figonun düzenledigi yardim amaçli maça türkiyeden fatih tekke nin gelmesini istedi figo.maçta adriano ,shevcenko,gibi yildizlar da çagrilanlar arasinda ama fatihin sakatliginin devam etmesi kendisi için sansizlik olarak yorumlanabilir mi?dikkatinizi çekerim eziklerden çagrilan kimse yok.türkiyenin tek yildizi fatih tekke...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Figodan Fatih Sultan Tekkeye Davet....
Daraltma
X
-
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildifatih o maça çikicak 5 yada 10 dk'da olsa oynuyacak diye biliyorum.
trt nin spor bülteninde senol hocanin fatihin gitmesine izin vermedigi söylendi ne yazik ki! sultanimiz tam da gerçek yerini buluyordu!
İlk olarak thepatfhinder tarafından gönderildi
İlk olarak ÖzGüReisEsenLer tarafından gönderildifatih o maça çikicak 5 yada 10 dk'da olsa oynuyacak diye biliyorum.
trt nin spor bülteninde senol hocanin fatihin gitmesine izin vermedigi söylendi ne yazik ki! sultanimiz tam da gerçek yerini buluyordu!
-

Kral Fatih'e büyük onur
Figo, yoksul çocuklar yararina yapilacak maça Trabzonsporlu golcüyü de çagirdi.
Fatih'e davet
Ünlü futbolcu Figo 2 Temmuz'da yoksul çocuklar yararina yapilacak olan maça Fatih Tekke'yi de çagirdi.
HER SEY ÇOCUKLAR IÇIN
TRABZONSPOR ve Milli Takim'in basarili ismi Fatih Tekke, Figo'nun 2 Temmuz'daki yardim maçina davet edildi. Bu maçtan elde edilecek gelir Figo'nun kurdugu vakfa, oradan da yardima muhtaç çocuklara gidecek.
HENÜZ HAZIR DEGIL
AMA 2 TEMMUZ'DA Portekiz'in Algarve Stadi'nda 22.45'te baslayacak maçin organizatörü menajer Ceylan Çaliskan. Ameliyat oldugu için hazir olmayan Fatih'in az da olsa bu maçta forma giyebilecegi söyleniyor.FIRTINA61
Yorum
-
öyle ya da böyle... gidecek veya gitmeyecek... ama su anda yasadigim gururu sizlere anlatamam...
Figo'ya da ayrica tesekkürler... (tabi bu tesekkürbiraz acaip oldu ama [img]smileys/smiley17.gif[/img])[b]<font color=RED>TRABZON</font> <font color=BLUE>BIR</font> <font color=RED>SEVDA</font><font color=RED>,</font><font color=BLUE>TRABZONSPOR <font color=RED>BIR</font> <font color=BLUE>DESTAN</font>
Yorum
-
Figo Türkiye'den kimi çagiracagini biLiyor [img]smileys/smiley2.gif[/img]
Gidip gitmemesi konusuna geLince keske gidebiLseydi,5 dk. oyansa da bize yeterdi...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum