2 hafta sonra FB ile maç var simdiden hezimete hazir olun.FB nin Trabzonsporun bu halinden istifade etmek için elinden geleni yapacagini,Bu kadaro ile FB TUNCAY-Anelka-Nobre-Alex-Karsisinda bu takimin tutunamayacagini simdiden ilan ediyorum.Insallah FARK yemeyiz.
F.Bahçe-TRABZONSPORUM(2-2)
Daraltma
X
-
F.Bahçe-TRABZONSPORUM(2-2)
SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAKEtiketler: Yok -
dusunmek bile istemiyorumHEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!! -
hüsrana 2 hafta kaldi demek dün diyar maçinda normalde yürümeyi bilmeyen adamlardan 3 gol yedik fener maçinda isimiz çok zor allahim bize kaldiramayacamiz yük yükleme22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanimYorum
-
[img]smileys/smiley1.gif[/img]İlk olarak uslanmazlaz tarafından gönderildihüsrana 2 hafta kaldi demek dün diyar maçinda normalde yürümeyi bilmeyen adamlardan 3 gol yedik fener maçinda isimiz çok zor allahim bize kaldiramayacamiz yük yükleme
AMİNfenerbahçe dünya pisliğidir..
her şeyin hesabı sorulur bir gün.....Yorum
-
Kalede Jefferson defansta Kürsat ortada hasan üçüncü ilerde de Mehmet gibi k.z..lar oldukça bu takim 5 degil 6 da yer.Gese den sonra artik bizim için de özel tisörtler bastirip üzerimizden para kazanirlar.Yorum
-
cok yazik olucak bize...iki hafta var ama nolucagini simdiden kestirmek mumkun..kimse bana takimina guvenmiosun filan diyip hikaye anlatmasin.hasan ucuncuye mi guveniyim m.yilmaza mi volkana mi yoksa juna mi..Ama yinede insan kabullenemio iste kaptan bizi ucur diorum ne varsa sende var...Şampiyonluk hasreti çıldırttı bizi!Yorum
-
İlk olarak toslu6861 tarafından gönderildi
rezil olmadan 1-0 2-0 yenilsek yeter.bu takimin neyine güvenecez ki.14. oldugum sene bile daha ruhluyduk..
14. oldugumuz sene feneri avni akerde 2-1 yendikSAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
CANIMIZI VERELIM SIZE
madheart61--->BDiler61Yorum
-
yeteeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr...
futbolculari suçlayip duruyorsunuz taraftar olarak bütün görevlerinizi unutuyorsunuz..
illaki kötü sonuçlar basarisiz yönetimler vs vs olacak. herseye katlanirimda bu sözler ne beyler.
''allahim bize kaldiramayacagimiz yük yükleme''
''bizim için özel tisört bastirirlar üzerimizden para kazanirlar''
''rezil olmadan 1-0 2-0 yenilsek yeter''
biz bu takimi sevinmek için sevmedik diyenler hangi hakla bize kaldiramayacagimiz yük yükleme allahim diyebiliyor. bu takimi tutmanin zor oldugunu bilmiyormusunuz. psikolojiniz kaldirmiyorsa bu sezon futbolla ilgilenmeyiverin..
allahin izniyle çikar simekle yattarayla fatihle oynar galipde geliriz. bu maçlarin havasi baska olur. hem ayrica fenerde öyle ahim sahim top oynamiyor vestel salaklik yapmasa azda sansli olsa 4 lerdi feneri biz neden yapamayacakmisiz. hersey inanmakla baslar lütfen inanci olmayan, kalmayan taraftarlarimizda bir müddet sussunlar. o sayip durdugunuz kazmalari zaten biliyoruz gözümüzün içine sokup durmayin..
SANLI TRABZONUM HAYDI
bu maç yeniden dirilisimiz olsun.
kazanalim. sikintiliyiz ama seneye hepinizle görüsecegiz mesajimiz olsun. haydi...
Bir Güneş Doğar Neler Değişir!Yorum
-
evet miller önümüzde sezonun en zor maçi war.. kadikoyde fenerin karsisina çikacagiz.. simdiden basarilar diliorm takimimza..
eet yorumlar..Edited by: omer61"Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCUYorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum