Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonsporumuz için mail kampanyasi

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu takima bizden baska kim sahip çikacak!
    Birgün herkes TRABZONSPORLU olmasin... Birakin o seref bize kalsin...

Yorum

evet aka5 cok güzel bir düsünce umarim edb. iyi olan birisi bu bolüme bir göz atar
      Forzaaa_TS

Yorum

ISALLAH
        ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

arklar bugun full doluydum giremedim nete hic yeni giriyorum .arklar ben ingiliz dil edebiyati okuyorumda ben beceremem hic ingle olsa ceviri filan yapayim[img]smileys/smiley4.gif[/img]ama ben beceremem.yalniz bu medyanin ustune gidilmeli .ole bi mail kampanya yapalimki bida agizlarini acamasinlar.sole kafalari calistiralim arklar bi dusunun ne yapabiliriz.ben bu medyadan biktim artik valla.bu usame bin ladini turkiyeye cagircam dicemki ben biktim bu medyadan neolur su bizim medya binalarini bombala.birde su sukru saracoglunu bombalasa fena olmaz aslinda 50.000 fenerliden kurtuluruz enazindan .adam amerikayi vurdundan da cok sevap ve dua alir arkasindan deilmi.
          bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

yeterki yapilmasi gerekeni soyleyin
            Dostlara Aglariz Dostlara Güleriz

Yorum

ortada bir mail olsa yapariz ama mail yok malesef.bmn yazarlarindan biri halleder bu isi[img]smileys/smiley2.gif[/img]
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

ya bence hiç gerek yok. biz kendi içimizde bütün olursak isteyen istedigi haberi yapsin viz gelir.kendimize yönelik çalismalar yapmaliyiz.
                her sey TRABZONUMUZ için....

Yorum

DOSTLAR BU BASIN KIMLERIN SIRTINDAN NEMALANIYORSA ONLARA TARAF OLUYOR.
                  1. ARA$TIMACI MEDYA
                  2.KARI$TIRMACI MEDYA DIYE IKIYE AYRILIYORLAR
                  HANI BIR OMO REKLAMI VARYA $ÖYLE DIYOR:
                  KiRLENMEK GÜZELDIR. i$TE MEDYAYA EN UYGUN OLAN CÜMLE BU BENCE; ÖNCE KIRLEDIRLER SONRA TEMIZLEMEYE UGRA$IRLAR:

insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

arkadslar bir an önce karara varilmali
                    ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                    Yükleniyor...
                    X