Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Idman haberleri.. Trabzonspor

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Idman haberleri.. Trabzonspor

Neseli Idman
    Gerede kampinda dokuz günü geride birakan takimimiz, son aksam idmaninda oldukça neseli bir çalisma yapti.

Teknik Direktörümüz Senol Günes nezaretinde gerçeklesen antrenmanda ekibimiz, oyun agirlikli çabukluk çalismasi ve üç grup halinde yari sahada çift kale maç yapti. Saat 17:30?da baslayan idman yaklasik bir buçuk saat sürdü.

Kasik fitigi ameliyati geçiren Fatih ile dizi agriyan Adem salon ve havuzda çalisirken, hafif sakatligi buluna Lee ise idman sahasinda yürüyüs yapti.

Takimimiz kampin son antrenmanini yarin saat 10:00?da yapacak.

Bu arada Tsclup'in ürünleri de yani formalar sahane.
    hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Resimler Harika.

Bir de, yeri degil belki ama merakimi mazur görün, Ufuk Kadroda yokmus öyle mi?

Yorum

keyife bak sunlardaki... [img]smileys/smiley17.gif[/img]

Kaptan'la Adem de havuzda çalisma yapiyolarmis, oohhhhhh gel keyfim gel [img]smileys/smiley17.gif[/img]
      [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

iste sampiyon olcak takim da böle arkadaslik olmasi lazim....

bu sene sampiyon olmamizi kimse engelleyemez

Yorum

İlk olarak deliadam61 tarafından gönderildi

iste sampiyon olcak takim da böle arkadaslik olmasi lazim....

bu sene sampiyon olmamizi kimse engelleyemez
          imza[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Futbolculari bukadar neseli görünce bende neselendim birden.

En üstteki resim ne öyle uçuyo resmen adamlar[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

Bu ne ciddiyetsizlik![img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
              keyif adamı ..

Yorum

4.resimde Gökdenizin hareketine dikkat...[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Çok iyi ya bu sicakta yaptiklari antrenmanlara ragmen neselerinin yerinde olmasi çok güzel...

Arkadaslar elimden geldigince göndermeye çalisiyorum bu konu da sizin d eyardimlarinizi bekliyorum...

Bu gibi resimler daha çok yayinlansin web sayfamizda LÜTFEN SIZ DE MAIL atin bu konuda yönetime...

Yorum

benim neyim eksik ben nie göremiom resimleri be hangi siteden aldin sayfayi yollarsn bakiyim bende

Yorum

bu sene sampiyon olmamiz engellenemez adamlar çok neseli ilk resimde uçuyorlar resmen
                      "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

Karel'e çok üzülüyorum yaa,

bu ortami birakip gitmek insana ne kadar koyar...

Yorum

Ula celo etma kadesum o adam bize lazim![img]smileys/smiley36.gif[/img]
                          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

Ergin Keles galiba 3. resimde en sondaki, en yapili o görünüyor, en arkada olmasina ragmen dev gibi çikmis, masallah...
                            Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

Ne güzel valla ya tatil mi yapiyorlar yoksa idman mi belli degil?Senol Hoca iki gün antremana gelmedi olana bak![img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
                              \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim