım +1
17 ) Lifon
18 ) Ezgi Çubukcu +2
19 )
20 ) Mert Maya +1
21 ) mesopliya +1
22 ) Mollasalihoğlu +1
23 ) Murat Hızal
24 ) OumaR_61
25 ) Özkan Şentürk
26 ) RuaY61 +1
27 ) Salih Edip
28 ) Şenol Altunsoy +1
29 ) Shitskys
30 ) szymek7 +1
31 ) tarkan57 +1
32 ) yakın
33 ) Yener Yıldırım ( legurhan )
Mecidiyeköy;
1 ) Abdülkadir Kılıç
2 ) Alper Yıldırım ( legurhan )
3 ) Anıl Kadir
4 ) Barış Burak Kanbur
5 ) Berat
6 ) Bıyıklıoğlu +1
7 ) Buğra Dege+4
8 ) Burhan61
9 ) Çağatay_
10 ) Dorukhan Açıl +1
11 ) Fatih Küçük
12 ) Feld
13 ) Gamze + 1
14 ) hayati_kamil
15 ) İskender+1
16 ) iyattara +1
17 ) Külünkoğlu
18 ) Maniack61 +1
19 ) Mehmet Alp 61 +1
20 ) Mehmet BAL
21 ) Mesut
22 ) Mora
23 ) Mucahid Erdogan +1
24 ) Mustafa Şahin
25 ) Ömer Kibar
26 ) Osman Özçilingir
27 ) OYılmaz61 +2
28 ) Paksoy
29 ) Serdar
30 ) turphan +1
31 ) UmutBaykan
32 ) usa_me
Son duruma göre Kozyatağı ve Mecidiyeköy otobüsü dolmuş bulunmaktadır arkadaşlar..
İlginiz için teşekkürlerEn son Külünkoğlu tarafından düzenlendi; 02.08.2011, 16:09.Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
19. sıraya ekledim.İlk olarak TsLaZo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebenide kozyatağına eklermisiniz...Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Aşağıdaki saatler toplanma değil otobüslerin HAREKET saatleridir.
Hiç kimse beklenmeyecektir bilgilerinize.
Hareket Saatleri :
Kozyatağı : 16:30
Mecidiyeköy : 17:00Trabzonspor √Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|İki Renk ve Asalet √BordoMavi.Net √
Yorum
-
Kozyatağı'ndan hareket etmek için araçla gelenler otomobillerini Carrefour'a park etmesinler. Dönüş saatinde otopark kapalı olmuş oluyor, aracınızı alamazsınız.
Her maç girişinde su şişelerinin kapaklarını toplama saçmalığına karşı yedek kapak götüreceğim bu sefer.
BMN İstanbul bu seneki ilk iftar organizasyonunu olimpiyat stadında yapmış olacak, staddaki onbinlerce kişi ve maçı izleyecek milyonların ortak duası ile turu geçeceğimize inanıyorum.
Buluşmaya az kaldı.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum