Evet arkadaşlar pazar günü staddaydım ben de birçok arkadaş gibi ve eminim benim gibi sizlerin de dikkatini çekmiştir anon yapan abimizin amatörlüğünü...birkere futbolcuların ismini de bilmiyor numaralarını da...ses tonu çok kötüydü..taraftarı coşturmadı...herşeyi kağıttan okudu..Selçuk gol attı gol anonsunu biz bağırırken yaptı duyulmadı bile...maç öncesi kardoları sayıyo 30 serkan 29 tolga 20 kolman vb. vb. sade bi tonla söyledi valla rakip takım bile böyle anons edilmez,bizim belediyedeki amcayla aynı kalitedeydi ankara maçındaki abi....derhal genç ses tonu iyi ve bu anons işerini bilen tribünleri coşturan birinini bulunması lazım!!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Stadtaki Anonslar Hiç Olmadı!..
Daraltma
X
-
H.Avni Aker’de düzenlemeler sürüyor
Ankaraspor maçında yaşanan bir takım aksaklıkların giderilmesi doğrultusunda H.Avni Aker Stadı’ndaki çalışmalar tüm hızıyla sürüyor.
Buna göre ligin 3. haftasında oynayacağımız Beşiktaş müsabakasına kadar hazırlıkların tamamlanması planlandı. Stadyumda özelikle kombine kart sahiplerimizin kendi yerlerinde oturabilmeleri adına koltuklama düzeniyle ilgili yaşanan sorunlar üzerine çalışmalar sürerken yığılmaları engellemek için turnike sistemi yeniden elden geçirilecek ve kapıların maçtan 3 saat önce açılmaları sağlanacak. Müzik sistemi ve stattaki anonslar da daha profesyonel bir anlayışla taraftarlarımıza hizmet verecek.
Bir Gün Mutlaka!!
-
gerekli açıklama gelmiş..
kısa zamanda sorunların çözülmesi dileğiyle.
Yorum
-
İlk olarak Mirac ÇİFTÇİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMurat Aydın, bir sohbetimizde bu konuya el atacağını ve gerekli düzenleme için elinden geleni yapacağını söylemişti, keza yönetim kurulumuzda konu hakkında açıklamada bulundu.
facia idi resmen.
Yorum
-
İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemurat adamı uyarmaktan maçın başını kaçırmıştır.
facia idi resmen.
3 Numaraaaaaaa Eee Iı oo uuu Başını söylemeden , Cale
Not : Abi buralardaysan cafeye beklerim.(Özelden mesaj yaz)Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
-
şükür ki açıklama yapılmış zaten inşallah bi an önce düzelir çünkü çok önemli bi olay sağlam bi dj gelirse taraftarı da belki hareketlendirir çünkü yine eskisi gibi sadece golden sora 1 dakka tirabzon dedi herkes....inşallah beşiktaş maçında yer yerinden oynarrrrr meselaa ......Trabzonsporumuzunn 3. golüüüüüüüüü dokuz numaralı formasıylaa Ünaaaaaaaaaaaalllllllll GökaaaaaaaaaannnnnAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
daha önce aynı konuyu ankaramaçı başlığına ve stad başlığına yazdım. gollerden sonra çalınan müzik beni hiç tatmin etmedi. anonslara gelince tam bir amatörlük. aynı şeyi olimpiyat stadında yaşadık. anons yapan adam sanki futbolla hiç ilgili değilmiş gibi futbolcu numaralarını yanlış söyledi. hüseyine hüseyin çimşik mi ne dedi.
hele golden sonra beni deli etti. golü attık golden sonra anons için hazırlanıyorum adam düz bir anonsla umut bulut demez mi sinirden adama bir güzel saydım.
golün coşkusu taraftara ve futbolcuya doyasıya yaşatılmadı bana göre son iki maçta.öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !
Yorum
-
Atay aktuğ dönemindeydi galiba Trabzonda bir radyonun dj'i anonsları yapıyodu taraftarı çok güzel coşturuyordu sadeece gol futbolcu anonsları değil arada tezahürrat için de taraftarı ateşliyordu yine onun gibi birini getirmeleri gerekiyor..Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum