Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ortada herkes tarafından bilinen koskoca bir suç var ama kimse bir şey yapamıyor adamlara, çıldırmamak elde değil. Ben bu dünyanın adalet anlayışını bir türlü anlayamadım.

Yorum

• 2009 da isteseydik şampiyon olurduk demiş. demekki kasten şampiyon olmak istemeyerek fb ye ihanet etti. şimdi bakalım fb li taraftarlar başkanlarına nasıl tepki verecek.
      2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• valla kardeşler kusura bakmayın ama ben fenerin şampiyon olmasını istiyorum ... hatta her türlü rezilliği göstere göstere yapsın istiyorum aziz ... alenen elinden çalsın bjk nin ... bu ülkede diğer takım taraftarlarınında iliklerine kadar haksızlığı hissetmesini istiyorum ... gık derlerse bu düzen kurtardı fenerin yanında sizi neyine isyan ediyon demek istiyorum ... böyle ülkeye öyle şampiyon ...
        sırtı lacivert hamsilerin ve mısır ekmeğinin zaferi için

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          2009 da isteseydik şampiyon olurduk demiş. demekki kasten şampiyon olmak istemeyerek fb ye ihanet etti. şimdi bakalım fb li taraftarlar başkanlarına nasıl tepki verecek.
          orda bursayı daha ciddiye alıp şikeyi daha çok yapsaydık şampiyon olurduk diyor

Yorum

• Bence de bu yıl fener şampiyon olsun. Ama tarlaları sürmeyi ihmal etmeden....
            Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• artık ersun yanal ı daha çok istiyorum. Şu aziz nefretinden yine istiyorum.
              13 Vitor Hugo

Yorum

• Ahmet cakar 4 temmuzdan beri donmeyen kalmadi trabzonlular bile dondu ama ben donmedim dedi best fm de bu aksam azize cevap verirken..
                1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Adalet hırsızları kalkındırmaya devam ediyor. Şimdi de şike operasyonunu yapanlar göz altına alınmış. Bas %61 Trabzon um. Devam böyle.
                  İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• ’Şikede kumpas’ soruşturması kapsamında 28 ilde eş zamanlı operasyon düzenledi. 6’sı tutuklu 64 kişi hakkında yakalama kararı çıkarıldı. Bunlardan 43’ü kişi gözaltına alındı...

Kumpasmis..�� valla aziz büyük adam şike operasyonunu yapanlara operasyon yapılmış gözaltına alinmislar..
                    En son Sami Kuk tarafından düzenlendi; 19.04.2016, 08:13.

Yorum

• vay anasını sayın seyirciler...

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Lanet olası federaller, yoksa paraleller miydi?

Dalga geçiyorlar yemin ediyorum . İnsan bi utanır ya.
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Şüphelilerin, FETÖ/PDY'ye (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) üye olmak, soruşturmanın gizliliğini ihlalle suçlandıkları ifade edildi.

Yorum

• İlk olarak Celal Demir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Şüphelilerin, FETÖ/PDY'ye (Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması) üye olmak, soruşturmanın gizliliğini ihlalle suçlandıkları ifade edildi.
                            Abi istersen 72 punto Arial Bold ile yaz. Medya bunu böyle aksettirmeyecek. Şu lafa uyuz oluyorum ama algı operasyonu yapıyorlar. Şike beraat davasinda nasıl usül ihlali diye beraat edip "Şike yokmuş" dedilerse bunda da aynısı olacak.
                            "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Aziz dün ülkenin en büyük sorunu "terör ve paraleldir" diye boşuna söylemedi. Azizin gördüğü bu tehlike karşısında tabiki kumpas operasyonu yapacaklar. Her şeyden istediği şekilde faydalanıyor.
                              Ona bu imkanı veren siyaseti Allah'a havale etmekten başka yapacak bir şeyimiz de kalmadı bu ülkede.
                              Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
                              Hz. Ömer.

Yorum

• bukadar delile rağmen fb yı aklayan hakimler savcılar siyasiler. öbür dünyada iki elimiz yakanızda olacak bilesiniz...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X