Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Anlayis Farkli, Kültür Farkli...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anlayis Farkli, Kültür Farkli...

nas?l ba?lasam ki..nerden girsem konuya..hangi kelimeleri seçsem yaz?m? yazarken..yoksa fazla dikkat etmesem mi..hani bi çok ki?inin yapt??? gibi..

çok can?m s?k?l?yor baz? yaz?lar? görünce..özellikle yönetim aleyhinde komik laflar? görünce daha da s?k?l?yor can?m ?u %57 nemli trabzon gününde..

sormak isterim ey bmn halk?..bana ünal karaman d???nda trabzonspor tarihinde ülke çap?nda ses getirmi? bir futbolcu transferi söyleyebilirmisiniz?hangi y?ld?z? ald?k ki ?imdiye kadar?ya da biraz daha de?i?tireyim soruyu..trabzonspor d??ardan al?nan y?ld?zlarla m? ba?ar?l? oldu bu ligde?cevab? çok iyi biliyorsunuz...

arkada?lar öncelikle trabzonspor nedir, kimli?i nedir, gelene?i nedir, nas?l yar???r bunlar? iyi ö?renmemiz gerekir..zira biz fb-gs-bjk gibi de?iliz ki çok paralar vererek y?ld?z isim yapm?? oyuncular alal?m..zaten öyle oldu?unda biz trabzonspor olmay?z ki..

bu konuda yönetime devaml? muhalefet eden arkada?larad?r sözüm..sab?r sab?r biraz sab?r..al forman? al kombineni ver deste?ini ve bekle..emeklerinin kar??l???n? bir gün mutlaka al?rs?n...

yaz?mda anlatmak istedi?im muhalif arkada?lar biraz sakin olun...daha kampa yeni ba?l?yor bu tak?m..dozunu kaç?rd???n?zda yine klube zarar vereceksiniz..

İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

nas?l ba?lasam ki..nerden girsem konuya..hangi kelimeleri seçsem yaz?m? yazarken..yoksa fazla dikkat etmesem mi..hani bi çok ki?inin yapt??? gibi..

çok can?m s?k?l?yor baz? yaz?lar? görünce..özellikle yönetim aleyhinde komik laflar? görünce daha da s?k?l?yor can?m ?u %57 nemli trabzon gününde..

sormak isterim ey bmn halk?..bana ünal karaman d???nda trabzonspor tarihinde ülke çap?nda ses getirmi? bir futbolcu transferi söyleyebilirmisiniz?hangi y?ld?z? ald?k ki ?imdiye kadar?ya da biraz daha de?i?tireyim soruyu..trabzonspor d??ardan al?nan y?ld?zlarla m? ba?ar?l? oldu bu ligde?cevab? çok iyi biliyorsunuz...

arkada?lar öncelikle trabzonspor nedir, kimli?i nedir, gelene?i nedir, nas?l yar???r bunlar? iyi ö?renmemiz gerekir..zira biz fb-gs-bjk gibi de?iliz ki çok paralar vererek y?ld?z isim yapm?? oyuncular alal?m..zaten öyle oldu?unda biz trabzonspor olmay?z ki..

bu konuda yönetime devaml? muhalefet eden arkada?larad?r sözüm..sab?r sab?r biraz sab?r..al forman? al kombineni ver deste?ini ve bekle..emeklerinin kar??l???n? bir gün mutlaka al?rs?n...

yaz?mda anlatmak istedi?im muhalif arkada?lar biraz sakin olun...daha kampa yeni ba?l?yor bu tak?m..dozunu kaç?rd???n?zda yine klube zarar vereceksiniz..

Ellerine sa?l?k çok güzel bir yaz? yazm??s?n...[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Sayg?lar?mla...

Yorum

çok güzel yazd?n arkada??m.maalesef içimizden baz?lar? her?eyin bir anda olmas?n? istiyor!

