Maçlarimizi anlatan Lig TV spikeri

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Crazy_OfLu61_
    • 29.05.2004
    • 1765

Maçlarimizi anlatan Lig TV spikeri

Arkadaslar dikkatinizi çektimi bilmiyorum ama Trabzonspor maçlarini lig tvde anlatan spiker bizim maçlari anlatirken sanki üzerine ölü topragi serpilmis gibi anlatiyo bide digerlerinin maçlarini anlatan spikerlere bakiyorum anlatirken heyecan katiyolar ataklarimizda bile heyecani yasayamiyoruzbu tepkimizi lig tv yetkililerine bildirelim yoksa bu adamin iskencesi 30 hafta daha çekilmez... Edited by: Crazy_OfLu61_
    [b]Hersey Türk Için; Türk\'e Göre, Türk Tarafindan!
  • kelkitli29
    • 29.05.2004
    • 2441
    • Almanya

bence iyi spiker. gereksiz yere heyecanlanmiyor. ercan veya melihin anlattigi maclari dinlerken migdem bulaniyor. böylesi daha güzel bence.
    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Crazy_OfLu61_
      • 29.05.2004
      • 1765

Ya bende gereksiz yere heyecan yapsin istemiyorum ama maçi anlatirken daha canli olmasi gerekmezmi??? En azindan ataklarimizda, bizim öteki takimlardan eksigimiz ne???

Yorum

• laztranya
        • 02.09.2005
        • 20

ya arkadaslar ÖZTÜRK PEKIN harbi bir TRABZONSPOR ludur.Tabii ki maçlarimizi o anlatcak.yokbide gelip bjk li MELIH SENDIL mi anlatsin yoksa galatasaray li ERCAN TANER mi?Geçen haftaki maçta dikkat ettiniz mi bilmem ama ÖZTÜRK PEKIN malatya nin penalti pozisyonu için"hareket 1 metre disarda hakemin yanlis karari sonucu malatya 1-0 öne geçti"dedi.Yani taraf oldugunu gösterdi.varsin heyeycanli anlatmayiversin.En azindan GÖNÜLDEN TRABZONSPOR lu

Yorum

• kelkitli29
          • 29.05.2004
          • 2441
          • Almanya

evet iyi trabzonsporlu.
          Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
          Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• russ
            • 19.05.2005
            • 57

dalga mi geciyorsunuz???ozturk pekin koyu fenerlidir. "at o golu aygun" vecizesi ona aittir...hatta bize de kildir....ben butun maclari sessiz seyrediyorum bu salagin sesini duymamak icin....
            ***gevezelik etmeyin! diyor....

Yorum

• selçukabi
              Trabzonspor Kongre Üyesi
              • 21.06.2004
              • 2241
              • İnşaat Mühendisi
              • Bursa

Öztürk Pekinin Trabzonsporlu oldugunu nerden çikardiniz anlamadim arkadaslar???Varsa bilen beri gelsin[img]smileys/smiley5.gif[/img]

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                • 29.05.2004
                • 1765

Valla hangi takimli oldugunu bilmiyorum ama maç anlatamadigi hatta maçi katlettigi ortada

Yorum

• Burçak
                  • 31.05.2005
                  • 29408
                  • İnşaat Teknikeri
                  • Trabzon

beceremiyor maç anlatmasini. insanin uykusunu getiriyor. ayrica onun Trabzonsporlu oldugu dogrumu??
                  2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                  Gerçek budur. ☆

Yorum

• laztranya
                    • 02.09.2005
                    • 20

YAAAA ARKADASLAR SIZ MAÇI NASIL IZLIYOSUNUZ YAA.EROL ERSOY PENELTIYI ÇALDIGINDA ADAM NERDEYSE AGLICAKTI SIZ DE GITTINIZ ADAMI FENERLI YAPTINIZ.O AT GOLÜ AYGÜN LAFINI BIR AVRUPA MAÇINDA SÖYLEMISTIR.HIÇBIR SPIKER ÖYLE MAÇ ANLATMAZ,ANLATAMAZ

Yorum

• russ
                      • 19.05.2005
                      • 57

at o golu aygun lafiniturkiye liginde karsiyaka macindasoylemistir....
                      ***gevezelik etmeyin! diyor....

Yorum

• LazY_61
                        • 11.07.2005
                        • 107

Öztürk PEKINzymek bir ortasaha futbolcusu gibi degil Forvet gibi kafayi vurdu ve gölü atti...TRABZONSPOR-kayserispor[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                        LazY_61 YandanÇarkli FB :)

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                          • 29.05.2004
                          • 1765

Bizi ilgilendiren kismi Trabzonsporlu olusumu yoksa maç anlatisimi gene olayi saptirmayin arkadaslar ya bu adam maç anlatirken ruhsuz bi sekilde kendinden geçmis vaziyette anlatiyo bunu anlamamak için futbolu hiç bilmemek lazim yaa

Yorum

• TSunami
                            • 29.12.2004
                            • 1177
                            • İstanbul

sormayin ya cine5 ten beri 10 yildir öztürk pekin anlatiyo maçlarimizi yokmu söyle adam gibi biri. ayrica penalti pozisyonunda onu söyledi diye ts li mi oluyo. ona bakarsan hincal da "o penaltidan sonra fatihin golüne en çok ben sevindim havaya firladim" dedi. o daha da mi trabzonsporlu?
                            :::TS:::

Yorum

• Crazy_OfLu61_
                              • 29.05.2004
                              • 1765

İlk olarak TSunami tarafından gönderildi

sormayin ya cine5 ten beri 10 yildir öztürk pekin anlatiyo maçlarimizi yokmu söyle adam gibi biri. ayrica penalti pozisyonunda onu söyledi diye ts li mi oluyo. ona bakarsan hincal da "o penaltidan sonra fatihin golüne en çok ben sevindim havaya firladim" dedi. o daha da mi trabzonsporlu?

+1967

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...