Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2. Yaridaki 17 maçi kazanmak hayal mi?

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 2. Yaridaki 17 maçi kazanmak hayal mi?

Evet arkadaslar böyle bir topicimiz vardi ancak database uçunca forumda gitmisti. O zamanlar bahsediyorduk halilhoca geldi. Erciyes maçinda çok iyi oynadik ama gol atmayi beceremedik, ardindan gençlerbirligi maçinda da iyiydik, diyarbakir maçinda taniyamadik takimi. ardindan syzmek düzeldi. rize maçinda firtina gibiydik, fb maçinda yine hakkimiz gasp edildi. syzmek döndü fatih formunu yakaladi. yattara her zaman ki gibi, hüseyin sasirtici bir sekilde iyi oynamaya basladi, en zayif halkamiz olan kalede sorunlar azaldi gibi gözüküyor ama ben yinede güvenemiyorum.defansta erdinç iyi ama partneleri hep hata yapiyor. evet 2. yari gökdeniz dönücek, devre arasi mutlaka kaliteli transferler yapilacaktir. EE hadi bakalim 2. yarida ki 17 maçi kazanmak hayal mi degil mi görecegiz.

HAYALL!!!!!!!!!!
    FxY

Yorum

yoOoOOo... ama febe yine hakemi satin alirsa orasini bilemem.. hakkiyla oynandiktan sora biz 2. yari dagöreceksiniz ne kadr mükemmel bi futbol oynayacagiz..
      ISTANBUL SALTANATINI 6 KEZ YIKTIK, YINE YIKACAGIZ, BORDO KANIMIZLA MAVI GÖKLERE SAMPIYON TRABZONSPOR YAZACAGIZ!..

Yorum

17 cok agir kalir ama en cok puani biz toplariz 2.yarida!!!
        İnsan ol evlat!

Yorum

fenere trabzonda 3 atariz boyle oynarsak
          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Zor;iyi futbol oynayalim yeterki,kazanmasakta kafi.
            Efsane

Yorum

Alemde nam salmis bir takimiz.Neden olmasin.Hiç birsey imkansiz degildir.Insallah 17 sinide aliriz ama çok zor bisey oldugunuda kabul etmek lazim!...
              Sıra geldi intikama SADRİ BAŞKAN el salla!!!!

Yorum

Impossible is nothing belki olmaz ama her maçta mücadele+inanç olmasi bana yeter sahaya artik gezmeye çikmis futbolcular yok artik trabzonsporlu futbolcular var[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

Bu Takimin adi TRABZONSPOR.

TRABZONSPOR'UNlügatinda imkansiz diye bir kelime yoktur.

Yorum

hayal hayal.................
                    "t®ß" Biz TRABZON'luyuz; Susarsak Güneş Doğar, Konusursak Ay yanar, İsyanımızda Kıyamet Kopar

Yorum

tabi ki hayal yani

Yorum

Bence de amacimiz 2.yarida en çok puan toplayan takim olmak olmali.. 42 civarinda puan alabilirsek süper olur..
                        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

neden olmasin
                          SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                          CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

Rüya
                            Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                            Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

millet 12'de 12 yapior bence biz daha iyisini yapariz
                              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim