türk futbolunda ve trabzonsporda yasanan rezaletlerin bas mimarlarina bu sözü söylemisti senol günes.....senol günesin bu kisa ve net cevabini en iyi anliyanlarin mesajin en net ulastigi insanlarin kimler oldugunu çok iyi anlamistim o zamanlar.....
yine ayni insan trabzonspordan ayrilirken bir sey daha söylemisti....bu camia için gerekirse canimi veririm demisti.....bu sözüde trabzonspor camiasi içinde anlamasi gerekenler çok iyi anlamisti....sahsen ben de mesajin kime gittigini anlamistim....
senol günes ve ulusoy yönetiminden sonra türk futbolunun ne hallere geldigini ortaligin kimlere kaldigini görüyoruz bu günlerde.....futbolun basina geçenlerin türk futbolunu sadece bir kariyer vesilesi olarak algiladiklarini çok iyi bilmektesiniz.....ama üzücü durum su ki fatih terim cansiperane ve milli duygularla kabul ettigi kariyerinibileortaya koydugu milli takim teknik direktörlük görevinden belkide ayrilacak....belkide fifa tarafindan bas kiskirtici olarak ilan edilcek....peki terim bu görevi levent biçakçiya olan büyük saygisindan mi yoksa milli takim içinmi kabul etmisti....fatih terim peki niçin bu duerumlara düstü.oda ayrilirken türküm adanaliyim adamim nerse ne olacak.....
sahsen ben trabzonsporda olan olaylari degerlendirirken bunlari da düsünmeden edemiyorum.senol günesi teknik direktör yapip daha sonra onu kale bile almadan transferpolitikasi dahil tüm icraatlari yapan daha sonrada onu günah keçisi ilan edenler senol günesin sayginligi ilk planda kullanip daha sonra onu resmen satmis olmuyorlarmi.
senol hocam trabzonspordan ayrilirken söyledigi sözlere bir de tekrardan trabzonluyum türküm adamim cümlesini ekleseydi napacaktik.....
trabzonspor bir vakadir bir gerçektir....aynen milli takimin bir gerçek oldugu gibi....biz bu kamu yararina kurulan kurumlara içten sahip çikariz.....ayni samimiyette olmayanlarmi var varsa kimlerdir?....senol günes niçin kullanilip atilmistir.....?
çözüm üretelim diyoruz bu sitede bir çok insan bunu söylüyor.....alin size çözüm....

Yorum