Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon?un büyüklügü

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TRIBÜNLERDE 50 BIN KISI YERINI ALARAK TARAFTAR OLARAK MESAJINI VERDI.

KULÜP VE TEKNIK DIREKTÖRDE 3 MILLI OYUNCUYU KENARA ALIRKEN BIR YERLERE MESAJ VERDI .UMARIM ANLAMISLARDIR. ÇOK DOGRU VE POLITIK KARAR OLDU HELAL OLSUN.

ÇARSAMBA MILLI MAÇTAN ,SAKATLIK BAHANESIYLE KAÇIP ,PAZAR LIG MAÇINA ÇIKAN NE YILDIZ BOZMASI TOPÇULAR GÖRDÜK...

HOCA ERDINÇ LE TOLGAYI DA 90. DAKIKADA KENARA ALSAYDI.ÇOK MU KÜFÜR SAYARLARDI ACABA? [img]smileys/smiley36.gif[/img]
    fenerbahçe dünya pisliğidir..
    her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

Arkadaslar trabzonspor un büyüklügü tartisilmaz OLimpiyat stadi dolmaz dediler trabzonspor o stadi 50 bin kisi ile doldurdu Fb -gs maçi 10 bini polis olmak üzere toplam 20 bin kisi vardi hesaplayin kim büyük takim tabiki TRABZONSPOR heryerde büyüktür sadece türkiyede degil...
      BMN KOCAELİ

Yorum

TARTISILMAZ!!!

Yorum

senol hocam aklina saglik. sende olmasan bu millet nerden ögrenecek bu incelikleri. millet derken istanbul ve yalakalarini kasttetim. hocam yoluna devam et. karizmasi yok diyenlere de kapak olsun bu davranis. büyüksün hocam sagol ...
          Hadi eyvallah..

Yorum

Senol Hoca Fatih Gökdeniz ve Hüseyini alarak Bizans ile olan mücadelemizi ligden dünya sampiyonasina tasimistir olay bundan ibaret ha gerçek bizans ha istanbuldaki bizans fark etmez mücadelemiz sürmeli

Yorum

bizi cekemediler halat koptu
              <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
              Yükleniyor...
              X