Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Acil ! Fener Maçi Ceza Alanlar

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Acil ! Fener Maçi Ceza Alanlar

Arkadaslarim;
    fficeffice" />
    Bir Avukat kardesimiz gönüllü olarak davamiza bakacak bu konuda ona tesekkürlerimizi sunuyoruz. Su anda yapmamiz gereken tek sey genel bir vekaletname vermek olacak.

Vekaletname bilgileri az sonra..

Çarsamba aksamina kadar Vekaletnamenin asli bu arkadasimiz eline ulasmis olmali.

Haksiz bir sekilde ceza alan ve internet baglantisi olmayan kardeslerimize de bir sekilde ulasilmasi noktasinda da yardimlarinizi bekliyoruz.

Vekaletnameleri topluca verebilmek ve de Noter masrafinin daha hesapli olabilmesi için yarin saat 14:30?da Sisli Adliyesinin karsisindaki noter?de bulasacagiz. Saat konusunda azami dikkat gösterlim arkadaslar.

Gelecek arkadaslar 0532 644 16 67 nolu telefondan bana ulasabilirler. Edited by: Külünkoglu
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

konuyu yukari tasidim, carsmabayaaksamina kadar burda kalsin!
    Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

Umarim bir sorun cikmadan dava kapanir...
      Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
      Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.

Yorum

İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi
        Arkadaslarim;
        fficeffice" />
        Bir Avukat kardesimiz gönüllü olarak davamiza bakacak bu konuda ona tesekkürlerimizi sunuyoruz. Su anda yapmamiz gereken tek sey genel bir vekaletname vermek olacak.

Vekaletname bilgileri az sonra..

Çarsamba aksamina kadar Vekaletnamenin asli bu arkadasimiz eline ulasmis olmali.

Haksiz bir sekilde ceza alan ve internet baglantisi olmayan kardeslerimize de bir sekilde ulasilmasi noktasinda da yardimlarinizi bekliyoruz.

Vekaletnameleri topluca verebilmek ve de Noter masrafinin daha hesapli olabilmesi için yarin saat 14:30?da Sisli Adliyesinin karsisindaki noter?de bulasacagiz. Saat konusunda azami dikkat gösterlim arkadaslar.

Gelecek arkadaslar 0532 644 16 67 nolu telefondan bana ulasabilirler.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

vekaletname bilgileri nerede???
          Tek yildiz,tek büyük...
          Oflu...

Yorum

Davaya bakacak avukat degisecek büyük ihtimalle onun için yeni avukatin bilgilerini bekliyoruz.
            Trabzonspor √
            Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
            İki Renk ve Asalet √
            BordoMavi.Net √

Yorum

INSAALLAH ALACAGIZ.....
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Trabzon'da siradan halka topluca saldiran Istanbul'dan gelen teröristlere acaba dava acilmis mi?

Insallah arkadaslarimiz ceza almadan bu isten siyrilirlar.
                Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

basligi sabitten indiriyorum ve kilitliyorum , burdan devam

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=3657& amp;PN=2&TPN=3
                  Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                  Yükleniyor...
                  X
                  WhatsApp Resmi İletişim