Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kayserispor Maçi Organizasyonu

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kayserispor Maçi Organizasyonu

Evet beyler nereye aliyoruz biletleri fln???
    keyif adamı ..

[img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img][img]smileys/smiley5.gif[/img]
    [b]<font size=\"3\"><font color=BLUE>Hersey <u>Türk</u> Için; <u>Türk</u>\'e Göre, <u>Türk</u> Tarafindan!</font>

Yorum

BMN olarak o STADA gidip

Oleeeey oley oley oleeeeeyyy SAMPIYOOOOOOOOON TRABZOOOOOOOOON

diye bagirmak o gün ve BU YIL icin en anlamli, en GÜZEL en dogru hareket olacaktir.
      Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
      Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

ya bu moralle bana bir ay daha maç demeyin. [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]
        elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
        TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
        legends never die ...

Yorum

Trabzonspor taraftari olmak kolay degildir, her ne kadar suan herkes kizgin olsada , herkes bir seylere kizip çagirsada, her ne kadar bir daha maça gitmem maç seyretmem desede, cumartesi günü takiminin yaninda olacaktir. Insallah iyi bir organizasyon yapilir, maç öncesi tüm futbolcular tribüne çagrilip alkislanir.
          Taraftarlık ; Geçim kaynağı değil , Yaşam kaynağıdır ...
          Fırtınasız denizde , herkes Kaptan ...

Yorum

maraton özel bölümdeyim.

Yorum

helal olsun osman sana.
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

Çilginlarda da izlenebilir?
                keyif adamı ..

Yorum

Ama kimse Çilginlar,taraftar dernegin,birligi birlesil dernekler vs vs..orada olalim demesin,Dün gördük ki hepsi sinifta kaldi..5 dakika bagirmayla bu isler olmuyor.

Yorum

Kizma Utku abi yahu[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                    keyif adamı ..

Yorum

evt osman güzel baslik nerden aliyoruz biletleri. sinirim bira zgecmisken alalim sunlari.
                      Hadi eyvallah..

Yorum

Su durumda takima en iyi moral kayseri macinda tribünlerin dolmasi olacaktir.yönetim bilet fiyatlarini indirir diye dusunuyorum. Avrupa gitti bari lig elden gitmesin
                        Bordoyla Mavi Bitmez bu sevda...
                        -ismail-

Yorum

ben bir cok arkadasin düsündügünü ama yazmadigini yaziyorum..

bizi cümle aleme rezil eden bu futbolcularin macini izlemek icin para ödemem..o biletlere verecegimiz para ile aktug karnini doyurur ama transfer yapmaz..
                          1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Beyler bence Trabzonspor'un dogru dürüst bir tribün organizasyonuna ihtiyaci var Ani akerdeki kitle sirf kuru gürültü. Olimpiyat stadindaki gibi destek veren susmayan bir taraftar kitlesi olusturmak lazim bunun için neler yapilabilir arastirilmali, bizde bunun üzerine tartismaliyiz bence. Sadece konusmak degil artik aksiyon zamani herkes sapkasini önüne koyup düsünsün.

Yorum

İlk olarak emre81 tarafından gönderildi
                              Beyler bence Trabzonspor'un dogru dürüst bir tribün organizasyonuna ihtiyaci var Ani akerdeki kitle sirf kuru gürültü. Olimpiyat stadindaki gibi destek veren susmayan bir taraftar kitlesi olusturmak lazim bunun için neler yapilabilir arastirilmali, bizde bunun üzerine tartismaliyiz bence. Sadece konusmak degil artik aksiyon zamani herkes sapkasini önüne koyup düsünsün.

cok kolay. Avni Akeri yikacagiz istanbula stad yapacagiz[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim