Tesekkürler Atay Aktug ve Yönetimimiz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CeSS
    • 29.05.2004
    • 2524
    • Ankara

Tesekkürler Atay Aktug ve Yönetimimiz

Bu sayfalarda Sayin Baskanimiz ve Yönetimimiz hakkinda yorumlarimizi (olumlu-olumsuz) sürekli yaptik. Sayin Baskanimiz yaptigi açiklamada aday olmayacagini açiklamisTrabzonspor'umuzda bir dönemin daha kapandigini bizlere bildirmistir.Ve alti çizilmesi gereken ; yeni yönetimin , Trabzon kentinin , Trabzonspor taraftarinin Vahid Hocamizla Futbolculara sahip çikilmasini istemistir.

Bizlere düsen Trabzonspor'umuza emegi geçen basta Sayin Baskanimiz Atay AKTUG olmak üzere , Yöneticilerimize ve Idarecilerimize Tesekkürlerimizi iletmektir.

Tesekkürler Sayin Baskan , Tesekkürler Yönetimimiz ...
    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
  • Emir BAYRAK
    • 27.11.2004
    • 1375
    • iç mimar
    • İstanbul

Ne diyelim trabzonspora sahip ciktiklari icin ve emekleri olduklari icin Allah (c.c) onlardan razi olsun...
    Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
    Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

• Adem Erdoğan
      • 09.03.2005
      • 21546
      • Yazılım, Danışmanlık
      • İstanbul

Yaptiklari için tesekkürler.Kendilerine yakisanda buydu.Zararin neresinden dönülürse kardir.TAkima i bi ivme kazandirmislardi ama ters tepen bazi seyler daha fazla yürümeyecegini gösterdi.TRABZONSPOR SEVGISI MAKAM SEVGISINDEN DAHA ÜSTÜNDÜR...
      Özkan SÜMER

Yorum

• kutoz

Bu sevda bitmez... Basta degerli baskanimiz Atay Aktug olmak üzere, bütün yöneticilerimize degerli vakitlerini Trabzonspor'u az da olsa yukariya tasimak için harcadiklari için, sonsuz tesekkürler.

Yorum

• uslanmazlaz
          • 29.01.2005
          • 532

tesekkurler herseye ragmen saolun mazide adiniz geçecektir birileri gider birileri gelir önemli olan trabzonun basarisidir.
          22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Mollasalihoğlu
            Yönetim Kurulu
            • 03.07.2004
            • 18733
            • Avukat
            • İstanbul

Iyineiyetinden zerre süphe etmedim Atay Baskan..

Allah gönlüne göre versin,çevrene de karakterli dostlar versin insallah...
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• The Legend
              • 25.07.2005
              • 2929
              • Makina Mühendisi
              • Trabzon

Herseye ragmen verdiginiz bütün emekler içintesekkürler.

Brezilyaya giden yöneticilerimizede verdikleri emekten ötürü ayrica tesekkür etmek istiyorum.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
              elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
              TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
              legends never die ...

Yorum

• lazutlarlivera
                • 18.07.2005
                • 792
                • İstanbul

sewdik seni be Atay Aktug.Seni hep o anarthosis maçindaki gözyaslarinla hatirlicam.Hayatin boyunca mutlu ol.Allah yolunu açik etsin.GÜLE GÜLE ATAY AKTUG GÜLE GÜLE
                MİMOZA

Yorum

• kelkitli29
                  • 29.05.2004
                  • 2441
                  • Almanya

Allah razi olsun baskan. Bir cok güzel icraatlarinla unutulmayacaksin.

Elbette bir gün 100.000 inci üyemiz seni anacak
                  Elbette bir gün TSClublarimiz bütün Dünyaya acilacak
                  Elbette bir gün bütün actirdiginiz amatör branslarimiz basarili olacak
                  Elbette bir gün Borsada vazgecilmez olacagiz

Her sey icin cok sagol baskan, hayatta basarili olmanizi temenni ediyorum.
                  Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                  Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• OfluMulkiyeli
                    • 31.05.2004
                    • 78

eger ikna edilirse Atay Aktug'un baskanliginin devam etmesini savunmustum hep! ama ikna edilebilrse!!!!! Cunku Trabzon insani yokedicidir, bunun lami cimi yok bu boyle, karadenizin verdigi kendine has ozellik bu. elestirirken en agirindan baslar elestirisine ve de konustuktan elestirisini yaptiktan sonra, en sonunda her seyi yerle bir ettikten sonra ne yaptigini dusunmeye baslar, yani konusutktan sonra dusunur.

Aktug da gitti, degirmene yeni birisi araniyor ogutmek icin. Bu degirmende ogutulemeyecek olanlar ancak eski kasarlardir, bunlarin ismini de yazmaya gerek yok, herkes biliyor, buyrun onlari getirin basiniza, ellerini eteklerini opun. Guce. mafyoz tiplere tapinan, bunlari idol belirleyen insanlarin ulkesiyiz.Meydan sizin, tepe tepe kullanin.

atay aktug tesekkur her sey ve de ozellikle her tur saygisizliga gosterdigin sabir icin.

Edited by: OfluMulkiyeli
                    http://gezi-notlarim.blogspot.com/

Yorum

• selokal61
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 19.09.2005
                      • 803
                      • öğrenci
                      • İstanbul

bu yönetim her ne kadar saha sonuçlarinda son zamanlarda basarisiz olsada saha disinda çok basarili islere imza attilar.hepsine sonsuz tesekkürler

milyonlarin askisin

Yorum

• Tunga
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 29.11.2004
                        • 11392
                        • Yüksek Mühendis
                        • İstanbul

Trabzonsporlu olmak...
                        Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• 61 TS 1967
                          • 06.06.2005
                          • 392
                          • İstanbul

Transfer politikasi...

Yaptiklari yanlislari belki çok azdi sayin baskanin.. Ancak bir hatasi var ki en büyügü.. Belki de yapilabilecek hatalarin en büyügü Transfer Politikasi.. Biz onu hep iyi seylerle anacagiz.. Çünkü Trabzonsporuma pek çok yarari oldu..MAddi yönden gerçekten çok ama çok basarili oldular.. Belli ki bir seyler yapmaya çalisiyordu.. Ama iste yönetim içindeki bazi menfaatçiler isleri karistirdilar ve kabak baskanin basina patladi.. Ama senin iyi niyetinin farkindayiz Atay BASKAN..

Umarim gelen gideni aratmaz..
                          ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

• BDiler61

Tesekkürler sayin baskan ve yönetim kurulu
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

• Sönmez Özlü
                              Ankara İl Temsilcisi
                              • 16.05.2005
                              • 1184
                              • Ankara

Gerçekten ve yürekten tesekkürler.

Atay Aktug devri, futbol takiminin yeniden yükselise baslamasinin devamcisi oldugu gibi kulüp yönetimi açisindan da oldukça basarili geçti. Son dönemlerde bazi aksakliklar oldu. Ancak bu onlari asla suçlu çikarmayacaktir.

Tesekkürler.
                              "Trabzonluluktan aldığım zevki hiçbir şeyden almadım. Belki FM... Ama yok lan, Trabzonluluk daha güzel..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...