Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2016 Avrupa Futbol Şampiyonası, Kazanan Ülke Fransa

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alın size 2012 şehirleri mesela.

Yorum

• Şimdi bu başvurunun hakkaniyetli yapıldığına inanan bazı arkadaşlar Konya'nın neden Trabzon'un önüne geçtiğine ilişkin bir açıklama yapabilirler mi?
      Tutunacak bir dal göstersinler.
      Kendi aramızda Konya olayına bir girelim de ondan sonra Kayseri olayını da iyice deşelim.

Yorum

• platini göz göre göre iltimas geçerken biz sayın bakan(!)dan hakkımız olanı bile alamıyoruz iltimas değil hakkımızı istiyoruz oysa.Neyse çok üzüldüm dersem yalan olur sadece ufak bi burukluk oldu ama mahmut ve triousunun yaptıkları aklıma gelince o burukluğumdan eser kalmadı.Ne diyelim trabzon gibi futbol şehri dururken konya gibi şehirleri seçenlere en iyi cevabı platini verdi.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mesela Kayseri.
          Ankara'ya karayolu ile 5,5 saat mesafede.
          Havayolu ulaşımı Trabzon'un kat kat gerisinde.
          Konaklama da bizden hangi üstün yönleri var merak ediyorum.
          Merak etmiyorum, biliyorum. Üstün yönleri yok.

Eeee stadı var derseniz. Urfa'nın da stadı var
          4 saat Ankara-Kayseri arası..çoğu dağda olmak üzere 6500 yatak kapasitesi var..kapadokya'ya güvendiler sanırım konaklama için..kapadokya bölgesi Kayseri'ye 1 saat uzaklıkta..

ama mesele bunlar değil ki..birbirine çok yakın gelişmiş illeri biraraya toplayıp organizasyon yapmak maharet değil ki..maharet;bu organizasyonlar sayesinde gerekli yatırımlarla refahı ülkenin dört bir yanına yayabilmek..eksiklerin bir bölümünü bu tür organizasyonlarla kapatabilmek..
          Bugün Kayseri,belediyesi sayesinde stad yaptıysa,adı geçen diğer illerin hepsi de yapabilir..önemli olan bu imkanı olmayanlara stad yapmaktı..tramvay yapmaktı..bu gün gün geçtikçe ıssızlaşan yerlerde insanları tutabilmeyi başarmaktı..yoksa Trabzon'u terkedip başka yerlere yerleşmek çok kolay..
          En son magicyattara tarafından düzenlendi; 28.05.2010, 16:38.
          Herkese Merhaba

Yorum

Şimdi bu başvurunun hakkaniyetli yapıldığına inanan bazı arkadaşlar Konya'nın neden Trabzon'un önüne geçtiğine ilişkin bir açıklama yapabilirler mi?
            Tutunacak bir dal göstersinler.
            Kendi aramızda Konya olayına bir girelim de ondan sonra Kayseri olayını da iyice deşelim.
            Konya ve Eskisehir benim için rezilligin basi idi, kimse bos bos konusmasin, Konya yaaa Konyaaaaa ALLAH askina boyle bir sey var mi desenize yaaa
            Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              4 saat Ankara-Kayseri arası..çoğu dağda olmak üzere 6500 yatak kapasitesi var..kapadokya'ya güvendiler sanırım konaklama için..kapadokya bölgesi Kayseri'ye 1 saat uzaklıkta..

ama mesele bunlar değil ki..birbirine çok yakın gelişmiş illeri biraraya toplayıp organizasyon yapmak maharet değil ki..maharet;bu organizasyonlar sayesinde gerekli yatırımlarla refahı ülkenin dört bir yanına yayabilmek..eksiklerin bir bölümünü bu tür organizasyonlarla kapatabilmek..
              Bugün Kayseri,belediyesi sayesinde stad yaptıysa,adı geçen diğer illerin hepsi de yapabilir..önemli olan bu imkanı olmayanlara stad yapmaktı..tramvay yapmaktı..bu gün gün geçtikçe ıssızlaşan yerlerde insanları tutabilmeyi başarmaktı..yoksa Trabzon'u terkedip başka yerlere yerleşmek çok kolay..
              Abi emin misin?
              Ankara'dan Kayseri'ye çok gitmişliğim var.
              Hiç 4 saat çektiğini görmedim.
              Bu bilgiyi netleştirmemiz lazım.

Ankara-Kayseri Arası 320 km.
              4 saatlik mesafe oldukça iyimser.

Yorum

• Hayırlı olsun, çok sevindim.
                teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

Abi emin misin?
                  Bilgi net..benden çok gitmiş olmazsın..verdiğim süre,1 molayla otobüs yolculuğu içindir..
                  5 yılım geçti orda..iyi basarsan 3 saatte de alabilirsin o yolu..
                  Herkese Merhaba

Yorum

Mesela Kayseri.
                    Ankara'ya karayolu ile 5,5 saat mesafede.
                    Havayolu ulaşımı Trabzon'un kat kat gerisinde.
                    Konaklama da bizden hangi üstün yönleri var merak ediyorum.
                    Merak etmiyorum, biliyorum. Üstün yönleri yok.

Eeee stadı var derseniz. Urfa'nın da stadı var
                    İstanbul , Bursa , Eskişehir , Ankara , İzmir , Manisa , Antalya , Kayseri şehirlerini birbirine daha güvenli şekilde bağlayacak olan ve ulaşım sürelerini yarı yarıya düşürecek olan ulaşım projeleri bir bir hayata geçiyor .

Bunların master planı yapılalı yıllar oldu . Hemen hepsinin ihalesi bitti sayılır . Bizim euro 2016 dosyamızda esasen ülkenin batısında milyarlaca liraya kurulacak bu ana artel üzerindeydi .

Yani eğer 2016'yı alsaydık , doğudaki ve kuzeydeki altyapı problemleri dururken ülke tarihinin en büyük ulaşım harcamalarına ,yap işlet devret ihalelerine bir kulp olacaktı .

Elbette bir kaç sebebi daha var ,ancak başbakanın ülke adına sunduğu teminat mektubunun sebeplerinden biri de budur . Devlet işletme ihalalerini büyük tavizlerle veriyor . Misalen , körfez köprüsünden sözleşmelerde belirtilen sayıda araç geçmez ise üzerini devlet ödeyecek .

Sözün özü , Trabzon halkı bir kuru stadyum sevdasına kapılmış , başka hiç bir şeyi görmez olmuş .

Stadyum istemiyorum . Trabzonspor'u kendi haline bıraksınlar , evelallah biz kendimiz yaparız .

Bize demiryolu getirin , havalimanımızı genişletin , otoban geçerek içine ettiğiniz şehir merkezlerinin yeniden planlamasını yapın . maden yataklarını el altından peşkeş çekerken , ziraat adına bir tek çivi çakmaz iken , oralarda yaşayan köylülere , köyde kalması için bir sebep verin .

Stadyum dediğin nedir ? Batıda , spor faaliyetlerinin izlendiği yapılar . Doğuda ise siyaset araçlarından biri .
                    En son Serdar A tarafından düzenlendi; 28.05.2010, 16:44.

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

1 saat onempli degil 1 saat olsun hos, mesela Trabzon'da karsilasmalar oynansa insanlar Trabzon (Akçaabat Of ...) Rize veya Giresun'da bile konaklayabilir, 1 saat bir sey degil o kadar olacak, mesele nasil o degil mesele Konya ve Eskisehir nasil aday gosterilir, Kayseri ne ise gittikçe gelisiyor sanayilesiyor orayi anladim da Konya Esisehir de neyin nesi ...
                      Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Haksızlık vardı zaten. Allah'ım çok büyüksün.

Yorum

Abi emin misin?

Ankara-Kayseri Arası 320 km.
                          4 saatlik mesafe oldukça iyimser.
                          Valla geçen sene Ankara-Kayseri arasını 6 saatde aldığımı hatırlıyorum

Not:Otobüsle
                          ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Konya ili ile Trabzon'u mukayese edelim bu sözler üzerine.

Havayolu, havaalanı avantajları bakımından Trabzon Konya'ya fark atar.
                            Civar illeri desteği dersen - Rize- Ordu- Giresun- Trabzon yine fark atar.
                            Konaklama tesisleri olarak bakacak olursan eşit bir rekabet söz konusu olur.

Elde ne var. Konya Ankara'ya daha yakın.

Bunda ne var Trabzon'da Tonya'ya daha yakın.

Futbol kültürü mevzusuna hiç girmeyelim isterseniz.
                            Batum 220 km..
                            Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak Murat Hızal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Valla geçen sene Ankara-Kayseri arasını 6 saatde aldığımı hatırlıyorum

Not:Otobüsle
                              Trabzon-Samsun gibi..otobüs 6 saatte gidiyor ama özel arabanızla en fazla 3-3.5 saatte gidebiliyorsunuz..
                              Herkese Merhaba

Yorum

• Mahmut Özgener Başkanlığında TFF'nin ikinci büyük hezimeti.
                                İlkinde Fatih Gerim inadı ve kaprisleriyle Güney Afrika'da yapılacak Dünya Kupası'da yokuz.
                                İkinci olarakta 2016 adaylığında yaşanan kayıp.
                                Ama bizim Yöneticilerimizin hiç bitmeyen Avunma-Bahane Bulma yetenekleri yine devrede.
                                Yok 7-6 kaybetmek bile çok önemli imiş de,
                                Yok Platini'ye rağmen bu kadar oy almakta başarıymış gibi mışlar muşlar havada uçuşmakta.
                                Kendimizde hiç kabahat yok.
                                Varsa yoksa bütün suç Platini'de imiş.
                                Bizim Şenez Gerzik efendi büyük kibrinden hiç bir delegeye elini dahi uzatmaz iken Platini yine en az Şenez kadar kibirli Mösyö Sarkozy şampiyonayı alabilmek için elde peşkir tüm delegeleri dolaşmış.
                                Sizde dolaşsaydınız Sayın Erzik.
                                Sizin elinizi ayağınızı prangalamışlar mıydı?
                                Türkiye'de Doğu insanını aşağılamak kolay.
                                Trabzon'a,Diyarbakır'a,Antep'e turnuva için yer bulamamak için mazeretin kralını uydurmakta çok mahir olan dilleriniz Avrupa'lılara sökmedi mi?
                                Onlara yediremediniz mi yalanlarınızı?
                                Yoksa onlarda sizlerin Trabzon'luya,Antep'liye,Urfa'lıya,Diyarbakır'lıya baktığı gibi size baktığını bilmiyormusunuz?
                                Gerçekten mi?
                                Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
                                Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
                                Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X