Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Olayın sportif hukuk tarafına üstüne basa basa vurgu yapmalıyız..Adamları illegal de dinlemiş olsalar itirafları,çapraz sorguları vs..herşey bizim lehimize..Ayrıca sahte delil vs de yok diğer (balyon ve Ergenekon davaları gibi)...Onların algılarına kontra ile cevap vermeliyiz..Kamuoyunda ki rüzgardan faydalanmak istiyorlar..o mindere biz girmeden onları sportif tarafa (mindere) çekmeliyiz..

Yorum

• İlk olarak tonya55 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 yıl boyunca bu olaydan hiçbir kazanım elde edemedik bu konuda sitemim şudur bizi savunanlar kimler.bizim bu konuda yetkili avukatımız kim kim savunuyor bizi bunları kimse birbirine sormadı.mesela gidip bir fenerbahceliye desen avukatınız kim sizi kim savunuyor hepsi bilir.ama mesela ben bilmiyorum atilla dilaver orhan ayhan gibi isimler çıkıyor karsıma.5 yıl boyunca neden bir adım bile ileri gidemedik neden bu konuyla alakalı taraftar olarak gerekeni yapmadım hepsi soru işareti bu saatten sonrada birşeyin degişecegini düşünmüyorum.
      Kardeşim polemiğe girmeyeyim diyorum ama öyle şeyler yazıyorsun ki ya TS'li değilsin ya da iq ile ilgili sıkıntı var. BMN'ye takılıp ta "ben bi'şi bilmiim" diyorsan yuh artık. Hepsi bir tarafa Orhan Ayhan kim lan maytap mı geçiyorsun bizlerle ya !?
      Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• şu anda günden okadar önemliki ŞİKE gibi önemsiz bir konuda yorum yapmayacağım. Fakat kimsede fetö ayağına götünü kurtarmaya çalışmasın kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
        2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          şu anda günden okadar önemliki ŞİKE gibi önemsiz bir konuda yorum yapmayacağım. Fakat kimsede fetö ayağına götünü kurtarmaya çalışmasın kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz.
          Cemaat bunları bu adamların kafasına silah dayayıp yaptırmadı.

YUMURTA MI TAVUKTAN, TAVUK MU YUMURTADAN BİZİ İLGİLENDİRMEZ KARDEŞİM ! Bu adamların yediği b.klar var ve bunların hesabını verene kadar da bu camia bu işin peşini bırakmayacak.

NOKTA
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Cemaat bunları bu adamların kafasına silah dayayıp yaptırmadı.

YUMURTA MI TAVUKTAN, TAVUK MU YUMURTADAN BİZİ İLGİLENDİRMEZ KARDEŞİM ! Bu adamların yediği b.klar var ve bunların hesabını verene kadar da bu camia bu işin peşini bırakmayacak.

NOKTA
            aynen öyle o oyüzden onları affetmemiz mümkün değil. gidip her şeyi itiraf etsinler o zaman düşünürüz.
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Şike mucadelesinin neden bu kadar uzun surdugunun ve hala neden sonuc alinamadigini , ozellikle sehitler olmez vatan bolunmez basligindaki akildan mantikdan uzak sirf aidiyet duygusuyla yapilan yorumlari gordukce bi kez daha anladim..burdaki basligin neden bukadar yalniz kaldigida asikar..trabzonsporluyum diyen!!! ama ozde siyasetsporlu olup şike mucadelesi defterini cokdan kapamis olanlar sandigimizdan cok daha fazla malesef ..bunu uzulerek bi kez daha gordum..cok yakinda bu basligada ugrayacaklarina adim gibi eminim ama destek icin degil bu isin fetoculer tarafindan yapildigini soylemeye..
              1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
              2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
              3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• İlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                12numaraorg bir bildiri yayınlamış,bize zeytindalı uzatmışlar
                Fenerbahçe'nin sosyal medyadaki etkin gruplarından 12numara.org, Trabzonspor camiasına seslendi.

fetö 'nun organize ettiği sözde şike kumpasının da artık hangi ellerden çıktığını trabzonspor camiasının gördüğünü düşünüyoruz şeklinde bir ifadeleri var. bunlar nasıl trabzonspor camiasının "şikeyi fetö tezgahlamıştır" diye düşünüyorlar fikrine ulaştılar ben anlamadım .
                Trabzonspor gibi camiayi bende bulsam boyle bi aciklama yayinlarim..icindeki inancak o kadar cok insan varki bu masallara..yakinda dusmeye baslarlar buralarada..
                En son gurur6134 tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 21:39.
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• edit
                  En son selcuk tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 22:42.
                  "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• fuat avni belasıda avrupa birliğinden çıkıs + natodan çıkış diyor .

yahu kım bu adam ya . tutuklanmadık kımse kalmadı kım bu adam .
                    Bu adam herhalde erdogan ın kendısı .
                    61

Yorum

• Yazinin sonundaki sikeyle ilgili zorunlu nota bakar misiniz?

Tumdengelimci bir metodla yaklasip cemaatin her seyi yanlis, o zaman sike de yanlis diyor.

Biz tumevaralim. "Bunu yazan ODTU Endustri mezunu, o zaman butun ODTU Endustrililer gerizekali" demek ne derecce mantikli ve gecerliyse... Ustteki iddia da o kadar.
                      Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak gurur6134 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şike mucadelesinin neden bu kadar uzun surdugunun ve hala neden sonuc alinamadigini , ozellikle sehitler olmez vatan bolunmez basligindaki akildan mantikdan uzak sirf aidiyet duygusuyla yapilan yorumlari gordukce bi kez daha anladim..burdaki basligin neden bukadar yalniz kaldigida asikar..trabzonsporluyum diyen!!! ama ozde siyasetsporlu olup şike mucadelesi defterini cokdan kapamis olanlar sandigimizdan cok daha fazla malesef ..bunu uzulerek bi kez daha gordum..cok yakinda bu basligada ugrayacaklarina adim gibi eminim ama destek icin degil bu isin fetoculer tarafindan yapildigini soylemeye..
                        beklemene gerek yok ben sana söyleyeyim şike vardır. ve şike davasını fetullahçı ekip baslatmıstır . Ama senın o yenen hakkın için ,kupan ıcın yada turk sporu ıcın yapmamıslardır .
                        En son Sadettin_ tarafından düzenlendi; 19.07.2016, 22:39.
                        61

Yorum

• fuat avni ağır mal kendisi enes kanter. inanmayın suna
                          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• wikileaks
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şu Fuat Avni denen trol niye hala bulunamıyor teknolojinin bu kadar ilerlediği bir dönemde. Adam gündemi istediği gibi yönlendiriyor.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                              82 HELAL PUANLA
                              TRABZONSPOR

Yorum

• Yaşanan olaylardan kendilerine pay cikarmaya calisan sikeci-tesvikci hirsizlar bosuna heveslenmesin. UEFA ve CAS onaylı tescilli hırsızsınız. Hiçbir şey sizi bu utançtan aklayamaz ve kurtaramaz.

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X