Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor?um-Anorthosis

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor?um-Anorthosis

Deplasmanda 3-1 yenilen ekibimiz umarim ikinci maçta daha derli toplu oynar da tur atlayan taraf oluruz...

FATIH SULTAN TEKKE
    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Turu mutlaka ama mutlaka atliycaz Trabzonda benim hiç kuskum yok simdi futbolcular söyle bi düsünüp kendilerine ve ne yaptiklarina bir baksinlar ve akillansinlar elbette akillanicaklar Hazirlik maçindaymis gibi top oynadi hepsi.Bu sonuç hepsine iyi bir ders olur ki trabzonda bu rum köpeklerini madara eder ülke bazinda seviniriz.HAYDI TRABZONUM.
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Eger hami lemi soner ünal seyhmuz orhankadar yürekleri varsa 5-1'lik bursa maçini tekrar yasatirlar bize.
      "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

İlk olarak tigin tarafından gönderildi
        Eger hami lemi soner ünal seyhmuz orhankadar yürekleri varsa 5-1'lik bursa maçini tekrar yasatirlar bize.

çok haklisin tigin ama ben gerçekten inaniyorum basaracaklar ve bu kara lekeyi evimizde temizleyecegiz.
        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

ilk 30 dakka çok önemli. maça kesinlikle FATIH TEKKE ile baslanmali. tabi yaninda ne kadar elestirsekde mehmet yilmaz. forvet olarak gökdenizin mehmeten daha kötü oldugunu düsünüyorum. gökdenizde sag kanata oynamali. ilk yarim saate bulacagimiz gol veya aslinda goler turu bize getirir.
          BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
          ÜLKERE HAYIR

Yorum

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].. Açikçasi ben çok ümitli degilim kardesler, kimse kusura bakmasin.. Belki hala kizginim ondandir.. Merak ettigim bir sey var, bu turdan elenen uefa'ya mi düsüyor?

BORDO MAVİ

Yorum

Bence bu takimda Fatih olmayinca oyuncular amatörce top oynuyorlar.Bu maç artik bir -onur- meselesi oldu umarim Fatih kaptanlik pazubandini koluna geçirir de bu takimin kendine gelmesini saglar...

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img].. Açikçasi ben çok ümitli degilim kardesler, kimse kusura bakmasin.. Belki hala kizginim ondandir.. Merak ettigim bir sey var, bu turdan elenen uefa'ya mi düsüyor?

bildigim kadariyla burda elenirsek uefaya kalamiyoruz!
                kan bile kirmizi degil

Yorum

Turun anahtari inanmaktan geçiyor.

Vurulan her sutta futbolcular inanmali, tüm stad inanmali topun içeriye girecegine.

simdi moral verme zamani, güven tazeleme zamani.

iç karartici laflar ve suçlamalar zamani degil. Yöneticiler Yattaraya kesin ceza kesecegiz diyeceklerine kadar tura olan inançlarini ve güvenlerini söylemeliler.

Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

bu maç artik bizim için bir onur maçina döndü umuyorum ki Avni Aker in tilsimli havasinda bu rum takimni eleriz yeter ki panik yapmayalim. Bu arada Jun oynayabilecek mi?

Yorum

Bu turu mutlak geçmeliyiz. Aksi takdirde Avrupa'ya veda edecegiz. Futbolcularin bunun farkinda olmasi gerek...
                      “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                      Malik bin Dinar

Yorum

artik olan olmus ne yapir edip bun turu gecelim ben sanpiyonlar ligini istemiyorum cunku bu oyun la katilirsak rezil oluruz ama su serefsiz leri eleyelim yeter

Yorum

ben çok stres yapmiyorum trabzon isterse!!!! bu turu geçer...futbolcularimizda bir korkaklik özgüven eksikligi hastalik derecesine geldi kaptanin bu takima en büyük katkisi cesaret...zaferi isteyen kazanir istemeyen ondan korkup heyecanlananlar kazanamaz...delikanli olsunlar 90 dakika nefes aldirmasinlar bizi yendiklerine yeneceklerine pisman etsinler....ama diyorum cesaret...
                          rum takimiyla eslesen ilk türk takimi:trabzonspor...

Yorum

Ali Kemal?in unutamadigi maçlardan biri de Kocaelispor?la oynadiklari kupa maçidir. Cezali oldugu için ilk maçta yoktur. ?Bizi 1-0 yendiler. Sonra da Kocaeli gazeteleri ?Hamsinin kafasini ezdik? gibi basliklar atti. O gazeteleri aldim, soyunma odalarina astim. Her antrenmandan sonra arkadaslarla ?bunlari sahalarina hapsedecegiz, yari sahayi geçtiklerinde gol yemisiz sayacagiz? diyerek rövansa bilendik. Hatta Ahmet Suat Hoca da takimi motive etmek için, ?Bu takim Ali Kemal Spor mu?? diyerek olaya renk katti. Avni Aker?e çiktik. Ilk 20 dakika durum 5-0 oldu. O yillar istedigimizi yapacak güç vardi bizde.?

bunu istiyorum.o rumlari Avni Aker'in çimlerine gömecegiz.cehennemi bu dünyada yasayacaklar.
                            "Arkasından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz. Köpekleri bilmem ama bu kurta Trabzonspor'un çok ihtiyacı var"

Yorum

Her ne kadar uzulduysekte, her ne kadar cogumuz dun gece uyuyamadiysada, bu takim bizim ve ona her zaman destek cikmamiz gerektigini dusunuyorum. Dun gece ayakta duran kac kisi var diye sorsalar bir tek Sultanimizi sayabiliriz sanirim. Dun gercekten takimimiz inanilmaz kotu oynadi fakat boyle bir oyunu tekrarlayacaklarini hic sanmiyorum, en azindan boyle inanmak istiyorum. Bu takim icin formasini islatmayana, bu formanin degerini bilmeyenlere, forma haram olsun!!Bu yuzden 2.macta orta sahaya Adem ve Ibrahim (Huseyin ve Volkanin yerine), geriye Ozgur (Ellerin yerine)ileri uctada Ufukhani (M. Yilmazin yerine)monte edebilir Senol hoca. Ben Allahin izniyle pazartesi Trabzona inecegim ve carsamba gunku macta Avni Akerde yerimi alacagim 5 arkadasimla. Zaman destek zamanidir arkadaslar, her ne kadar dun gece hayal kirikligina ugradiysakta. Bu takima biz destek cikmasak kim cikacak soylermisiniz bana??

Ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol.....

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim