Ewt arkadºalar bence bizim kaderimizi belirleyecek maç...Bizim için gerçekten de çok zor olacak Edited by: muratdinc
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Fenerbahçe-Trabzonspor
Daraltma
X
-
Arkadasim ozur dilerim ama iyi takip etmiyorsun buralari heralde 2 gun once bu konu acildi rize macindan sonra acilmak uzere kapatildi bazen adminlere hak veriyorum isleri cok zor.Kahpe Bizans;
Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...
-
Ay degil mevsim degil 22 yil geçti sensizzz.
Ay degil mevsim degil bir ömür geçtim sampiyon olmadan
Keske böyle sevmeseydim agliyorum çagresiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Herkez kendi havasinda bende tey tey takliyorum kusura bakmayin[img]smileys/smiley17.gif[/img]38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
" Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."
Yorum
-
bu maç en asagi 5-0 biterde kardesim daha rize maçina 1 hafta varken tutup 2 hafta sonra ki maçin topicini açmanin anlami ne? yine 1-2 gün önce açilmisti bu da onun gibi kapanir. iste bizim sorunumuz bu. önünde ki 1 metrelik çukuru görmezlikten gelip 10 metrelik çukura hazirlanirsan.. ohoo ne diyim size
Yorum
-
dediginiz dogru zamansiz açilmis ama madem açilmis kalsin çok zaman var ama tartisalim enine boyuna kilitlenmesin konu,,
bizim bu sezonun ilk yarisi için degil trabzonspor'un hayat bulacagi bir maç olacak rize maçini iyi degerlendirip butun çalismalari ve rize maçindan çikan sonuçlari iyi degerlendirip hazirliklari bu dogrultuda yapmaliyiz
vahit hoca her seyin farkinda,maçin önemininde bilincinde diye düsünüyorum henüz gelmesine ragmen hepsini taniyorAdam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildiBiz ligi 13.bitirdigimiz ve çok kötü futbol oynadigimizdönemde bile FB'yi yenmistik unutmayin...
arkadas senin dedigin dönemler çok eskide kaldi... son sezonlarda fenerin bize olan üstünlügü ortada. böyle bi durumda hiç sanmiyorum feneri yencegimizi.... umarin fazla atmazlar.ölümüne \"TRABZONSPOR\"
Yorum
-
sevencan_oflu
Yeni Üye

[img]forum_images/blank.gif[/img]
Yer: Türkiye
Baglanti Durumu: Online
Gönderilenler: 123
tarihi bi fark yiyecez simdiden herkese hayirli olsub.......
Gönderen: 22-Kasim-2005 Saat 17:01 | Kayitli IP
tövbe de kardesim,,Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum