Yeter Artik Metin Tokat

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • CeSS
    • 29.05.2004
    • 2524
    • Ankara

Yeter Artik Metin Tokat

96'da Sampiyonlugumuzun alinmasinda basrolde yine sen vardin. Geçen sene Papila'nin senden devraldigi bayragi , bu sene yine eline geçirdin. 15 inci dakikada Fatih'in ofsayt diye kestigin pozisyon ve yine Fatih'e yapilan penalti pozisyonunu göz göre göre vermedin. Penalti pozisyonunda appiah'a kart bile gösterebilirdin. fenerin övündügü 12. adam taraftari yerine dün gece 12. adam sen soyunmustun. Sadece üzerinde forman eksikti.

Bu sene hakemligi birakacaksin, bence sezon sonunu bekleme. Bir an önce hakemligi birak, sen ve senin görüsünde olanlar Türk futboluna zarar veriyorsunuz.

Sadece Trabzonspor'un hakkini degil, Milyonlarca Trabzonspor taraftarinin hakkini yiyorsunuz.

Sorarim sizlere , Vicdaniniz Rahatmi ?...
    Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
    Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...
  • Adem Erdoğan
    • 09.03.2005
    • 21546
    • Yazılım, Danışmanlık
    • İstanbul

Yaw vur birini al ötekini.Ostada girince hepsi 12. oglan oluyolar.AListik artik.cezasi avni akerde verilece3k.
    Özkan SÜMER

Yorum

• Efrasiyab
      • 31.05.2004
      • 560

bu adam rize macinda 6.3 puan aldi haftaya yine mac verdiler bu .....

balik bastan kokar bu ........ basi dogru degil ki bunlar dogru olsun

bakalim seneye yine cem mi cikacak ortaya yoksa yine bu metin........ yoksa yeni bir kahraman mi?Edited by: tigin
      <font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>

Yorum

• Adem Erdoğan
        • 09.03.2005
        • 21546
        • Yazılım, Danışmanlık
        • İstanbul

merak etme background lari saglqam.10 yillik hakem stogunu yapmiistirlar

Özkan SÜMER

Yorum

• onurkaradeniz
          • 26.12.2004
          • 2441
          • İstanbul

yakti bizi metin tokat[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• selokal61
            Trabzonspor Kongre Üyesi
            • 19.09.2005
            • 803
            • öğrenci
            • İstanbul

hakem penaltiya kadar maçi iyi götürdü ama en sonunda yine bizi yakti[img]smileys/smiley7.gif[/img]
            milyonlarin askisin

Yorum

• Dursun Ali Bahçekapılı
              • 05.09.2005
              • 2195
              • Bilgisayar Müh.
              • İstanbul

Ezikleri kollamayan hakem var mi ki.Hepsi birbirinden kötü.Bu sene fener aleyhine kac penalti verirdi ki.
              İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• AtalaY_BuğrA
                Trabzonspor Kongre Üyesi
                • 29.05.2004
                • 1749
                • Devlet Memuru :)
                • İstanbul

Bundan öncede dedim simdi de diyorum art niyetli olsa Bir çok pozisyonda cezaalanin yakinlarinda kendini yere birakan Fb lilere faullerini çalardi. Vermemis oldu açik penalti var dogrudur resmen penaltiyi taraftar tepkisi yüzünden ÇALAMADIGI asikar ama art niyetli bi maç yönettigine ben inanmiyorum.
                Her Asker Kısa Dönem olamaz :)

Yorum

• Muhalif
                  • 07.06.2004
                  • 3403
                  • Hatay

Pozisyonun tekrarini izlemeden, belki hasan in o topu geç atmasina kizdigimdan belki de fatih in kendini hakli-haksiz yere atmalarindan dolayi artik gerçekten düsürüldü mü, düstü mü acaba ikilemi yasamis ve penalti degil demistim.. ama sonraki görüntülerden açikça görülüyor ki kesin penalti ve hakem çok yakin pozisyona...

geçen sene papila ilk golü ofsayttan yedigimizde yan hakeme suçu yikabilir, fb nin penaltisinda da takdir hakkimdi diyebilir ama metin tokat gözünün önündeki penaltiyi veremedi resmen... maç trabzonda olsa ve ayni pozisyonda fb ye çalar miydi? bence çalmazdi... metin tokat bildim bileli böyle aman bir tatsizlik çikmasin da su maç bitsin havasinda bir hakemdir... ortama bagli kararlar verir... ama olasi bir galibiyetimizi çaldigi kesin...

görüp de çalamamaya baslayinca bu isi birakmak lazim derim ama görüp de çalmayarak gelmisler zaten bu günlere...
                  #7 King of Kings

Yorum

• metehan
                    Trabzonspor Kongre Üyesi
                    • 31.05.2004
                    • 4301
                    • Bilgisayar Müh.
                    • İstanbul

Metin Tokat hakkinda fazla yoruma gerek yok aslinda. Metin Tokat eyyamci bir hakem. Skora göre düdük çalar. Aslina bakarsak dün aksam FB taraftarinin etkisinde kalmadi. Kuru gürültüye fazla pabuç birakmadi. Evsahibini tutan korkak hakem görüntüsü vermemeye çalisti. Ama Fatih'e yapilan hareketi gördügü halde vermedi. Çünkü maçin berabere bitmesini istiyordu. Verseydi maç kopacakti. Yillardir yönettigi önemli maçlarda hep bunu istemistir Metin Tokat. Maç berabere bitince O'nun üzerindeki baski azaliyor. Bizim 96'daki maçta, Van'daki o meshur Van-BJK maçinda ve su an aklima gelmeyen pekçok maçta hep Metin TOkat sahnededir. Ama halen daha sahalarda düdük çaldigina göre birileri bu durumdan pek rahatsiz degil. Metin TOkat'in maç yönetme tarzini artik herkes ezberlemisken maç veriliyorsa böyle yönetsin diye veriliyordur. Bunun baska izahi olamaz.

Not : Ben bunlari yazarken Cenk'in (Muhalif) yazdiklarini okumamistim, sonradan gördüm. Hemen hemen benzer seyleri söylemisiz [img]smileys/smiley1.gif[/img]Edited by: metehan
                    Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• Tunga
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.11.2004
                      • 11392
                      • Yüksek Mühendis
                      • İstanbul

Bence o pozisyonda penalti çal(a)mamasinin sebebi, sadece 80.dakikada penalti ver(e)memek degil de sanki bir de kirmizi kart vermesi gerekecegi içindi.

Eger penalti ve olmasi gerektigi gibi kirmizi karti verseydi, o zaman iki sene öncesinin bjk'si gibi dagilacakti febe. Isin özü sanki burada yatiyor gibi.

Ancak hakkini da vermek istiyorum: geçen sene ceza sahasi etrafinda her kalça kirana free-kick veren Papila'ya göre daha iyi ve cesurdu. Alex, Nobre ve Anelka KELEBEK gibi hopladi durdu oralarda.

Bir penalti verilmemesi, Trabzonspor tarihinde ortalamanin çoo0k altinda bir hatadir hakem için. Biz ne maçlar gördügümüz için buna fazla da kizmadim hani.
                      Trabzonsporlu olmak...
                      Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• Hasan Cubukcu
                        • 24.03.2005
                        • 1890
                        • Motorcu
                        • Almanya

Metin bey bunu hesabini vereceksin , günü geldimi !!!!!

Yokmu deli birisi vursun atsin metin gibilerini papila giblilerini .Edited by: Berat Tekke

Yorum

• metehan
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 31.05.2004
                          • 4301
                          • Bilgisayar Müh.
                          • İstanbul

Mesele, penaltinin çalinip çalinmamasindan ziyade Metin Tokat'in maç yönetme biçimi. Cenk'in dedigi gibi maç Trabzon'da olsa belki FB lehine de çalmazdi. Iste sorun bu. Hakem gördügünü çalmali ama Türkiye'de hakemler rahat degil. Ve bazilari da maalesef bu düzen içinde rol almaktan gayet memnun. Son yillarin en iyi örnegi Cem Papila. Son iki sezondaki FB sampiyonluklarina hakem olarak imzasini atti ama sorsan burnundan kil aldirmiyor.
                          Bertrand Russell : "İstediğiniz bazı şeylere sahip olamamak, mutluluğun bir parçasıdır."

Yorum

• irfanköse276
                            • 18.07.2005
                            • 1902
                            • öğrenci
                            • Ankara

Bu insanlar evlerine ekmek götürmüyolar mi acaba? Çoluklari çocuklari yok mu? Bizim bildigimize göre bir babanin en kutsal görevi çolugunun çocugunun kursagina haram sokmamak degilmidir ?

Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• ozcilingir
                              • 11.07.2004
                              • 984
                              • Kimya Mühendisi
                              • İstanbul

METIN TOKAT hakem dernegi baskani , tüm hakemlerimizeörnek olmasi gerekiyor ve de yillardir oluyor.SAMSUN maçinda penaltimizi çalmayan hakemin baskani bu.Hakemleri yenecek kadroyu kurmak için HAMZA MISIR, TURGAY GÜDÜ, SABIT HACIÖMEROGLU,ALICAN LAKOT gibi eski ve kizaga alinmis hakemlerle sahaya çikmamiz gerekiyor.

Saygilarimla
                              TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...