Şakadır şaka...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
E. Bayraktar: %1 Oy Kaybederiz!
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleLütfen ufakta olsa tepki gösterin Basbakana...twitter @hopeMit
Yorum
-
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebirader 4 bin polis görev yapıyor mitinglerde.defalarca arama yapılıyor. ayrıca şüphelendiklerini sokmayacaklardır . ama inşallah seçimde...
Yahu miting alanina normal bir insan halinde ama taraftar olarak gireceksiniz.
Polis bunu anlamaz zaten, siz orada bir grup olun, araya bir yere karisin, ondan sonrada protestoyu yapin iste.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
adam haklı beylerEn son Sertan Danışer tarafından düzenlendi; 30.05.2011, 19:50.Eski Nick : @phxsuns61
Yorum
-
İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlacakları tepkiyi önceden bildikleri için güvenlik çok kuvvetli olacaktır.Ama illa ki protesto olacak.
Ben simdi miting alanina geldim, önümde polis, üstümü aradi, kimligime bakti mesela, sonra beni iceriye almayacak mi? Alacak.
Ve bir grup olup aynen bu sekil iceri girebilirisniz ama grup oldugunuzu belli etmeyeceksiniz tabiki, siz kendinizi taniyin bilin gerisi önemli degil.
Miting baslar Basbakan sayar..
Tanjant hayaldi gercek oldu...
Zagnos hayaldi gercek oldu...
.
.
Sonra o grup...
Fenerin Sampiyonlugu hayaldi gercek oldu...diye
bagirmaya baslasa varya tadindan degil hicbir yerinden yenmez.
müthis olur müthis...!
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu miting alanina normal bir insan halinde ama taraftar olarak gireceksiniz.
Polis bunu anlamaz zaten, siz orada bir grup olun, araya bir yere karisin, ondan sonrada protestoyu yapin iste.twitter @hopeMit
Yorum
-
İlk olarak KÖKSAL AYDIN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonuşmalarınıza dikkat edin.Burada diğerlerine de salak diyecek olanlar çıkar sonra.
Yaşınız başınız alırsa gider oyunuzu aleyhte verirsiniz olur biter.Millete hakaret yeri değil burası.
Evet hakaret etmeyin beyler, herkesin düsüncesine saygi duymaliyiz.
İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak umit077 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemiting alanlarındakilerin çoğu sağdan soldan otobüslerle taşınacak. orada oluşacak kalabalığa çok itibar etmeyin.
Anlamadim...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum