Ortada herkes tarafından bilinen koskoca bir suç var ama kimse bir şey yapamıyor adamlara, çıldırmamak elde değil. Ben bu dünyanın adalet anlayışını bir türlü anlayamadım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
2009 da isteseydik şampiyon olurduk demiş. demekki kasten şampiyon olmak istemeyerek fb ye ihanet etti. şimdi bakalım fb li taraftarlar başkanlarına nasıl tepki verecek.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
valla kardeşler kusura bakmayın ama ben fenerin şampiyon olmasını istiyorum ... hatta her türlü rezilliği göstere göstere yapsın istiyorum aziz ... alenen elinden çalsın bjk nin ... bu ülkede diğer takım taraftarlarınında iliklerine kadar haksızlığı hissetmesini istiyorum ... gık derlerse bu düzen kurtardı fenerin yanında sizi neyine isyan ediyon demek istiyorum ... böyle ülkeye öyle şampiyon ...sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2009 da isteseydik şampiyon olurduk demiş. demekki kasten şampiyon olmak istemeyerek fb ye ihanet etti. şimdi bakalım fb li taraftarlar başkanlarına nasıl tepki verecek.
Yorum
-
Ahmet cakar 4 temmuzdan beri donmeyen kalmadi trabzonlular bile dondu ama ben donmedim dedi best fm de bu aksam azize cevap verirken..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 19.04.2016, 08:13.
Yorum
-
Şüphelilerin, FETÖ/PDY'ye (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) üye olmak, soruşturmanın gizliliğini ihlalle suçlandıkları ifade edildi.2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>
<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>
Yorum
-
İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞüphelilerin, FETÖ/PDY'ye (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) üye olmak, soruşturmanın gizliliğini ihlalle suçlandıkları ifade edildi."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Aziz dün ülkenin en büyük sorunu "terör ve paraleldir" diye boşuna söylemedi. Azizin gördüğü bu tehlike karşısında tabiki kumpas operasyonu yapacaklar. Her şeyden istediği şekilde faydalanıyor.
Ona bu imkanı veren siyaseti Allah'a havale etmekten başka yapacak bir şeyimiz de kalmadı bu ülkede.Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
Hz. Ömer.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum