bana da penalti gibi geldi[img]smileys/smiley11.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Malatya maçindaki penalti pozisyonu
Daraltma
X
-
Arkadaslar hala bunu mu tartisiyorsunuz... Klasik futbol geyigidir ama yeridir... Artik önümüzdeki maçlara bakacagiz!!!!
Biz iyi takimiz ve fazlaca da gol atma kapasitesine sahibiz... Kapasitenin yarisiyla oynarsan böyle olur... Ha bire kaçiip durursun... Öyle oynayacaksin ki hakemleri bile yeneceksin...
Bence güncelligini yitiren konulari arsive kaldiralim....Sadece Trabzonspor!
Yorum
-
Evet kardesim TRT'deki DEYYUS'TA pozisyon çok iyi süzülerek karar verilmis dedi.O yan hakem köpegi Fener,BJK,Gese aleyhine o dakikada o kadar kolay penaltiya hükmedebilir miydi ? Ilk yarida futbolcularimiza atilan tekmelere karsi hakem kartina basvurmazdi degil mi? Hiç sanmiyorum.Konya maçinda da Yattara'ya yapilan Alex itine yapilsa herhalde kiyamet kopardi.Rize'de Nobre'nin attigi golü yan hakem tespit edemez miydi? Biz kendimizi kandirmiyoruz da kimse de baskasini kandirmasin.ORTADA BIR ÇIFTE STANDART MEVCUT.VE TRABZONSPOR BU UYGULAMAYI SONA ERDIRMEK IÇIN VARGÜCÜYLE ÇALISMALIDIR.TARAFTARDA UYANIK OLMALIDIR.Son söz Gülsen kardesime: Konu eski degildir.ESKIMEYECEKTIR.Her hafta üstüne baska pozisyonlar ekleyerek bir sezon boyunca vizyondadir.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildiEvet kardesim TRT'deki DEYYUS'TA pozisyon çok iyi süzülerek karar verilmis dedi.O yan hakem köpegi Fener,BJK,Gese aleyhine o dakikada o kadar kolay penaltiya hükmedebilir miydi ? Ilk yarida futbolcularimiza atilan tekmelere karsi hakem kartina basvurmazdi degil mi? Hiç sanmiyorum.Konya maçinda da Yattara'ya yapilan Alex itine yapilsa herhalde kiyamet kopardi.Rize'de Nobre'nin attigi golü yan hakem tespit edemez miydi? Biz kendimizi kandirmiyoruz da kimse de baskasini kandirmasin.ORTADA BIR ÇIFTE STANDART MEVCUT.VE TRABZONSPOR BU UYGULAMAYI SONA ERDIRMEK IÇIN VARGÜCÜYLE ÇALISMALIDIR.TARAFTARDA UYANIK OLMALIDIR.Son söz Gülsen kardesime: Konu eski degildir.ESKIMEYECEKTIR.Her hafta üstüne baska pozisyonlar ekleyerek bir sezon boyunca vizyondadir.
ABIM HELAL OLSUN,BENCE NE DENMESI GEREKIYORSA " BASA BASA " SÖLEDIN.SONSUZ TESEKKÜRLER !Edited by: lazoliiiKendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).
Yorum
-
İlk olarak lazoliii tarafından gönderildi
İlk olarak halil ibo tarafından gönderildiEvet kardesim TRT'deki DEYYUS'TA pozisyon çok iyi süzülerek karar verilmis dedi.O yan hakem köpegi Fener,BJK,Gese aleyhine o dakikada o kadar kolay penaltiya hükmedebilir miydi ? Ilk yarida futbolcularimiza atilan tekmelere karsi hakem kartina basvurmazdi degil mi? Hiç sanmiyorum.Konya maçinda da Yattara'ya yapilan Alex itine yapilsa herhalde kiyamet kopardi.Rize'de Nobre'nin attigi golü yan hakem tespit edemez miydi? Biz kendimizi kandirmiyoruz da kimse de baskasini kandirmasin.ORTADA BIR ÇIFTE STANDART MEVCUT.VE TRABZONSPOR BU UYGULAMAYI SONA ERDIRMEK IÇIN VARGÜCÜYLE ÇALISMALIDIR.TARAFTARDA UYANIK OLMALIDIR.Son söz Gülsen kardesime: Konu eski degildir.ESKIMEYECEKTIR.Her hafta üstüne baska pozisyonlar ekleyerek bir sezon boyunca vizyondadir.
ABIM HELAL OLSUN,BENCE NE DENMESI GEREKIYORSA " BASA BASA " SÖLEDIN.SONSUZ TESEKKÜRLER !
KESINLIKLE BU BOLUME DAHA NE POZISYONLAR GIRER [img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: baris_aykan<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>
Yorum
-
halil ibo, konu basligi hakem hatalari olsa anlarim.. Malatya maçi üzerinden konusuldugu için konu eskimistir, dedim... Bu da benim fikrimdir... Yoksa bu hakem hatalari ne ilktir ne de son olacaktir ve biz de bunu yasadikça konusmaya devam edecegizdir... (Bu biraz Tansu Çiller Türkçesi oldu ama idare edin artik) Yoksa konustugunuz konulara bir lafim olamaz... Hakem hatalarindan cani en fazla yanan takimin taraftari olarak ne diyebilirim ki...Sadece Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak Gülsen tarafından gönderildihalil ibo, konu basligi hakem hatalari olsa anlarim.. Malatya maçi üzerinden konusuldugu için konu eskimistir, dedim... Bu da benim fikrimdir... Yoksa bu hakem hatalari ne ilktir ne de son olacaktir ve biz de bunu yasadikça konusmaya devam edecegizdir... (Bu biraz Tansu Çiller Türkçesi oldu ama idare edin artik) Yoksa konustugunuz konulara bir lafim olamaz... Hakem hatalarindan cani en fazla yanan takimin taraftari olarak ne diyebilirim ki...
aslinda ana fikir sudur hakem hatalari degil bu konu daha nice hakem hatalariyla dolup tasar mevzusu<center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>
Yorum
-
bence birileri bu sezon basindan itibaren sonuca etki edenhakem hatalarini arsivlemeli. Sezon sonunda da bunu televizyonlara vermeli. Bakalim hangi takimin lehine, hangi takimin aleyhine daha çok hakem hatasi oluyor. Bunu yaparken 4 takim için de yapmali ki, daha sonra sezon sonunda sizin de bilmem ne maçinda böyle olduydu diye bir maç yüzünden ötmesinler.
Imkanim olsa ben yapardim, ama yok maalesef. Belki Trabzondaki yerel kanallardan biri yapabilir.Ilker
Yorum
-
arkadaslar bu pozisyona penalti derseniz hiç kusura bakmayin futboldan anlamiyorsunuz derim kirmizi kart ne kadar dogruysapenalti okadar saçmaydi .çünkü fifa kurallarina göremüdahelenin ilk yapildigi yere göre karar verilir düserkenolan olaylara degil müdehale nerde yapildi ceza sahasi disinda hakemve serdar çakman bunu bilmiyor mu bilmiyorsa gelsinler futbol dersi alsinlar ya da italyadaki futbol hakemlerini izlesinler futbol diyorum çünki onlar gider tai kig box maçi izlerler nede olasa gözleri zor görüyor beyinleri algilamakta güçlük çekiyor
arkadasim lütfen küçük puntolarla[img]smileys/smiley2.gif[/img]
Edited by: Berat TekkeNEDEN ŞENOL GÜNEŞ OLMAZ?
https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921874035
Olursa yardımcısı eskiden olduğu gibi Emre Belözoğlu olmalıdır.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum