İlk olarak sasone tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şike Davası | Şike Tescillendi! UEFA, CAS ve İFM Onadı!
Daraltma
X
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki hemen hemen herkes bu hukuk işlerinden benden daha iyi anlıyordur .
Sorum şu , Biz CAS'tan ne bekliyoruz ? CAS şb aleyhine bir karar verirse bu kararın geçerliliği ne derecede olacak ? Bunları bilen varsa bi aydınlatabilir mi
Uefada ona biz karisamayiz kardes zaten ortalik karisik dedi
Biz de casa gidip ha bu UEFA ne diyi dedik. Simdi cevap bekliyoruz.
Sanirim bu da olmazsa fifaya gidip abilerin abisi bizim ise bi el atsana dicez ama fifanin uefanin ses etmediği olaya müdahele etcegini Ben pek düşünmüyorum.
Oyaliyolar bizi iste daha bu isin 5 6 yili var Ben size diyim
Yorum
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurdaki hemen hemen herkes bu hukuk işlerinden benden daha iyi anlıyordur .
Sorum şu , Biz CAS'tan ne bekliyoruz ? CAS şb aleyhine bir karar verirse bu kararın geçerliliği ne derecede olacak ? Bunları bilen varsa bi aydınlatabilir mi
Yorum
-
İlk olarak Kamer' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki CAS ın şb aleyhine bi karar verme yüzdesi aşağı yukarı nedir ?
Bizim olayın amacı şike suçuna karşı UEFA ve FIFA'da yazan açık talimatları uygulamayanları mahkeme kararı ile zorlamak.
Evden çıkmayan kiracıyı mahkeme kararıyla attırmak gibi.- Memento mori
Yorum
-
Kupayi vermeyen federasyon ama nedense bizim klup bu federasyonu destekliyor.
Yani bi yandan adamları sikayet ediyoruz uefaya falan biyandan da adamlara Sen bizim kupamizi gaspettin helal olsun al sana oy diyoruz.
Bu senaryo Turk milleti icin hic de yabanci degil.. trabzon halki icin ise bir yasam bicimi.
Yorum
-
İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKardeş biz cas a uefa yı şikayet edeceğiz. Tff nin görevini yerine getirmediğine dair bir üst kurum olan uefa ya şikayette bulunduk. Uefa da ben karırşmam diyerek reddetti. Şimdi uefa yı şikayet edeceğiz. Görevini yapmıyor diye. Cas bizi haklı bulursa uefa görevini yapmak, tff ye gerekli yaptırımları uygulamak zorunda. İşte o zaman tff gereğini yapmak mecburiyetinde. Ben böyle biliyorum olayı. Ama net bilgisi olan varsa yazsın lütfen.
1- CAS'a UEFA'yı şikayet edeceğiz.
2- UEFA da, tff'ye gerekeni yap diyebilir.
Ancak benim ümidim hayli kırıldı. Bugünkü karardan dolayı değil? Bugünkü karar sürpriz değildi. Yeniden yargılama denen masal çıktığında bugünkü karar için çıkarıldığını hepimiz anlamıştık.
Ümidimin kırılmasının nedeni: UEFA denen adi kurumun hala şikeci hırsızlara ceza vermemesi (kişilere ceza vermedi)2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
200 yıldır adaletin uğramadığı bir ülkede, bir coğrafyada adalet beklemenin beyhude olduğunu gördük. Maalesef herkesin adaleti kendi çıkarına çalışıyor. Zaten Hukuk ve politika ilminden ziyadesiyle tiksiniyorum. Umarım CAS'ta bir şeyler olur.
Şu saatten sonra küme düşme beklemiyorum. En fazla o yılın lig tescili iptal olur. Ama o kupa Trabzon'a gelmez artık. Şike davası ile hukuk katliamlarina bir yenisini daha ekledik. Hepimize afiyet olsun. Hepimize geçmiş olsun."...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
İlk olarak mustafakaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehttp://youtu.be/eQ3l8x9AM-0 ğŸ˜ğŸ˜ğŸ˜
Yorum
-
Acil olarak Trabzonspor Trabzon şehrinden kurtarılmalıdır.Trabzon şehri Trabzonsporu çoktan satmış Şikebahçe kongre üyesi elini kolunu sallayarak şehirde siyaset yapmıştır.Trabzonsporun tüm hakları gasp edilirken şehir sesiz kalmıştır.(Cesur yürekli birkaç kişi sesini yüksetmiştir.)Hasta la Victoria Siempre!
Yorum
-
Sanki Aziz'i bitirmek için Şikebahçeden başka mecra kalmadı. Adamın bu ülkede herkese nasip olmayan ''ticareti'' var. Bir devlet mekanizması hedefe koyduğu kişiyi neresinden vuracağını bilmez mi? Bakın Baykala ne yapıldı; Adamın yatak odasına konulan ufacık kamera ile özel hayatı üzerinden siyasi kariyerini bitirdiler. CHP üzerindende denenebilirdi ama riskliydi. Şikebahçe örneğinde olduğu gibi tersi bir kenetlenme olacaktı bu açık. Azizde tıpkı Baykal gibi bulunduğu makama dün gelmedi. Yıllar içinde etrafında kah kişisel dostluk kah menfaat ortaklığı kurduğu binlerce insan kümelenmişti. Üstelik bu güruh öyle sıradan kişilerden oluşmuyordu. Medyası ,iş dünyası ,siyasetçisi hatta mafyası ..... Devlet o kadar akılsız değil.
Velhasıl bu davanın başlangıcını asla ve asla Aziz'e karşı yürütülen harbin neden olduğunu düşünmüyorum. Davanın seyri ,iddianamenin kapsamıda bunu doğruluyor zaten. Utanması olmayanın dilinin dönmeyeceği yalan yok. 17-24 Aralık işleri olmasa 2011'den beri hatırlarına gelmeyen kumpas tekerlemesini böyle gür sesle anırabilirmiydiler?
Mehmet Metiner ve onun gibilerinin mükerrer defa söyledikleri gibi ,şikeciler RTE'ye çok şey borçlu.Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBundan sonraki maçlara simsiyah formayla çıkalım, donuna şortuna, çorabına kadar
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum