BİZİM TARAFTARIN SONUÇ TARAFTARI OLDUĞU ORTADA, FENERLİ İTLER, ŞİKECİ-ÖRGÜTÇÜ ADİ BAŞKANI İÇİN NEREDEYSE ÖLÜRKEN, BİZİM KELLEYİ KOLTUĞA ALMIŞ BAŞKANA, EN BÜYÜK TEPKİ KENDİ TARAFTARINDAN
Beyler, zaman birlik zamanı, Sadri Başkan, mevcut başkandır, dere geçilirken at değiştirilmez, saçma sapan adamlar İSTİFA demesin benim canımı sıkmasın.
Sadri Başkana her alanda destek vermeliyiz ki, alan açılsın. 1 yürüyüş nasıl etkili oldu, adamlar Silivriye çadır kurdu, nerede HAKLI TRABZON TARAFTARI?
Sadri başkana HEP DESTEK TAM DESTEK lazım bu süreçte...
)))))))) hiç gülcem yoktu fetih filminden sonra falanmı yazdınınız bu yorumu bahsettigimiz başkan kellesini koltugunami alıp savaşıo yoksa daha çok zoru görünce bir espri patlatıp kaçiyormu
Trabzonsporu sevdim , seveceğim . Ama bunun sonunda ızdıraplar varmış , felaketler varmış, hatta karşılaşılacak türlü kahpelikler doluymuş. Hepsi kabülüm Trabzonspor var olsun !
Adam konuşmuyor ama ondan başka herkes tam destek diyor. İlginç. Telepatik yolla mı mesaj yolluyor sevdiklerine Sadri Şener ? Kimse beni alıntılamasın. Hiç kelime oyununa giremem. Sadri Şener İstifa !
Taraftara kalsa kulüp hergün açıklama yapmak zorunda kalıcak.
''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
her daim savundugum yonetime yaziklar olsun..
ite kopege cevap vermeyecekseniz defolun gidin arkadas..bu nedir ya//
gs'nin bile bizden fazla sesi cikiyor..
mecnun denen satilmisa cevap vermeyecekseniz durmayin..defolun..
Kesin yönetimden teknik kadrodan bu iddaları birisi çıkacak cevaplayacaktır bu konu hakkında endişelere mahal vermeyelim zaten söz söyleme sanatı bu dünyada yapılması en en kolay işlerden bir tanesidir. Ben ise başka bir taraftan işe icraat yönünden bakarak dikkatleri şu altyapı işine çekmek istiyorum. Bu altyapı idari mekanizmasını en tepesinden en dibe kadar oluşumunda yeralan kişilere sadece bir mustafa yumlu bombasını patalttıkları için yazıklar olsun diyorum. Bu kadar genci a2 takımında, 1461 trabzonda , GÜRGEN AĞACI GİBİ biçip budadanız ya size helal olsun diyorum . Şu şenol hocamızında eğitimci yönü yüzünden ULEMA olan gençleride her yerde arıyorum ama bulamıyorum . Şimdi şu büyük kulübün alt takımlarında oynayan genç kardeşlerimizin hedefi neresi...? bu kardeşlerimizin yerine kendimizi koyalım neresi ...? yönetimden hocasına kadar hepinizden UTANIYORUZ YAZIKLAR OLSUN SİZE
Zokora koşar ama iş yapmaz Yönetim konuşur ama iş yapmaz
Zokoradan çok şey beklendi ama hayal kırıklığı oldu, Yönetimde hayallere yaklaştı ama oradan öyle bir uzaklaştıki.
Zokora oyunu iki yönünü oynar gibi gözükür ama ortasaha çizgisini geçmez takımın el frenidir, Yönetim bir planı varmış gibi yapar ama gel gitlere göre salınır durur( Şampiyondur ama değildir, iyi oyuncular almıştır ama başarısızdır, doğru transferler yapmıştır ama hiç biri saha da değildir, aldıkları adamı nasıl gönderceğim diye uğraşır, herkes takım yaparken onlar takımı bozarlar).Yönetimde çizgisini bir türlü aşamaz.Onlarda Trabzonsporun el frenidir.
Zokora selefinden daha iyi olacaktır ama değildir, Yönetimin de geçmiş yönetimlerden pek farkı yoktur.
Zokora beyin değil zoka oldu Yönetim baş değil toka oldu.
mecnuna bile cevap verecek yureginiz yoksa gidin yoneticilik yapmak yerine yaylada koyun gudun. anladik korkaksiniz da bari bunlari yemeyin yahu ayip denen birsey var.
Yorum