arkadaşlar arkalardan müthiş ses yükseliyor olmalı ki ekranlara hafiften yansıyor ama tayyip bastırıyor sesiyle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
ne bu siyaset konuşmak yasak mı? adamlar futbola siyaset soktu,şampiyonluk gitti..ben niye siyaset konuşmayım..eğer siyaset trabzonspora dolunuyorsa konuşurum..ben trabzonlu değilim..yozgatlıyım..trabzonspor her ne kadar trabzon sınırlarını aşmış olsa da kalbi trabzondur..senin takımının, şehrinin hakkı gasp ediliyor..bazıları da gidiyor alkışlıyor..trabzonspor taraftar grubu,fenerin şampiyonluğu temiz diyen birini alkışlıyor..yazıklar olsun..
ben oyumu yozgatta vereceğim ve AKP ye verceğim,genel gidişattan memnun olduğum için..ben başkasına atsam bile tepkim anlaşılmayacaktır.. ama trabzon şehri takımını satmamalıdır..ve de trabzonspor taraftarı takımını satan grupları arasında barındırmamalıdır..En son mourner tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:39.
Yorum
-
İleri demokrasi,liberallik,ab gibi kavramlarla gelip Aziz Yıldırım'la neden kritik bir dönemde görüştüğünü açıklamayan halka hesap veren ideolojiyi benimseyip taraftarları polislere dövdürtüp demokrasi ödevini tamamlamıştır.
Ha stad ne zaman oluyormuş 2023'te kesin mi ?En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:36.Kazimişi gzas vorert
Yorum
-
İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Yorum
-
Neyse bilen biliyor zaten kime ne anlatıyorsak..En son İlker Akçay tarafından düzenlendi; 31.05.2011, 17:41.
Yorum
-
İlk olarak izzet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu Mitingde bitane Erkek yok. Bu ne yahu?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum