İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
-
İlk olarak ertuuu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehepsi 3 maymunu oynadı,
biri kazanacak diye kazanamayacak olan diğer maymuna mı oy verseydik..
geçersiz oylar, boş oylar falan iktidara gidiyormuş, bu saçma zihniyeti de geçsek artık...
Doğru mu yoksa yanlış mı yaptığını düşmanlarımıza bakarak anlaya bilirsin , anlayamadiysan senin oyun olmadığı halde seni mecliste temsil edenin kim olduğuna bakarak da anlayabilirsin, he daha net birsey istiyorsan göstermiş olduğun tepkinin sonucuna bakarsın amacına ulastin mi ulasamadin mi ? Siyaset bu ben oynamiyorum deyip arkani donersen başkalarının sectikleriyle yetinirsin , senin oynayıp oynamaman önemli değil , o oyun oynanmaya devam ediyor ve oyuna sende dahilsin.
Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...
Nietzsche
Yorum
-
İlk olarak Jedi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleahmet davutoğlundan ingilteredeki adresime mektup gelmiş, hatta hanım ingiliz olduğu halde onada gelmiş, lütfen oyunuzu bize verin diye,
adamlar çalışıyor abi )))
20 yıldır oy kullanmadım kullanmam da.......En son TS61_NL tarafından düzenlendi; 02.11.2015, 22:29.Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....
Yorum
-
İlk olarak TS61_NL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizede geldi hemde uzerinde pul mulda yoktu....Hollanda devleti sorusturma baslatti, demokrasiye affedersinizde tecavuz edildi diye. Yurt disinda en fazla Hollandadan oy cikiyor akpye ve acikcasi hic sasirmiyorum, Turk insani sozde gucluyu ve atip tutani cok sever. Hirsiza hirsizdir diyemeyen, kul hakki yiyene, milleti kutuplastiranlarin basinda geliyor benim gozumde AKP, bu yuzden bunlara hayatimda oy vermedim aslada vermem. Maalesef insanlarimiz kendi menfaatleri icin, ki Trabzondaki kendi akrabalarimdan yola cikarak soyluyorum bunu, oyunu satmistir diye dusunuyorum. Komur makarna diyor ya bazilari, olay aynen bu. Herkes elbette herkese oy verebilir ama bu cikan tablo benim icin bir utanc tablosudur. Trabzonspor artik Trabzonda artik onem arz etmiyor onemli olan AKP ve ondan koparacaklari ihaleler, kayirmaklar, 3 5 kurus vs vs
yani napolyonun dediği gibi para,para,para ...County of Essex
Yorum
-
Trabzonlu ve Trabzonspor'lu olan Akp'lilerle bugün kahvede tartışırken bir tanesi "Nedir bu kupa, kupa deyip duruyonuz çok meraklıysanız ben size yaptırayım bir kupa" dedi.
Son geldikleri nokta burası.
Ama haklılar %67 ile Fenere kumpas kurulduğunu şikeyi de Trabzonspor'un yaptığını onayladı adamlar.
Bunu söyleyince sadece Trabzonmu diye alınanlar oluyor hayır bizim Bandırma da ki Trabzonluların da alayı Akp'ye verdi alınacak bir durum yokEn son Adem Akyüz' tarafından düzenlendi; 03.11.2015, 01:06.Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
Komünar..
Yorum
-
İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuna ek olarak şunu da söylemem gerekiyor ki "Şike meselesi yüzünden" Akp'ye saydırıp, sonra da gidip oyunu Mhp veya Chp'ye atan insanlar var ki onlara da gerçekten çok gülüyorum.
akp chp mhp aynidir demek akpyi hafif te olsa aklamaktan baska bir sey degildir... 1 tane Trabzonlu akp vekili red oyu veremedi mi yasaya ? simdi bunlarla KorayAydin ayni mi ? eger kötünün iyisi diye bir sey varsa, Trabzonspor için de 3parti arasinda kötünün iyisi mhp'dir... hdpyi saymiyorum pkknin partisi (ve de karsi çikiyoruz demelerine ragmen o kadar vekil içerisinden 3 4 kisiyle red oyu verdiler)
Yoksa Saadet te bu konu hakkinda açiklama yapmadi diye biliyorum, Bbp yapti sadece, zaten Bbp'ye sirf bundan dolayi oy borcum var, çok büyük ihtimal bir dahaki seçimde oyum Bbp'ye her ne kadar ise yaramasa da rengimiz belli olsun yeter...
Red oyu veren tek vekilimiz Koray Aydin ile akp'nin sülo herifi kiyaslanabilir mi ? red vermese bile kiyaslanmaz, bir de red verdi KorayAydin, ama (üstelik zerre tepki görmeyen) sülo mecliste, Koray mecliste yok... ve kimse kusura bakmasin ama Trabzon halki sadece biraz daha destek olup farkliligini ortaya koyan adami meclise sokmaliydi, yazik...Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı
Yorum
-
Kamuoyunda şike davası olarak bilinen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinden çıkan hukuka aykırı, haksız karar ve yine 5. haftadan bu yana tekrarlanan hakem hataları dolayısıyla Trabzon şehri üzerinde haklı bir gerginlik mevcuttu. Trabzonspor’un sürekli hakkının yendiği düşüncesinde olan Trabzon halkı artık infial noktasındaydı.
Gaziantep maçında hakemin kötü yönetimi üzerine maçın bitmesine 10 dakika kala tarafıma sosyal medya üzerinden taraftarların haberleştiği ve hakemleri protesto edecek büyük kalabalıkların toplanma hazırlığı içerisinde olduğu bilgisi ulaşmıştır. Maçın son dakikalarında gerekli önlemlerin alınması için yöneticilerle görüştüğüm sırada verilmeyen penaltı üzerine şehirde bu durumun infiale neden olacağını düşünerek, Trabzon’da hakem ve TFF görevlilerine karşı yapılabilecek geri dönüşü imkânsız olaylara engel olabilmek için inisiyatifi üzerime aldım. Yöneticilerimizi arayarak emniyetle koordineli olarak çalışılmasını hakemlerin güvenliği için her türlü tedbirin alınmasını, hakemlere karşı sözlü ve fiili müdahalelerin olmaması için her türlü önlemin alınmasını, derhal Trabzon’a hareket ettiğimi söyledim. Ayrıca durum hakkında Sayın Valimize bilgi verilmesi konusunda talimat vererek o saatte tarifeli uçak olmaması sebebiyle derhal özel uçak ile Trabzon’a intikal ettim. Uçağa binmeden basın mensuplarının alana çağrılmasını ve açıklama yapacağımı söyledim. Amacım yapacağım açıklama ile stat çevresinde ve şehirde infiali engellemek, Başkan olarak sorumluluğu üzerime aldığımı göstererek yapılacak eylem ve gösterilere mani olmaktı. Yapmış olduğum açıklamaların temelinde; Trabzonspor’un ve Trabzon’un daha fazla zarar görmesini engellemek, galeyana gelen taraftarı yapılacak her şeyin Başkan ve yönetim tarafından yapıldığının ortaya konulması yatmaktadır. Nitekim yöneticilerimiz devamlı Sayın Valimize bilgi vererek Emniyet Müdürümüzle koordineli olarak çalışmıştır. Hiçbir yöneticimiz ne hareketle ne sözlü olarak hakemlere karşı en ufak bir tepki göstermemiştir. Bu husus gerek hakem raporlarında gerekse temsilci raporunda açıkça anlaşılmaktadır.
Trabzonspor yönetimi olarak her zaman hukukun üstünlüğüne inandık ve hakkımızı her zaman hukuk yoluyla aradık. Medyada belirtildiği gibi suç işleme kastıyla hakemleri alıkoyma gibi bir hareketimiz asla olmamıştır. Amacımız hakemleri ve Trabzon taraftarını korumaktır ki bunu da hakemleri şehirden sorunsuzca çıkarılmasını sağlayarak gerçekleştirmiş durumdayız. Bu hususta yaklaşan seçim ortamında gerekli sağduyuyu göstererek Trabzon halkı ile kolluk kuvvetlerinin karşı karşıya kalmasını engelleyen Sayın Valimiz Abdil Celil ÖZ’e ve Sayın Emniyet Müdürümüz Murat KÖKSAL ve yine stattan sorumlu Emniyet Müdürü Metin DOĞAN’a Trabzonspor yönetimi olarak şükranlarımızı bir kez daha bildirmek isteriz.
İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU
Trabzonspor Kulübü Başkanı*
* Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Yorum
-
İlk olarak Harun-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKamuoyunda şike davası olarak bilinen İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesinden çıkan hukuka aykırı, haksız karar ve yine 5. haftadan bu yana tekrarlanan hakem hataları dolayısıyla Trabzon şehri üzerinde haklı bir gerginlik mevcuttu. Trabzonspor’un sürekli hakkının yendiği düşüncesinde olan Trabzon halkı artık infial noktasındaydı.
Gaziantep maçında hakemin kötü yönetimi üzerine maçın bitmesine 10 dakika kala tarafıma sosyal medya üzerinden taraftarların haberleştiği ve hakemleri protesto edecek büyük kalabalıkların toplanma hazırlığı içerisinde olduğu bilgisi ulaşmıştır. Maçın son dakikalarında gerekli önlemlerin alınması için yöneticilerle görüştüğüm sırada verilmeyen penaltı üzerine şehirde bu durumun infiale neden olacağını düşünerek, Trabzon’da hakem ve TFF görevlilerine karşı yapılabilecek geri dönüşü imkânsız olaylara engel olabilmek için inisiyatifi üzerime aldım. Yöneticilerimizi arayarak emniyetle koordineli olarak çalışılmasını hakemlerin güvenliği için her türlü tedbirin alınmasını, hakemlere karşı sözlü ve fiili müdahalelerin olmaması için her türlü önlemin alınmasını, derhal Trabzon’a hareket ettiğimi söyledim. Ayrıca durum hakkında Sayın Valimize bilgi verilmesi konusunda talimat vererek o saatte tarifeli uçak olmaması sebebiyle derhal özel uçak ile Trabzon’a intikal ettim. Uçağa binmeden basın mensuplarının alana çağrılmasını ve açıklama yapacağımı söyledim. Amacım yapacağım açıklama ile stat çevresinde ve şehirde infiali engellemek, Başkan olarak sorumluluğu üzerime aldığımı göstererek yapılacak eylem ve gösterilere mani olmaktı. Yapmış olduğum açıklamaların temelinde; Trabzonspor’un ve Trabzon’un daha fazla zarar görmesini engellemek, galeyana gelen taraftarı yapılacak her şeyin Başkan ve yönetim tarafından yapıldığının ortaya konulması yatmaktadır. Nitekim yöneticilerimiz devamlı Sayın Valimize bilgi vererek Emniyet Müdürümüzle koordineli olarak çalışmıştır. Hiçbir yöneticimiz ne hareketle ne sözlü olarak hakemlere karşı en ufak bir tepki göstermemiştir. Bu husus gerek hakem raporlarında gerekse temsilci raporunda açıkça anlaşılmaktadır.
Trabzonspor yönetimi olarak her zaman hukukun üstünlüğüne inandık ve hakkımızı her zaman hukuk yoluyla aradık. Medyada belirtildiği gibi suç işleme kastıyla hakemleri alıkoyma gibi bir hareketimiz asla olmamıştır. Amacımız hakemleri ve Trabzon taraftarını korumaktır ki bunu da hakemleri şehirden sorunsuzca çıkarılmasını sağlayarak gerçekleştirmiş durumdayız. Bu hususta yaklaşan seçim ortamında gerekli sağduyuyu göstererek Trabzon halkı ile kolluk kuvvetlerinin karşı karşıya kalmasını engelleyen Sayın Valimiz Abdil Celil ÖZ’e ve Sayın Emniyet Müdürümüz Murat KÖKSAL ve yine stattan sorumlu Emniyet Müdürü Metin DOĞAN’a Trabzonspor yönetimi olarak şükranlarımızı bir kez daha bildirmek isteriz.
İbrahim Ethem HACIOSMANOĞLU
Trabzonspor Kulübü Başkanı1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum