4. Büyük olmayi reddediyorum

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler
  • zinos_zon
    Forumdan Uzaklaştırılmıştır
    • 05.12.2004
    • 464

4. Büyük olmayi reddediyorum

Bir yanda havuz tartismalari ve isleri gücleri "satis" olan anadolu kulüplerinin malum baskanlarinin kücülüsleri; diger yanda Kazim Koyuncu kardesimizin yüreklerimizi daglayan gidisi...bir yanda da trabzonsporumuz..karmakarisigim arkadaslar..

bu yaziya ve bu kafayla ortaya konamayacak kadarkapsamli bir konu elbette bu.. amaKazim kardesimizin devurguladigi gibi; adimizin istanbul'un ve türk futbolunun sülükleriyle birlikte aniliyor olmasi onuruma dokunuyor. Biz, gücsüzlerin güclüye isyaniyiz madem; adimizin o sülüklerle birlikte anilmasina karsi cikiyorum. Onlar büyükse biz büyük degiliz..0stemiyorum böylesi kirli isimlerle ayni cümle icine konmayi, biz trabzonsporuz hepsi bu.

Trabzonspor asla sadece trabzonspor degildir, olmamalidir.

Üc sülüklerle anilmak istemiyorum, lütfen destek verin!
  • Salih61
    • 12.07.2004
    • 3076
    • Ögrenci diyorlar ama ben pek inanmıyorum

Kardes sonuna kadar haklisin zaten biz 4.Büyük degiliz...En büyügüz...En güçlüyüz...Çünkü biz TRABZONSPORUZ...

Saygilarimla...

Yorum

• halil ibo
      • 14.08.2004
      • 6355
      • Ekonometrist
      • İstanbul

There are not three bigs.

There is one big.

It's TRABZONSPOR.
      Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• grandiose
        • 29.05.2004
        • 376
        • Sivil Havacılık
        • İstanbul

dört büyük diye bisey yok... tek büyük var.. o da her zaman her yerde her seyiyle Trabzonspor..islerine geldimi bu payeyi bize biçenlerin çikarlari dogrultusunda bizleri yaninda görmek ugrasisi bu..baska bisey degil.. onun için üzme canini lütfen..biz anmiyoruz onlarla birlikte adimizi..anmayiz da.. sadece üç sülükler kendi çikarlari dogrultusnda tezgahlamaya çalisiyor bu oyunu.. ama madem ki gelecek sene maçlarimizin sifreli kanaldan ayrimcilik yapilmadan her hafta yayinlanmasini istiyoruz,durusumuzu da belirlemek zorundayiz.. futbol artik tamami ile ticari... bu yüzden bunlar zoruna gitmesin hiçbir arkadasimin.. anadolu kulüplerinin kafalarina göre ve sadece futbolcu peskes çekerek kurmaya çalistiklari düzene karsi bir baskaldiristir aslinda bizimkisi.. olaya bu yönüyle bak..hem istanbul sülüklerinin,hem de satici anadolu kulüplerinin (hepsi için konusmuyorum,onlar zaten asikar) çikarlari dogrultusunda neler yaptigini dogru etüd edelim,nerede ve ne sekilde durmamiz gerektigi zaten otomatik olarak ortaya çikiyor... günümüz sartlarinda yapmamiz gerekeni yapiyoruz bence.. hem sonra bu,taraftarimizin da istedigi degil mi?yani maç yayini ve havuz gelirleri konusunda biz de bunu istemiyormuyuz???

rahat uyu Kazim.... o kupa üzerindeki ter daha sogumadan senin mezarina getirilecek....
        NIGHTMARE OF BYZANTIUM

Yorum

• shipbroker61
          • 29.05.2004
          • 478
          • Denizcilik
          • İstanbul

ya aslina bakarsaniz konunun detaylarini cokda fazla bilmiyorum ama bu havuz olayinda anadolu takimlarinin daha bir hakli oldugunu dusunuyorum bende.

burda problem olabilecek soyle bir durum var sadece. gerek biz gerekse havuzdan en yuksek payi alan klupler borsaya kote olmus sirketler ve bunlar belli gelir gider kalemlerini daha onceden bildirip ona gore degerlerini belirliyorlar veya belirleniyor. simdi yarin boyle bir duzenlemeye gidilmesi bu kluplerin hisselerini alan yatirimcilarinada sirket yapisinada cok buyuk zarar getirecegi malum. bundan dolayi her tarafi memnun edecek ve hakkaniyete dayali bir dagilim olmasini herkesten once bizim savunmamiz lazim herhalde.

