Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Cuma Saat 18:00?da Tesislerde Olalim..

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Cuma Saat 18:00?da Tesislerde Olalim..

Arkadaslar yarin baslikta da belirttigi gibi idmanimiz var..Destek zamani gelmek isteyenlerle Tesislerde bulusmak üzere..

Acil topic açildigindan hiç olmazsa yarina kadar yöneticiler bu topici burada saklasinlar...

Edited by: Utku61

ben varim...

1-Utku61

2-yattara11
    [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img]BURAVO BEYLER COK IYI BI DÜSÜNCE.KESKE GELE BILSEYDIM[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

Bugün saat 17:00'de McDonalds'in karsisinda toplaniyoruz... Isteyenler oraya gelsin... Gelemem diyenler tesislere tek basina da gelebilir,orada bulusuruz [img]smileys/smiley2.gif[/img] Saat 17:15'e kadar McDonalds'in karsisinda beklenilecek ve ardindan tesislere harekete geçilecek... Geç kalan olursa pesimizden tesislere gelip bizi orda bulur [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Lütfen herkes forma ve atkilariyla gelsin...
        [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

11 yasindayken tesislere gidip futbolculari görmek istemistik.Fakat
          jandarma izin vermemisti.Sebep:Yabanci bir rakibe karsi kaybettigimiz
          bir maç sonrasi taraftarin oyunculara zarar verilecegi korkusuydu.

Yorum

cok yerinde bir karar ! sizleri simdiden kutlarim arkadaslar...

taraftar dedigin boyle olmali...

hepinize saygilar...

Yorum

@ lazkaya

toplu halde gidilince hiç bir sorun olacagini sanmam... zaten tesislerin orda niyetimizin iyi oldugu anlasilacaktir... [img]smileys/smiley2.gif[/img]

olmazsa Senol hocam alir bizi içeri [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

destege devam [img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

BMN Ankaranin su an Trabzonda bulunan üyeleri bu organizasyona her zaman oldugu gibi firesiz katilacaklardir.Bundan eminim.

Yorum

Arkadaslar sagolun biz Istanbuldayiz ama yüregimiz sizinle.

Yorum

gökdeniz ve mehmeti ayrica kucaklayin sevkate ihtiyaçlari daha çok var!

Yorum

HELAL OLSUN. iyice moral verin takima. ve yarinkim macta tribünde olacaginizi söyleyin. haydi görelim sizi[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                        Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                        Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Ben de geliyorum... Bir sürü isim var yapacak ama bir sekilde ayarlayacagim. Ararim seni birazdan Yattara11.

Hadi bakalim, CuttySark abi, katilimini bekliyorum [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

Helal olsun kardeslerim iste bu destek olalim takimimiza haydi trabzonlu idmana[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                            İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

tesislerde lütfen yattaraya da sahip çikin
                              BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
                              ÜLKERE HAYIR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X