Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Polonyalilar’in SZYMEK ve TS sevgisi !

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Polonyalilar’in SZYMEK ve TS sevgisi !

Polonya Szymek'le yatiyor, Trabzonspor'la kalkiyor
    Polonya'daki Trabzonspor sevgisi artarak büyüyor. Geçen sezonun devre arasinda orta saha oyuncusu Miroslaw Szymkowiak'in Wisla Krakow'dan kulübümüze transfer olmasindan beri Polonyalilar'in Trabzonspor'a gösterdigi ilgi yeni bir boyuta ulasti. Polonya'da Trabzonspor için özel bir site hazirlandi.

Gerek kulübümüzle gerekse de Szymkowiak'la ilgili haberlerin güncel olarak verildigi internet sitesine http://www.trabzonspor.pl adresinden ulasiliyor.

Bu arada, Polonyali taraftarlar kulübe her gün gönderdikleri çok sayida e-maillerle Trabzonspor'a özel hediyelik esyalar talep ederek ilgilerini açikça gösteriyorlar.

05.12.2005 11:21:00

www.trabzonspor.org.tr

<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

ayrica forumlarinda buldum szymek e özel bir site yapmislar cok güzel fotograflar var [img]smileys/smiley17.gif[/img]

http://www.szymek.w-a.pl/
    <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

Szymek gibi 2 topçu daha versinler girerim siteye[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

ah ah su zurawski yi de alsaydikta ..baksaydik o zaman ki havamiza..
        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

hakkaten site görülmeye deger. bu siteyi yapanlar wislalilarmi.? bilen varmi. ben üye olacagim simdi oraya. hadi usaklar sizde gelin
          2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
          Gerçek budur. ☆

Yorum

ya ben polonyaca bilmiyorum varmi bu sitenin ingilizce veya turkcesayfasi
            Fikirler Kurşun Geçirmez........

Yorum

vaay be güzel bi olay takdir ettim zurawskiyide alsaydik neler olurdu acaba
              Sadece Ask Bizimkisi

Yorum

Özgür,Emrah ve Hasan in üzerine bi "Wanted" yazmadiklari kalmis o ne öyle.[img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

ben üye oldum bile hadi sizde olun uºaklar
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

bizde kendisini çok seviyoruz seni sevmeyen olsün I LOVE YOU SIMAK ![img]uploads/coach/2005-12-05_132300_simak.JPG[/img]
                    Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

adamlar muhtesem fotolar çekmisler hele o ilk resim varki mesaleli ....

offff offfff
                      zαFєя kєskiη --- !!!!αVη! αkєя αskiηα!!!!

"Bugün Trabzonspor için ne yaptın?"

Yorum

serbest atis kullanmadan bir durusu varki sanirsin ATMACA....

elleri belinde saçlari dalgalaniyor.... ayrica canini disine takarak oynuyor... bence ona bu yapilanlar az bile...
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

sitenin girisindeki üst resim baya eski ama marco falan var.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

hehe evet ya süper olmus sitee. arkadaslar bizde bmn olarak siteye üye olup destek verelim.

Yorum

Gerçektende çok hos olmus...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim