Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Fenerbahçe-Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Fenerbahçe-Trabzonspor

Ewt arkadºalar bence bizim kaderimizi belirleyecek maç...Bizim için gerçekten de çok zor olacak Edited by: muratdinc

Arkadasim ozur dilerim ama iyi takip etmiyorsun buralari heralde 2 gun once bu konu acildi rize macindan sonra acilmak uzere kapatildi bazen adminlere hak veriyorum isleri cok zor.
    Kahpe Bizans;
    Ölünüzü Dirinizi ,Hergün Birinizi ,Birgün Hepinizi
    Trabzonspor da oynayan futbolcu nefes aldığı sürece onun için kaybedilmiş birşey yoktur...

Yorum

yaaaa ok o zamn

Yorum

Ay degil mevsim degil 22 yil geçti sensizzz.

Ay degil mevsim degil bir ömür geçtim sampiyon olmadan

Keske böyle sevmeseydim agliyorum çagresiz[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Herkez kendi havasinda bende tey tey takliyorum kusura bakmayin[img]smileys/smiley17.gif[/img]
        38 yıldır olduğu gibi yine buradayız,
        Küllerinden doğmanı bekliyoruz...?
        " Gülüşümüzü astık intehar koğuşlarına,ya ölelim yada görelim artık...?.."

Yorum

bu konu kapatilmisti tekrardan açilmasini anlayamadim[img]smileys/smiley5.gif[/img] önümüzde bir rize maçi var önce onukonussak daha iyi olur[img]smileys/smiley2.gif[/img]

elbet bir gün ölecegiz..TRABZONLU dogduk TRABZONLU ölecegiz..

Yorum

zamansiz bi konu. zaten adminler kitlerler muhtemelen. yukardamurat dinç in yazdigi gibi kaderimizi belirleyecek bi maç olacak ama.
            2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
            Gerçek budur. ☆

Yorum

tarihi bi fark yiyecez simdiden herkese hayirli olsub.......
              ölümüne \"TRABZONSPOR\"

Yorum

bu maç en asagi 5-0 biterde kardesim daha rize maçina 1 hafta varken tutup 2 hafta sonra ki maçin topicini açmanin anlami ne? yine 1-2 gün önce açilmisti bu da onun gibi kapanir. iste bizim sorunumuz bu. önünde ki 1 metrelik çukuru görmezlikten gelip 10 metrelik çukura hazirlanirsan.. ohoo ne diyim size

Yorum

dediginiz dogru zamansiz açilmis ama madem açilmis kalsin çok zaman var ama tartisalim enine boyuna kilitlenmesin konu,,

bizim bu sezonun ilk yarisi için degil trabzonspor'un hayat bulacagi bir maç olacak rize maçini iyi degerlendirip butun çalismalari ve rize maçindan çikan sonuçlari iyi degerlendirip hazirliklari bu dogrultuda yapmaliyiz

vahit hoca her seyin farkinda,maçin önemininde bilincinde diye düsünüyorum henüz gelmesine ragmen hepsini taniyor
                  Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

Biz ligi 13.bitirdigimiz ve çok kötü futbol oynadigimizdönemde bile FB'yi yenmistik unutmayin...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
                      Biz ligi 13.bitirdigimiz ve çok kötü futbol oynadigimizdönemde bile FB'yi yenmistik unutmayin...

arkadas senin dedigin dönemler çok eskide kaldi... son sezonlarda fenerin bize olan üstünlügü ortada. böyle bi durumda hiç sanmiyorum feneri yencegimizi.... umarin fazla atmazlar.
                      ölümüne \"TRABZONSPOR\"

Yorum

Sari bir kilit...
                        Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
                        Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

sevencan_oflu
                          Yeni Üye

[img]forum_images/blank.gif[/img]

Yer: Türkiye
                          Baglanti Durumu: Online
                          Gönderilenler: 123

Gönderen: 22-Kasim-2005 Saat 17:01 | Kayitli IP

tarihi bi fark yiyecez simdiden herkese hayirli olsub.......

------------------------------------------------------------ ------

tövbe de kardesim,,
                          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

fener kimdir yaaaaa bizi yencek[img]smileys/smiley7.gif[/img]
                            milyonlarin askisin

Yorum

aaah ahh hiç solemk istemzdm bunlari ama hele kadikoyde tarihi fark yerz ifb den..
                              "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim