Gün, Birlik Günüdür! (Bugün değil de ne zaman?)

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • Emorfo
    • 31.05.2004
    • 7394
    • Gazeteci
    • İstanbul

Gün, Birlik Günüdür! (Bugün değil de ne zaman?)

Kongre tartışmalarının devam ettiği bu günlerde Trabzonspor liderlik koltuğuna oturdu. En büyük tehlike bu kongre sürecinin takımı olumsuz etkilemesi. Mevcut başkanımız dışında bir kaç isim de başkanlık isim nabız yokluyorlar. Açık açık bunu seslendirmek lazım bu kadroyu kurmak için çabalayan, kulüp gelirlerinin arttırmak için çırpınan ve profesyonelleşme kurumsallaşma yolunda önemli adımlar atan Sadri Şener kesinlikle yoluna devam etmeli. Bunun için kongre öncesinde gruplar bir kere de Trabzonspor'un lehine karar verip Sadri Şener'in özgür iradesi ile hazırlayacağı listeye şartsız destek vermeli. Aday olmayı düşünenler Sadri Şener'in etrafında birleşmeli. Trabzonspor şampiyonluk rotasına girdi, eski başkan ve eski yöneticiler hayatlarında yapmadıkları bir şeyi yaparak tek yumruk olduklarını kongrede dosta düşmana göstermeli. Bugün bu camia birlik olmayacak da ne zaman olacak.

Hemen hemen herkes hem fikirdir ki şu andaki mevcut kadro 96 yılından sonraki en güçlü ve en alternatifli kadrodur. Bu kadorunun oluşması bir kaç senede oldu. Şenol Güneş'le zirve yaptı. Ligdeki rakiplerimizin durumuna baktığımız da bu sene şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimiz altını çizerek söylüyorum 'hakemler'dir. Bu nedenle camia kongreden tek güç halinde çıkmalı. Taraftar da en kötü durumda bile Şenol Güneş'in ve takımın yanında olmalıdır.

Şampiyonluk bir projedir. Bunun için takımın iyi olmasının yanında yönetim ve camia ortak hareket edip gündemi etkileyebilmeli, medyayı ve spor kamuoyunu farklı projelerle etki altına alabilmelidir. Bugün sahada iyi bir takım var ancak iyi bir yönetim de şart. Artık aynı hataları yapmayalım. Ben yoksam Trabzonspor da olmasın zihniyetini bırakalım da herkes şu taşın altına elini koysun. Herkes bu işin sonunda mutlu olacak. Bu camia bugün birlik olmacak da ne zaman olacak!
    En son Emorfo tarafından düzenlendi; 11.11.2010, 15:01.
    Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
  • bordo08
    • 17.02.2009
    • 5778
    • ÖGRENCİ
    • Artvin

Kongerinin devre arasında yapılma imkanı yokmu acaba.Takım rüzgarı arkasına almış giderken birde kongreyle filan uğraşıp zaman kaybı yaşamayalım.Hataları elbet vardır ama sadri başkan bu işi biliyor inş tam destekle yoluna devam eder.
    ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Recep Alkan
      Forumdan Uzaklaştırılmıştır
      • 31.08.2004
      • 14635
      • Danışman
      • Balıkesir

Ne kadar SAdri Şener'i desteklemesem de, ben bu düşünceye varım.

Sadri Şener'in sırtındaki tüm kamburları attığını düşünüyorum, amacı hizmet ise bunu zaten yeni listesi ile gösterecektir hepimize. Madem istikrar başarıyı getirecek bende istikrardan yanayım. Ama hatasını her zaman söylemek kaydı ile...
      DELİL YOK :)

Yorum

• Uğurtan
        Trabzonspor Kongre Üyesi
        • 25.02.2006
        • 10680
        • Öğrenci
        • Ankara

Başkanı her ne kadar zaman zaman eleştirsekte...

Hatalarını söylediğimiz gibi hizmetlerini de söylemişizdir...

Şu aşamada da bir değişikliğe, yeniliğe ihtiyaç yoktur.

Ayrıca başkandan daha iyi yapabileceğine inanacağımız, ortaya çıkıp projelerini anlatmış bir isim de yoktur..

Mevcut şartlarda başka 3 yıl daha tanımak ve tek yumruk, birlik olma zamanıdır..

Katılıyorum...
        Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

• Armağan Dere
          • 30.09.2004
          • 12215
          • Mak. Müh.
          • İstanbul

Zaten söylenen ya da olabilecek başkan adaylarının hepsi tek ben olursam olurum diyor..Yani ortalığı karıştırma amacı gütmüyorlar..Buna May,Varlıbaş dahil hepsi öle sölüyor..Sadri Şener devam edecek demek ki
          ölümüne trabzon !

