Biletler biletix'de satılacak ama şuan satışta değil
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu; "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
maçın biletleri önümüzdeki hafta satışa sunulacak. kaçırmamak lazım. yanılmıyorsam İBB maçında da doğu üst tribünde yer almıştı BMN. maça gelişim çok enteresan olacağından sizlerle gelemiyorum ama stad ta tek yürek olacağız nasıl olsa. maç günü sabah balıkesir akçay dan yola çıkıp maça yetişeceğim. maç sonrası bulacağım ilk otobüsle geri döneceğim. umarım değer...
Katılım az gibi geldi bana. Nerede ula bu millet, herkes mi tatilde ?
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Katılım az gibi geldi bana. Nerede ula bu millet, herkes mi tatilde ?
İlk maçın skoru bekleniyor bence )
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Allah nasip kısmet ederse bursadan en az 2 kişi olarak olimpiyatta olacağız umarım taraftar olark gerçekten tezahürat yapabiliriz,
yıllardır aynı şeyleri söyleyip çok az tezahürat eder daha çok maç seyrederiz.umarım bu sefer gerçek taraftar oluruz...
Yorum