FATIH SULTAN TEKKE
      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

bence "arkada??m güzel yaz? yazm??ss?n" demek yerine konuyla ilgili dü?üncelerinizi payla?san?z daha güzel olur. konuya gelince tabii do?ru olan taraflar? oldu?u kadar yanl?? oldu?u noktada var. ?ahs?m ad?na konu?ay?m, ?imdi ben belki yönetime kar?? çok tepkiliyim. neden? irdelemek gerek. 2 y?ld?r tak?m?ma verebilece?im her türlü deste?i verdim, ayr?ca transfer konular?n? devre aras?ndan beri hergün takip ediyorum, hatta zurawski son gün bi gazete ald?k biri almad?k diyor. kafay? yiyordum. son 10 günde neredeyse her saat bak?yorum ara?t?r?yorum transfer yap?cak hani nerde diye? ald?k alamad?k ? bidaha ald?k, yok fiyat verdik bekliyoruz, özellikle geçen hafta ki olay çok sinirime gitmi?ti, cumartesi imzaya geliyor, pazartesi kesin gelicek, sal?n al?p gelin onu, çar?amba kaza nedeniyle cumaya kald?, hafta sonu polonyaya gidicez, pazartesi zuro celticte. bu insanlar? bence çok y?pratt? özellikle hergün itinayla takip edenleri bunlardan biride benim. hergün detayl? olarak bu olaylarla ilgilenmeyen arkada?lar?n tepkisi belki olumlu olabilir. ama en ince ayr?nt?s?na kadar takip eden arkada?lar eminim benim gibi kafay? yemi?tir. sonuç olarak ben hiç lig ?ampiyonlu?u görmedim 86 do?umluyum, 96 dan öncesinie hat?rlam?yorum. 96 da ki fener maç?n? hat?rl?orum cine5te ?ifreliydi ama ses geliodu öle izlemi?tik, ben hiç istermiyim can?m kadar sevdi?im tak?m?m?n kötülü?ünü, ki ben 4 y?l alt yap?da futbol oynam?? daha sonra sa?l?k problemleriyle ayr?lm???m trabzonsporda. bunlar hepsi üst üste gelince bizde transferler yapmak tak?m? artt?rmak istiyoruz. param?z olmasa tamam dicez ama param?z da var? yat?r?m yapcaz dediler hani ortada bir?ey yok? ayr?ca sorar?m ben transfer yapmak yat?r?m de?il midir? bu zihniyeti ö?renemedi mi bizi yönetenler? real beckham? tak?ma katk? edecek diye mi ald?? ald??? gün forma sat??lar?yla ç?kard? paras?n? nerdeyse? uzak do?u pazar?na yönelmek için beckham?n orda muthi? bir kitlesi oldu?u için, i?te yönetimimiz henüz bu olgunlu?a ula?mad?, hem transfer yap gir ?ampiyonlar ligine ordan gelen parayla yat?r?m yap, ama sen böyle yapmazsan bana yönetim tak?ma ?ampiyonlar ligine kal?naca?? konusunda guvenmiyor gibi bir izlenim b?rak?r. sonuç olarak kimse burda ts nin kötülü?ünü istemez ama dolu olan? vard? içi bo? olan? vard?r tepkilerini farkl? belli ederler. sizin dedikleriniz do?rudur ancak kimsede benim ve benim gibi dü?ünenlere ?u an diyebilece?i bir?ey yoktur diyorum, hay?rl?s?..

Yorum

bak arkada??m biz real de?iliz..onlar gibi olamay?z..olmamam?z laz?m..anlatmak istedi?im budur..

ha bu arada gazete haberleriyle sinirlerini y?pratmak da ba?ka bir yanl?? hareket..sen hangi yöneticiden zurawski transferi hakk?nda kesin bi söz duydun..ptesi gelecek cuma burda sal? köfte yemeye gidecek gibi..e?er hala bas?n gözüyle olaylara bak?yorsan?z durum çok vahim zaten

Yorum

hiç de güzel yazmam??s?n[img]smileys/smiley5.gif[/img]1970 lerde de?iliz.Bu tak?m kimlerle ba?ar?l? olmu? !!!!! Geçmi? e bakmay? b?rak Fatih bugün e ve Yar?n a bak.Zaten klübe hep ele?tiriler zarar veriyor ah ?u ele?tiriler olmasa varya kimse önümüzde duramazd? !!

Yorum

bende tam seni bekliyordum...msn de o kadar anlatt?ktan ve sen anlamad?ktan sonra buradan daha ne diyebilirim ki sana...

anlay?? farkl? kültür farkl?...trabzonspor daha da farkl?

