Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Figo’dan Fatih Sultan Tekke’ye Davet....

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Figo’dan Fatih Sultan Tekke’ye Davet....

figonun düzenledigi yardim amaçli maça türkiyeden fatih tekke nin gelmesini istedi figo.maçta adriano ,shevcenko,gibi yildizlar da çagrilanlar arasinda ama fatihin sakatliginin devam etmesi kendisi için sansizlik olarak yorumlanabilir mi?dikkatinizi çekerim eziklerden çagrilan kimse yok.türkiyenin tek yildizi fatih tekke...
    "Dünyada bir yerdeyim ben"

fatih o maça çikicak 5 yada 10 dk'da olsa oynuyacak diye biliyorum.

Yorum

oynasin ya türkiyenin trabzonumuzun gururu

Yorum

fatihye helal olsun...yeni sezonda yine Gol Krali olacak insallah..[img]smileys/smiley32.gif[/img]
        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

trt nin spor bülteninde senol hocanin fatihin gitmesine izin vermedigi söylendi ne yazik ki! sultanimiz tam da gerçek yerini buluyordu!

FATIH SULTAN TEKKE
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi

İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildi

trt nin spor bülteninde senol hocanin fatihin gitmesine izin vermedigi söylendi ne yazik ki! sultanimiz tam da gerçek yerini buluyordu!

FATIH SULTAN TEKKE

dogru ise cok yazik olmus
            <font color=red>`Your <font color=black>Heart</font> Size More Important Your <font color=black>Body</font> Size`</font>

Yorum

valla orasini bilemem dedim ya trtnin spor bülteninde söyledi spiker!

FATIH SULTAN TEKKE
              - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

yazik olmus yaaa tam kendini avrupa vizyonuna tanitma firsatini bulmusken bu sakatligin araya girmesi

Yorum

Güzel takimin Güzel Kaptanina Yakisir !
                  Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

halil lbi öylede yukrdeki haber dogruysa ki büyük ihtimalle dogru yazik oldu kaptanimiza.ama o her zaman bizim incimiz

Yorum

Kral Fatih'e büyük onur

Figo, yoksul çocuklar yararina yapilacak maça Trabzonsporlu golcüyü de çagirdi.

Fatih'e davet

Ünlü futbolcu Figo 2 Temmuz'da yoksul çocuklar yararina yapilacak olan maça Fatih Tekke'yi de çagirdi.

HER SEY ÇOCUKLAR IÇIN
                      TRABZONSPOR
                      ve Milli Takim'in basarili ismi Fatih Tekke, Figo'nun 2 Temmuz'daki yardim maçina davet edildi. Bu maçtan elde edilecek gelir Figo'nun kurdugu vakfa, oradan da yardima muhtaç çocuklara gidecek.

HENÜZ HAZIR DEGIL
                      AMA 2 TEMMUZ'DA
                      Portekiz'in Algarve Stadi'nda 22.45'te baslayacak maçin organizatörü menajer Ceylan Çaliskan. Ameliyat oldugu için hazir olmayan Fatih'in az da olsa bu maçta forma giyebilecegi söyleniyor.
                      FIRTINA61

Yorum

Iyi de fatih sakat degilmi?[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Evet onur verici ama Suan topa vuracak durumdami[img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

öyle ya da böyle... gidecek veya gitmeyecek... ama su anda yasadigim gururu sizlere anlatamam...

Figo'ya da ayrica tesekkürler... (tabi bu tesekkürbiraz acaip oldu ama [img]smileys/smiley17.gif[/img])
                            [b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>

Yorum

Figo Türkiye'den kimi çagiracagini biLiyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Gidip gitmemesi konusuna geLince keske gidebiLseydi,5 dk. oyansa da bize yeterdi...
                              www.twitter.com/SDanismaz
                              Gugudali..
                              Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X
                              WhatsApp Resmi İletişim