Adama sanki doğu Karadenizi satacaklar yapmadıkları yalakalık kalmadı, bi de resmini asmadıkları kalmıştı. Büyük utanç.
Bakalım neler çıkacak bunun altından. Yöremize yönelik bir hamle mi yoksa Türkiye katar ilişkilerine mi
Turkiye Katar yüksek istişare toplantısı mı ne yapılacak diye bir haber okumuştum önceki gün. Muhtemelen bizim klübün boyunu aşan anlaşmalar olacak bizde arada meze ve şov aracı olarak kullanilacagiz. Acaba bu şeyhler başka hangi ülkeye gittiklerinde stadyumlara posterleri asılıyor ? Kral öldü diye milli yas ilan etmiştik sanırım birde gerçi o Katarli mıydı hatirlayamadim şimdi...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Futbolculuk kariyiri bir kenera, Onlarca yıl sonra takımı Şampiyon yapan ilk defa Şampiyonlar liginde oynatan Şenol Güneş e bu kin ve nefreti anlamak mümkün değil. Anlamak mümkün değil derken BJK e gitmesi oradaki açıklamaları falan yazacaksanız geçiniz. Onlar bu derece kin ve nefrete sebep olacağını zannetmiyorum.
Sartlanmisliklarimizdan dolayi bazi seylere asiri tepki veriyoruz. Asilan fotograflara verilen tepki gibi.
Kraldan cok kralcilar var maalesef. Ulkemizde de bu durum boyle. Trabzon belediye baskani gibi.
Sundan da eminim cumhurbaskaninin kendisine sorsalar istemezdi her bosluga adinin/makaminin yazilmasini. Kompleksin adinin Recep Tayyip Erdogan spor kompleksi olmasini istemedigi gibi.
...6 Aralık 2015...
Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.
Hislerime tercüman olmuşsun. Noktasına virgülüne kadar katılıyorum. Burda hepsi değil ama Şenol Hoca nın isminin verilmesine karşı çıkan bazılarına sorsan Ersun Yanal konsun Fatih Terim konsun ama Şenol Hoca nın ismi konmasın derler.
Sorun sizin tek taraflı bakmanizda, yargılamak istemem ama siz iyi taraflarını gorup yanlışlarını ifade etmemeye and icmissiniz.
Kimse ŞG nin yukarda kazandığı başarıları inkar etmiyor ya da görmemezlikten gelmiyor.
Ama siz BJK ye gittikten sonra aynı kişinin değişen tavırlarının ve Ts ye karşı olan tutumunun nasıl değiştiğini ısrarla görmek istemiyorsunuz.
Eğer hatırlamakta güçlük yaşıyorsanız geçen sene kazandığımız bjk maçından sonra bu mağlubiyeti bir türlü kendine yedirememis haftalar boyu bu maç üzerinden hakemlere laf atmıştı.
Basın toplantısında aynı kisi ısıtma problemi var diye klubu asagilamisti.
1461 çıkmasın diye yedeğin yedeği bir kadro suren de aynı kişi.
Şike yaptığına inansam burda olmazdim dediği yer bjk, heralde iddianemede çok sağlam deliller buldu.
Şunu anlayın artık senol Güneş 2011'den sonraki kişi değil , hal ve tavırlarıyla farklı biri. Kişiler bir bütün olarak değerlendirilir yoksa iyi taraflarını bulmak istersen sadece iyi taraflarını konusuruz, kotu taraflarını bulmak istersen sadece kötüyü.
O yüzden şu adı konulmasin hassasiyeti taşıyan taraftarı biraz anlamaya çalışın, tek taraflı bakmayın
En son halilaziz61 tarafından düzenlendi; 18.12.2016, 16:40.
Sartlanmisliklarimizdan dolayi bazi seylere asiri tepki veriyoruz. Asilan fotograflara verilen tepki gibi.
Kraldan cok kralcilar var maalesef. Ulkemizde de bu durum boyle. Trabzon belediye baskani gibi.
Sundan da eminim cumhurbaskaninin kendisine sorsalar istemezdi her bosluga adinin/makaminin yazilmasini. Kompleksin adinin Recep Tayyip Erdogan spor kompleksi olmasini istemedigi gibi.
Siyasi seyler ulkemizdeki her organizasyonda var.
Bende kiziyorum bu kadar fazla icli disli olmasina ama yapacak birsey yok ilk bizde olmuyor biz stadimizi izleyelim acilisimizi izleyelim siyasi tartismalara girmeyelim..
Turkiye Katar yüksek istişare toplantısı mı ne yapılacak diye bir haber okumuştum önceki gün. Muhtemelen bizim klübün boyunu aşan anlaşmalar olacak bizde arada meze ve şov aracı olarak kullanilacagiz. Acaba bu şeyhler başka hangi ülkeye gittiklerinde stadyumlara posterleri asılıyor ? Kral öldü diye milli yas ilan etmiştik sanırım birde gerçi o Katarli mıydı hatirlayamadim şimdi...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sadece Trabzonu ilgilendiren hamle olmadığı kesin, helikopterle Rize dolaylarına da göstermişler, kış turizmi için sağlam bir kapı olarak görülüyor arap ülkeleri anlaşılan. Basit çaplı bir iş olsa idi zaten dünki şehit olaylarından dolayı iptal edilirdi kesin açılış. Ama organizyon o kadar büyük ki stad açılışı sadece bir piyon bu kadar hangarya içinde
Yorum