Yorum

bak arkada??m biz real de?iliz..onlar gibi olamay?z..olmamam?z laz?m..anlatmak istedi?im budur..

ha bu arada gazete haberleriyle sinirlerini y?pratmak da ba?ka bir yanl?? hareket..sen hangi yöneticiden zurawski transferi hakk?nda kesin bi söz duydun..ptesi gelecek cuma burda sal? köfte yemeye gidecek gibi..e?er hala bas?n gözüyle olaylara bak?yorsan?z durum çok vahim zaten

anlam?yormusn ? transfer yapmak nedir? aç?klarm?sn? yat?r?m yapmak de?il mi? transfer neden yap?l?r? ?ampiyon olmak , kupalar kazanmak için de?il ? ee bunlar e?ittir ekonomik gelir de?il mi? beckham sadece bir örnekti, zurawski transferi 6 ayd?r gündemimizi me?gul ediyordu, kesinlikle forma sat??lar?ndan önemli bir mebla? gelir elde debilirdi. ayr?ca gazetelerden felan takip etmiyordum, www.wislakrakow.com dan yani resmi sitelerinden, aynen haberler ?öyleydi. zuro a.vienin kontrat?n? kabul etti, sonra zuro ts ye yak?n, kupa finalinden sonra zuro hala wislan?n oyuncusu vs. neyse bir daha ki postunda dediklerimi anlamad???n kan?s?na var?rsam bu tatl? tart??maya devam etmicem, sal?cakla.

Yorum

y?llard?r biz alt yap?s?ndan y?ld?z ç?karm?? tak?m?z ancak bu özelli?imizi kay?p etmek durumday?z. bir iki futbolcu ile bu i? bence yürümez ben muhalafet de?ilim ama 95-96 daki maçtan sonra bu tak?m? tan?yamaz oldum
                  SEYYAH ALI

Yorum

İlk olarak seyyahali tarafından gönderildi
                    y?llard?r biz alt yap?s?ndan y?ld?z ç?karm?? tak?m?z ancak bu özelli?imizi kay?p etmek durumday?z. bir iki futbolcu ile bu i? bence yürümez ben muhalafet de?ilim ama 95-96 daki maçtan sonra bu tak?m? tan?yamaz oldum

güzel bir konuya de?inmi?ssin arkada??m, ?imdi örneklerle inceyelim. alt yap?da dünya markas? olan tak?m kim? tabiki Ajax dünyan?n say?l? y?ld?zlar?n? yetirmi?. 80li ve 90 l? y?llar?n ba?lar?nda avrupay? sallam?? ancak de?i?en futbol endustrisi ile gerilemi? ve art?k yeti?tirdi?i y?ld?zlar? bile tutam?yor elinde orneg?in vaart vs.. , art?k devir y?ld?z yeti?tirmenin yan?nda y?ld?z almay?da gerektiriyor.. sal?cakla

Yorum

bende tam seni bekliyordum...msn de o kadar anlatt?ktan ve sen anlamad?ktan sonra buradan daha ne diyebilirim ki sana...

anlay?? farkl? kültür farkl?...trabzonspor daha da farkl?

benim için mi açt?n bu topi?i[img]smileys/smiley4.gif[/img]birilerini bi?eyler anlatmas?na gerek yok dü?ünüp yorum yapabilcek kadar bilgi sahibiyim dedi?in gibi anlay?? farkl? kültür farkl?.... fakat trabzonspor un fark?nda de?ilsiniz !!!

Yorum

@selcJK

arkada??m as?l sen benim yazd?klar?m? anlamam??s?n..diyorum ki bizim hangi yöneticiden duydun yar?n gelecek sal? imza at?yor laflar?n?..yetkili ki?iler onlar de?ilmi..wisla n?n sitesinde heralde öyle yazacak..sonuçta pazarl?yorlar oyuncular?n?...

konu sapmas?n..sözlerim anti yönetimcilere...anlay?n trabzonsporu

Yorum

Evet kulübe üye olduk,dergiyede,kombinemizide ald?k bireyler taraftar olarak görevlerini getirirse kulübümüzün eli daha da kuvvetlenecek art?k bu y?ld?z transferleri tak?m?n ekonomik yap?s? bu do?ru?ltuda giderseönümüzdeki y?llarda beklene bilir ama bu ?artm? oda tart???l?r.

Bu kulübten ünallar,hamiler,o?ünler,abdullahlar,?enollar,alikemaller,fat ihler,göktenizler....vs ç?kt? bunlar öyle çok paralara transferde edilmedi çünkü trabzonun kimli?i bu de?il

?uanda tak?mdaki jenerasyonda çok çok iyi 2 yerinde takviye o milyon dolarl?k tak?mlaranal toplat?r?z ben buna inan?yorum sizlerde inan?n..[img]smileys/smiley17.gif[/img]

Yorum

fatih sana kocaman bir alkis ve tesekkur benden kardesim. valla uzun zamandan beridir bende buna benzer bir yazi yazayim mi yazmayayim mi diye dusunuyordum ama sen uc asagi bes yukari benim dusuncelerimi yazmissin. helal olsun sana.....

biraz sert olacak belki ama kimse bahane uretmesin, cozum uretsin ve urettigi cozumlerde yapici olsun. ben adim gibi eminim en kral adamda gelse forma satisi falan olmayacak. bu anlayis bu zihniyet devam ettigi surece onada bir kulp takilacak ve is yapmamak icin yeni bir bahane bulunacak.

alin size bir kac ornek. kombine biletlerler ilgili topige bir allahin kulunun baktigi veya yorum getirdigi yok. neden cunku orda yapilmasi gereken birsey var. ali guzeldal topigi (valla bakmadim neler yazildigina ama az cok tahmin edebiliyorum) aldi basini gidiyor, ha keza guven'le ilgili topicte kilitlenmese dahada alir basini giderdi.

olayi sadece transfere baglayanlara baska bir ornek. eger sampiyonluk veya basari bu transferlere bagli olsaydi sadece besiktas gecen sene ya sampiyon olurdu yada fenerle cekisirdi. noldu???? hadi baska bir ornek. istanbulsporun ligedki ilk senelerindeki durumu. avrupa sampiyonu olmus ajax in (yaniliyor olabilrim) iki oyuncusunu sabahina istanbula getirdi. sonuc??? hatirlayaniniz var mi????

zuravski alinmadi diye ahkam kesenler 700 bin euroyu vermeyen cok bilmisler, 5 veya 10 milyon mac bileti oldugunda niye kiyip paraya gitmiyorsunuz???? veya forma alamasaniz bile ts clup tan bir kalem veya cakmak almiyorsunuz?????

soyleyecegim sadece su. herkes isini yapacak arkadas. taraftar taraftarligini yapacak, yonetici yoneticiligini, futbolcuda futbolculugunu...

konu sapmasin benim sozumde kendi isini birakip baska islere soyunanlara!!!!!

not: farkindayim bana yakismayan bir yazi oldu belki ama bazen insanin dayanma sinirlarida bitebiliyor. herkesten ozur dilerim genede...
                            HERSEY YALAN OLSA BILE
                            EN GUZEL ASK ZOR OLANMIS

Yorum

uzun uzun ?öyle olsayd? böyle olurdu türünde yaz? yazmayaca??m!

'sabredelim,bekleyelim,bi daha ki maça in?allah,gelecek sezon bu i? tamam,uyum dönemi,gelece?in tak?m?n? kuruyoruz....vs...' gibi laflarla 22 sene geçti!!!yeter da art?k...art?k paraya k?y?lacaksa k?y?lacak yok daha ötesi!!!al?nacaksa sa?lam ve gerekli adam al?nacak,tesadüfü de?il!!!yanl?? yapan ele?tirilecek tabi ki,kimse babam?n o?lu de?il,konu TRABZONSPOR oldumu kral?n? tan?mam,en iyisini istemek hakk?md?r!!!?unu da eklemek isterim;ba?kana güvenim tamd?r,herkesten çok TRABZONSPORU dü?ündü?ünden eminim!!!

yar?n öbür gün ölürsem gözüm aç?k gider ?ampiyonlu?u ba?dat caddesinde kutlayamassam...

sayg?lar........
                              Vasiyet ; Bordo Mavi mezar taşı
                              ''NUFUS CÜZDANINDA TRABZON YAZIPTA İSTANBUL TAKIMLARINA GÖNÜL VERENLERLE GÖNÜL BAĞIMIZ OLMADIĞI GİBİ AYNI ORTAMDA OLMAKTA RAHATSIZLIK VERİR ''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X