Yorum

• Murat Altun

Takım bir maçta kötü oynasa gol gecikse yada puan kaybetse Taraftar hemen başlıyor homurtulara protestolara Burada bile maç günü neler yazılıyor neler
            İyi günde herkes destek olur kötü günde asıl destek lazım takım kötüde oynasa maçta kaybetseki bunlar yaşanacak İşte gerçek taraftar ozaman belli oluyor Bu durumlarda takıma sahip çıkmalıyız
            Herşey iyi gidiyor aslında takım iyi hoca çok iyi yönetim yapılanıyor yeniden takımında işleyen bir sistemi var
            '' GERÇEKÇİ OL İMKANSIZI İSTE..! '

https://twitter.com/GERONIMO_TS

Yorum

• FANATIK61
              • 31.05.2004
              • 4660
              • Systems Engineer
              • Almanya

Maalesef cogumuz iyi günün dostlariyiz.
              Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• Emorfo
                • 31.05.2004
                • 7394
                • Gazeteci
                • İstanbul

Taraftarımızın eğilimlerini konuşmaya gerek yok, maalesef skora göre coşan bir taraftarımız var. Ancak yine de az çok taraftarımız da bilinçleniyor. Benim demek istediğim Şampiyonluk sadece iyi bir takımla olmuyor. İyi bir takımın yanında iyi bir yönetim, ne yaptığını bilen bir taraftar gerekiyor. Olay sadece kongre olayı değil, bu takım ne zaman şampiyonluğa bir adım yaklaşsa bu kulübün duayenleri dediğim isimler kafalarını kuma sokarlar. Bu sene yapılmayanı yapalım ve bunun için kongre bir şans olabilir. Güçlü bir yönetim göreve gelirse ve bu yönetime dışardan camianın ağır abileri destek verirse alır başımızı açık ara yürürüz. Bizim en büyük rakibimiz yine kendimiziz. En basiti bu siteden kaç tane site türedi. Neden bu insanlar ayrılma ihtiyacı duydu, en basit örneği bu olsa gerek. Dolayısıyla camiada da durum biraz böyle. Kısır çekişmeleri bir yana bırakıp hedefe odaklanmak lazım. Küçük işlerin peşinde koşmamak lazım.
                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• Mustafa ÖZDEMİR
                  • 16.06.2008
                  • 14539
                  • SERBEST
                  • Trabzon

takım şu durumdayken kongre döneminde eski dosyaları açıp trabzonspor üzerinden siyaset yapılmaya çalışanlar olursa bilinsinki trabzonspor düşmanıdır ...

Yorum

• DURAS
                    • 27.08.2006
                    • 5254
                    • Dr.
                    • Malatya

Bu yönetimin sportif anlamda çok başarılı bulmuyorum, özellikle son 1 senede yapılan işlerinin çoğunu yanlış yaptıklarını düşünüyorum. şu anki pozisyonlarını kesinlikle şenol hocaya borçlular. bu kadronun hugo brosun takımının aynısı olduğunu görüyorsunuzdur. başarı kesinlikle şenol hocaya aittir. eğer çok değerli ve sevdiğim başkanımız sn. şener, geçmişteki hatalardan arınmışsa önceden desteklediğim gibi şimdide desteklerim. inşallah kendi çalışacağı kişileri kendi seçer. yoksa şenol hocada kurtaramaz sn.şeneri

Yorum

• SEDAT
                      • 13.07.2009
                      • 20950
                      • Amele
                      • Sakarya

- Kesinlikle Katılıyorum ....
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Badaloğlu
                        Trabzonspor Kongre Üyesi
                        • 16.07.1999
                        • 18194
                        • İstanbul

Mahmut Aksu'da bugünkü basın açıklmasında birlik mesajları veriyor ama öte taraftan Nevzat Şakar içinde ''olmazsa olmaz bir yönetici değildir'' diyor. Belliki Faruk Özak'ın onun ismini tercih etmesi onu rahatsız etti. Hesapta birlik mesajları veriyor Mahmut bey.Nasıl birlik mesajlarıysa artık...
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Burhan61
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 29.05.2004
                          • 1327
                          • Muhasebe
                          • İstanbul

Yönetimimizi bir çok konuda hatalı bulsam da hatalarından ders almış bir yönetim olarak devam etmelerinden yanayım. Yönetim,teknik ekip,futbolcu hepsinde istikrar.
                          Şampiyonluk süreci devam ed(em)iyor..!

vectra29

https://twitter.com/caglarts

Yorum

• magicyattara
                            • 12.04.2006
                            • 10940
                            • Elektronik Müh.
                            • Trabzon

İlk olarak Badaloğlu tarafından gönderildi
                            Mahmut Aksu'da bugünkü basın açıklmasında birlik mesajları veriyor ama öte taraftan Nevzat Şakar içinde ''olmazsa olmaz bir yönetici değildir'' diyor. Belliki Faruk Özak'ın onun ismini tercih etmesi onu rahatsız etti. Hesapta birlik mesajları veriyor Mahmut bey.Nasıl birlik mesajlarıysa artık...
                            Zaten bu tür konuşmalarıyla neden orda olmaması gerektiğinin altını çiziyor..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• KUTADGU

Sadri Şener biran önce defolup gitmelidir.

Kulüp belki düzlüğe çıkar.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...