Fuat Ergin ve arkadaşlarının ellerine sağlık çok güzel olmuş.
Yeni Trabzonspor RAP - BORDO MAVİ
Daraltma
X
-
-
-
-
güzel olmuş (:Yorum
-
Yahu bu sarkiyi haber61'de haber yapmislar cok sasirdim valla.
Bari haber olmus bir iki aciklama getirelim bu konuya.
Arkadaslar bu sarki Fuat Ergin'e ait degil.(bu sarkidan dolayi Fuat'i da tipki Ceza gibi Trabzonsporlu yapacaklar)
Trabzon'un underground rapcileri Allame ve Zifo ile yaptigi duetten ibarettir.Trabzonlu kardeslerimizin de hakkini verelim boylece.
Sarkiyi da dinledim ayrica Trabzonspor'dan cok Trabzon'u anlatiyor.
Yorum
-
Fuat'ın amerikan özentisi sözlerinin (motherf...er vs) parçayla ne ilgisi var anlamadım. Ayrıca underground rapçilerinin Rapstar adlı populist ve reyting amaçlı bir yarışmada jüri üyeliği yapmış bir adamla düet yapmalarının da ne derece ciddiye alınır olduğunu bilmiyorum.
Emek verip yapmışlar, ağızlarına, kalemlerine sağlık. Ama Türk rapinin son yıllarda çok bozulduğunu ve popülerleştiğini düşünüyorum.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Fuat'ın amerikan özentisi sözlerinin (motherf...er vs) parçayla ne ilgisi var anlamadım. Ayrıca underground rapçilerinin Rapstar adlı populist ve reyting amaçlı bir yarışmada jüri üyeliği yapmış bir adamla düet yapmalarının da ne derece ciddiye alınır olduğunu bilmiyorum.
Emek verip yapmışlar, ağızlarına, kalemlerine sağlık. Ama Türk rapinin son yıllarda çok bozulduğunu ve popülerleştiğini düşünüyorum.
Selim, tabiri caizse eline her mikrofon alan rapci olursa olacagi budur.
Yorum
-
Yorum
-
Aynen. Türkçe yazmaktan aciz akıl yoksunu 12-20 yaş arası tipler Sago alıntılarıyla kültürlü görünmeye çalıştığından beri tamamen koptum rapten.
Sago'nun sözleri hoşuma gitse de, sırf bu tip insanımsılar yüzünden dinlemiyorum.Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
Karadeniz'e Özgürlük!
Yorum
-
Ara sira giriyorum hiphop sitelerine.Cikan haberler soyle.
Bilememne recordstan en uretken isimlerinden bilmemkim'in yeni calismasi.
Bu boyle uzayip gidiyor, her ev studyo olmus arkadas.
Zart record, zurt records, ortalik kayniyor, millet isim bulamiyor kendisine.
Yorum
-
Bu sarkıyı kım nezaman yaptı
1 .1,5 ay once falan hemen hemen buna benzer rızespor rapı cıkmıstı
Yorum
-
Fuat Trabzonsporlu muymuş..?Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...
Bir şehir takımından fazlası...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.
Yorum