Ana çatı ayaklarının zeminde monte edildiği metal parça
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Çatıda kabataslak şöyle bir sistem olacak sanırım mükemmel bir şey ortaya çıkıyor yalnız... (karışmaması için farklı renkler kullandım)
Böyle bir sistem olmayacak oğuzhan. Şu anda monte edilen parçalar Selçuk'un paylaştığı proje resminde pembe direkler.Bu üçgenden yapılacak ilave parçalara doğru V şeklinde yeni parçalar gelecek.
Konu ile doğrudan alakalı değil ama Avni Aker'in proje çizimlerine ulaşmak mümkün müdür? Ben biraz arama yaptım fakat bir şeye ulaşamadım. Olur ya birinin zamanında bir şekilde eline geçmiştir, projede çalışan vardır aramızda vs.
Yıllardır bir şehrin ağzına çalınan bir parmak bal.
BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Konu ile doğrudan alakalı değil ama Avni Aker'in proje çizimlerine ulaşmak mümkün müdür? Ben biraz arama yaptım fakat bir şeye ulaşamadım. Olur ya birinin zamanında bir şekilde eline geçmiştir, projede çalışan vardır aramızda vs.
Hocam stadı zaten gecekonduya çevirdiler en biçimsiz stad bizimkisidir belkide ligde bi projesi bile yoktur Allah bilir
Arkadaşlar bu GSM binası konusunda yeni bir gelişme yok değil mi ?
Bir süredir akyazı gündemini takip etmiyorum .
Gençlik spor müdürlüğü bu kadar büyük bir tesisi ne yapacak anlamakta zorlanıyorum doğrusu...
Beşirli merkez kortun spor salonu olma durumu var ,
Zaten 3 de kapalı kort var.
Açık kortların oradaki binayı büyüt ya da yeniden projelendir alsana idari bina, kortların yarısını kaldır .
Şehire daha yakın şekilde amatör sporculara hizmet ver , idari merkezinde şehrin içinde kalsın...
Akyazı da işi ne ...
Trabzonspor'un Antreman tesisleri dışında GSM'e verilmek istenen parsele ve stadın doğusunda boş gösterimi yapılan diğer dört parsele de ihtiyacı var. Trabzonspor gelecekte bir gün altyapının öneme haiz olursa , bundesliga'yı yahut İngilteredeki FA Elit Oyuncu Performans Planı standartlarına uygun bir yapılanma konusunda cesaretli adımlar atarsa , buradaki her bir metrekare alana ihtitacımız olacak.
En son Serdar A tarafından düzenlendi; 27.06.2015, 16:09.
Arkadaşlar bu GSM binası konusunda yeni bir gelişme yok değil mi ?
Bir süredir akyazı gündemini takip etmiyorum .
Gençlik spor müdürlüğü bu kadar büyük bir tesisi ne yapacak anlamakta zorlanıyorum doğrusu...
Beşirli merkez kortun spor salonu olma durumu var ,
Zaten 3 de kapalı kort var.
Açık kortların oradaki binayı büyüt ya da yeniden projelendir alsana idari bina, kortların yarısını kaldır .
Şehire daha yakın şekilde amatör sporculara hizmet ver , idari merkezinde şehrin içinde kalsın...
Akyazı da işi ne ...
Trabzonspor'un Antreman tesisleri dışında GSM'e verilmek istenen parsele ve stadın doğusunda boş gösterimi yapılan diğer dört parsele de ihtiyacı var. Trabzonspor gelecekte bir gün altyapının öneme haiz olursa , bundesliga'yı yahut İngilteredeki FA Elit Oyuncu Performans Planı standartlarına uygun bir yapılanma konusunda cesaretli adımlar atarsa , buradaki her bir metrekare alana ihtitacımız olacak.
Hüseyin Emin resim paylaşımlarında bu binadan sürekli A Takım Binamız diye bahsetmekte aynı şekilde diğer bölüme de idari binamız demektedir. Devir olduktan sonra dediği gibi olacak sanırım..
Bu hızda tahminen 16 günde bu yeni üst direkleri dikerler. Günde 1 tane yaptıklarına göre
(İtalya'da Bologna teknik patronu Mihajloviç'in "Mourinho ile futbol konuşmam Futbol oynamamış biri bazı şeyleri anlayamaz" lafına cevabı) " Jokey olmak için önce at mı olmak gerekir?"
Yorum