aslinda en buyuk hata son yapilan ihaledeydi. dusunebiliyor musunuz ilk ihalede 0 altyapi ve tam bir bilinmezlige 100 lira veren yayinci kurulus, aradan gecen donemde o kadar abone ve alt yapi vs seyleri tamam olmasina ragmen ayni paraya ikinci ihaleyi kapatti. burdaki en buyuk isbilmezlikte federasyonun zannimca.

sen elinde hakkini bulundugun ligi5 sene sonra degerinde hic bir artis olmamis gibi ayni paraya ihale edersen, adamlarda boyle feveran ederler hakli olarak...

ha bu arada samimi olarak soyliyim4. buyuk, 14. buyuk olmak beni cok fazla enterese etmiyor. TRABZONSPORLU olmanin gururu ve onuru sayilara veya siralamayasigdirilamayacak kadar degerli benim icin..

HERSEY YALAN OLSA BILE
          EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

• Atalay
            • 21.07.2004
            • 5079
            • serbest meslek
            • İstanbul

bencede anadolu kulüplerinin yaninda olmaliyiz çok rahatsizim bu konuda 5 kurus para almayalim ama onurumuzu gururumuzu koruyalim!!!
            Profesyonelleşemeyen Kurumsallaşamayan hiç bir kurumun başarılı olabilmesi mümkün degildir!!!(spartaküs)

Yorum

• te4cher
              • 17.06.2004
              • 131

TEK BÜYÜK TRABZONSPOR
              seni nasil sevdigimi tahmin bile edemezsin TRABZONSPOR

Yorum

• halil ibo
                • 14.08.2004
                • 6355
                • Ekonometrist
                • İstanbul

Hangi Anadolu kulübünün yaninda olacagiz?Oyuncusunu bize uygun fiyata vermek yerine biz isteyince bonservi bedelini 2-3 kat artiran Anadolu kulübüne mi? Bizim oyuncularimiza öldürürcesine tekme sallayip Fenere buyur geç diyen Anadolu kulübüne mi ? Yoksa durumumuz biraz bozulunca ''Trabzon kümeye'' diye bagiran Anadolu kulübüne mi? Seç begen Al !...
                Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• KESKIN_34
                  • 25.06.2005
                  • 140

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi
                  bencede anadolu kulüplerinin yaninda olmaliyiz çok rahatsizim bu konuda 5 kurus para almayalim ama onurumuzu gururumuzu koruyalim!!!
                  [img]smileys/smiley32.gif[/img]evet abi sana katiliyorum üç kurus para icin diger kulupleri karsimiza aliyoruz istanbul takimlarinin yaninda olmak zoruma gidiyor.....
                  YAHYA KEMALLI TRABZONSPORLULAR...

Yorum

• gerisiyalan
                    • 25.02.2005
                    • 285
                    • Ankara

[img]smileys/smiley32.gif[/img] açik açik söylenmeli bunlar,

Trabzonspor farklidir. Ne ne pahasina olursa olsun basari isteyen istanbul sülükleri gibidir, ne de onurlarini ancak Trabzonspora karsi oynarken hatirlayan, 3 maç aldiktan sonra 4. büyük geliyor diyen karaktersiz takim müsvetteleri gibi...

ben de su son zamanlarda özellikle celal doganin laflarina inanamiyorum.
                    Trabzonspordan simdi abilik bekleyenler, siz hiç abiniz olarak gördünüz mü peki Trabzonu. 3 maç alinca 4. büyük olacagiz diyen siz degil misiniz? Trabzona yenilmeyi onursuzlukmus gibi görüp asiri zorlamadan sakatlanan oyunculariniz ve küfürbaz taraftarinizla Trabzonu yenince, "onurumuzu kurtardik" diyen siz degil misiniz?

