evet beyler bir kampanya baslatalim.chelsea nasil hakemi tehdit telefonlarina bogarak istifa ettirdi.biz de cem papila i.....e sine tehdit tel leri yagdiralim.internette ve gsm operatorlerin de telini ariyorum.bulursam size bildirim.ankara yoresinin hakemiy mis.ankara dakilerde bulursa burda yayinlasin lutfen.
İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON
beyler bize sukru saracolu gibi bi stad lazim.hakemi etki altina alacak.
İRAN-KUVEYT-SUUDİ ARABİSTAN-UMMAN-LÜBNAN-UAE-KAZAKİSTAN-ÖZBEKİSTAN-KIRGIZİSTAN-UKRAYNA-RUSYA-TAYLAND-GUNEY KORE-MALEZYA-ENDONEZYA-HİNDİSTAN-FAS-CEZAYİR-ALMANYA-PORTEKİZ-SIRBİSTAN-İSPANYA-İSVİÇRE-FRANSA-BOSNA HERSEK-KATAR-MISIR-KOLOMBİYA-BREZİLYA-ŞİLİ-AMERİKA DA BİZE TRABZON
yumruk sikmayla bir bok olmaz.. bir büyük maçi çevirseydi su yildizlarimiz baska bir sey istemezdim...
Ikide bir Trabzon karsiti yazilar yazip insanin sinirlerini germe, diger topiclerdeki yazilarini da okudum her yazin Trabzon karsiti.
Ayrica imzana "kazanan hep büyüklerdir" yazarak bizi kücümsemis oluyorsun, neden sen o büyük gördügün takimlari tutmuyorsun, rumuzundan huzursuzluk yaratacak birisi oldugun belli, seni site yönetimine sikayet edecegim.
gol sevinçleri bile çok sey anlatir,blirsiniz...biz her golden sonra baskaldirisimizi haykiriyoruz dünyaya...yukaridaki fotoda celonun sarilisina bakin..kaptanimin ifadesine..maçtaki bütün futbolcularimizin yedek kulübesindekilerle birlikte sevincine bakin...abi yok böyle bisey ya...hüseyinin fatihin yüzünü avuçlarina alarak söyledigi pozisyongeldi ekrana..öyle nançli..öyle yürek dolu...ADAMLAR BU CAN FEDA SIZE..BIR AN BILE DÜSÜNMEDEN.........
Muhalif denen cem papila kilikli sahis kendini çok belli etme istersen sabrimizi zorlama bizim... Sen futbolu ve trabzonsporu yorumlamadan önce git kisiligine çeki düzen ver.
"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum