arkadaslar ..!
yerel gazetelerden karadeniz gazetesinde geçen gün ali savasin yazisini okudugumda o kadar sinirlendim ki neredeyse gazeteyi paramparça edecektim!..
federasyon tarafindan görevlendirilen "kumanda" gözlemciler trabzonsporumuzun mabedi olan avni aker stadyumundaki pankartlarin kaldirilmasini istemis ve bu pankartlara yasak getirdigi için malatya maçinda bizden savunma istemis!..
var mi böyle bir ikiyüzlülük var mi böyle adam kayirma!..
ali savas yazisinin devaminda a.samiyen inönü ve fb statlarinda pankartlarin tv. ler tarafindan insanlarin gözüne sokuldugunu ancak onlara öyle bir yasak getirilmediginden bahsederken federasyonun ne kadar ikiyüzlü oldugunu daha iyi anlatti bizlere...
bu haberler yazilar yerel gazetelerde çiktigi için belki sizler duymadiniz bu olayi...
gözlemciler raporlarinda saçma sapan seylerden dolayi insanlarin bireysel olarak kizip hakeme rakiplere bagirmasindan dolayi trabzonsporumuza ceza kesiyorlar arkadaslar...
bu gözlemcilerin niyetleri nelerdir kimin adamlaridir ne yapmaya çalisiyorlardir takdiri sizlere birakiyorum..
bir de federasyon yetkililerinin (gözlemci) laubali davranislari futbolculari ve trabzonspor kadrosundaki kisileri rahatsiz etmektedir..
bunlardan kimsenin haberi yok sanirim...
karar sizin..
Yorum