Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TK: G.Saray:1 TRABZONSPORUM:1 (Pen:4-2)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

TK: G.Saray:1 TRABZONSPORUM:1 (Pen:4-2)

insallah bu maçida aliriz yinede korkuyorum mhk iptal edildi biliyorsunuz basi bos bu hakemler daha tehlikeli oluyor.

istanbul daki arkadaslar izmirden maça gelmek istiyorum bilet fiyatlari nasil birde sizinle nasil bulusacagiz ben bütün bmn üyelerini bu maç öncesi istanbulda bulusalim diyorum eger beraber olursak kendimizi kabul ettirmis oluruzEdited by: Emorfo
    SEYYAH ALI

EVET IYI OLUR
    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Kupadada yeneriz kupayida aliriz..
      Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
      zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

isallah olimp,yataa olur arik belli lsunda ona göre hareket edelim

Yorum

Geseyi yine yeneriz Kupayida aliriz
          \"Oklarin saplanmasindan korunabilmek için, akli olana düsen sey, Türklerin tuttugu yolu tutmaktir. Derdini dinletebilmek ve Türklerin gönlünü almak için onlarin diliyle konusmaktan baska yol yoktur.\"

Yorum

• insallah yine yeneriz ve kupayi aliriz
            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

kupa bizim ya hiç sorun etmiyorum valla gs yi[img]smileys/smiley36.gif[/img]
              Trabzonsporlu olmayan Trabzonluyum demesin. TrabZonguldak

Yorum

insallah aliriz
                Sevdim seni birkere başkasını sevemem deli diyorlar bana TRABZONUM desinler değişemem!!.

Yorum

Bu mac lig macindan daha kolay olacak... NEDEN mi?? Galatasaray salaklar gibi üstümüze gelecek ligdeki rövansi almak icin bizde bos alanlarindan yararlanarak Gollü bir galibiyet alacagiz[img]smileys/smiley32.gif[/img]
                  1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

Dua edelim de maç olimpiyat stadinda olsun.O zaman tam sölen havasi olur maçta.Hep beraber gideriz insallah bibilet fiyatlari ve yeri açiklansin da maçin bakalim...

Yorum

FINALDE FENERBAHÇE ILE ATATÜRK OLIMPIYAT STATINDA OYNUYACAGIZ. DEMEDI DEMEYIN.

Yorum

Gökdeniz malesef Galatasaray macinda yok[img]smileys/smiley7.gif[/img]

simid bu maci alirmiyiz bilmem ama cok zor olacak[img]smileys/smiley5.gif[/img]
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

BEYLER ilk maç gibi oynarsak 5-0 yeneriz ama bugün kü maç gibi oynarsak yeniliriz söliyim dogruya dogruvar simdi

Yorum

Gökdeniz yok...Çok kötü oldu....
                            Bir lokma ekmege, bir yudum su içmeye

Yine de sükretmeye, raziysan gel benimle!..

Yorum

İlk olarak **Maxim** tarafından gönderildi

Gökdeniz yok...Çok kötü oldu....
                              kardes olsa da top oynayamiyor ki gökdeniz bi gs maçinda parladi sonra sönük ya bu adam

Yorum

Çalışıyor...
                              X