Yildiz adayi oyuncularinizi 1-2 sene daha elinizde tutmadan hemen niye satiyorsunuz? Misal, bir Tuncay Sanliyi elinde tutsaydi Sakarya takimi, simdi kaça satabilirdi onu, ve ayrica simdi ligden düser miydi?
                    Cavcav hangi takimin klüp üyesiydi, gs mi fb mi? Gençlerli taraftarlar bunu nasil gururlarina yedirebiliyorlar?
                    Konyasporlular nasil takimlarini tutuyorlar hala, o takim ki kendi sahasindaki biletlerin çogunu fb'ye satti.

Anadolu takimlari istanbul sülüklerini davul zurna karsilamayi biraksinlar önce, Trabzonsporun basarilariyla gurur duymasini da kibirlilik olarak görmekten vazgeçsinler, ondan sonra degil abilik, kardeslik yapar Trabzonspor size.

Ama simdi bile istanbul sülüklerinden az kazanan, milli takima en çok oyuncu veren, en iyi futbolu oynayan, göz göre göre elinden sampiyonlugu alinan, taraftariyla örnek olan bir takim var. Ayiptir bu yaptiginiz, demagoji yapip sanki Trabzonspor 3 istanbul sülügüyle ayni gibi konusmayin, o Trabzonspor o 3 sülüge kafa tutan tek takimdir, bunu bilmenize ragmen, böyle ulu orta Trabzonspora ithamlari nasil agziniza alirsiniz? Siz su soruya cevap verin önce:

Siz esit dagilimi hak etmek için ne yaptiniz?

konu dagildi, kusura bakmayin, çok kiziyorum celal dogana. ben de su 4. büyük lafina zittim, ne demek 4. büyük, Trabzonspor baskadir. ayni siniflamaya tabi tutulmamalidir.
                    Trabzon'un yeniden futbolcu fabrikası gibi olacağı günleri görebilmek dileğiyle.

Yorum

• EmrahYalçınalp
                      Trabzonspor Kongre Üyesi
                      • 29.05.2004
                      • 5470
                      • Akademisyen

İlk olarak spartaküs tarafından gönderildi

Cevap olarak yazdigim yazinin konunun seyrini degistirecegini ve baslikla bagdasmayacagini düsündügüm için siliyorum...[img]smileys/smiley9.gif[/img]Edited by: perhaps

Yorum

• oflubektas
                        • 23.02.2005
                        • 3494
                        • İstanbul

Bizim disimizdaki Anadolu kulüplerinin yaptiklari serefsizliklerin hepimiz farkindayiz ama bunlara ragmen bizim hakki teslim etmemiz daha büyük bir erdem olurdu.Bu anlayis ''Yanagina tokat atildi mi öbür yanagini uzat''kabilinden bir bakis açisi degildir. Çünkü Trabzonsporumuz'a yanlis yapmaya devam ederlerse yine bunlarla mücadele edelim.Ancak bu durum bizim lehimize bir adaletsizlige yol açmasin.Nasil ki lehine hakem hatasi olan takimlarin yönetici ve hocalarinin hakemden memnun olduklari bir ortamda B.B Ankara maçinda lehimize ama adaletsiz kararlara karsi Senol Hoca Ve Ibrahim Sahin ''Biz bu sekildehatalara da karsiyiz''deme cesaretini göstermislerse bu anlayis diger hususlara da sirayet etmeli. Edited by: oflubektas
                        BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Reha
                          Trabzonspor Kongre Üyesi
                          • 16.07.1999
                          • 1555
                          • SERBEST
                          • İstanbul

?Edited by: greywolf
                          Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• Reha
                            Trabzonspor Kongre Üyesi
                            • 16.07.1999
                            • 1555
                            • SERBEST
                            • İstanbul

İlk olarak greywolf tarafından gönderildi
                            Yarin bu konuya yanit yazicam...çünkü önemli bir konu!
                            Akşam çocuğumun boğazından geçen lokmayı sindirebilmesidir TRABZONLU oluşum!

Yorum

• ShadoW
                              • 29.05.2004
                              • 420
                              • Web

Zinos abi bizim4 büyüklerden biri olarak anilmamizdan ziyade Ismimizin,onlarin yararina olan bir iste -elbette bizim de yararimiza- onlarla beraber anilmasindan rahatsiz... Kisacasi takimimizin o it kopuklarla ayni saflarda yer almasi/yer alma ihtimali insanin midesini bulandiriyor açikçasi... Edited by: ShadoW

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...