Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Hedefimiz...

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Hedefimiz...

arkadaslar burada trabzonsporun hedefinin ne oldugunu tartisalim bir gün 100.000 üye deniliyor öteki gün sampiyonluk sonra türkiye kupasi simdide sampiyonlar ligiymis artik hedefimizin ne oldugunu senol hoca bile bilmiyor... belkide yönetim bizi uyutuyor...

sizce trabzonsporun hedefi nedir?
    ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Bu sene 2.lik seneye sampiyonlukmuss.
    keyif adamı ..

Yorum

hedef ne kadar buyuk dusunulurse o kadar hirsli olur 20 senedir ayni seyi soyluyolar ben bu sene sampiyonluk bekliyorum
      <center> <font size=\"2\">AK KOYUN MELEMESIN*MOR MENEKSE YEMESIN*SEVDIGINI ALMAYAN*BEN EVLENDIM DEMESIN</font> </center>

Yorum

yönetimin hedefi nedir bilemiyorum ama varis noktamizin 3. lük olacagini düsünüyorum bu sezon için..
        #7 King of Kings

Yorum

İlk olarak #10 Osmanozc tarafından gönderildi

Bence de Osman'in bu dedigini hadef olarak belirlemislerdir.Edited by: ThE_s2d
          www.twitter.com/SDanismaz
          Gugudali..
          Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

geçen sene ikinci oldukya..

bu yönetim seneye de der bu sene ikinci olalim diye...[img]smileys/smiley11.gif[/img]
            ÇILGINLAR-AFFETMEZLER...

Yorum

Trabzonsporun hedefi her zaman sampiyonluktur...
              HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

Bu yönetimin herhangi bir hedefi yoktur.Hedefi olan bir yönetim hedefine ulasmak için çaba gösterir bir çalisma içine girer 2 futbolcu transfer edemeyen bir yönetimden hedef beklemek ne kadar dogru olur ki.Vardigimiz nokta takimdaki futbolcularin TS sevdasi sayesindedir TS sevdasiyla ancak 2. olunur Türkiye kupasi alinir.

Büyük olan TRABZONSPOR un tek hedefi sampiyonluk olmalidir.

Yorum

[QUOTE=ThE_s2d]

Geçen sene söylenen hedef yine bu degil miydi? Herkesin hedefleri ilerliyor , bizimki sene atliyor.Transfer desek,hepsi yilan hikayesi...

Bilmiyorum ki bu yönetime ne söylenir.Hep destek,tam destek diyelim bari...

Simdi iyi niyetlerimi bir bir yargilayip asiyorum..
                  Bu son olsun,bu son olsun!

Yorum

hep destek tam destek.. Ewt Magnolia.. hep kahir, hep hüsran da sonuç.. iyi olacak insallah iyi olacak!
                    #7 King of Kings

Yorum

• hedef sampiyonluk olmalidir 2. lik hiç bir zaman hedef olmamalidir
                      SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                      CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

[QUOTE=Magnolia]
                        İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi

Geçen sene söylenen hedef yine bu degil miydi? Herkesin hedefleri ilerliyor , bizimki sene atliyor.Transfer desek,hepsi yilan hikayesi...

Tabi canim biz hep destek tam destek devam edelim onlarda bu sekilde ilerlesinler bir adim dahi ilerlemeyelim.Kötü geçen bir kaç yiln disinda hatirladigim lig siralamas hep ikincilik.Demek ki körü körüne destek bir ise yaramiyor uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Yorum

İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi
                          hep destek tam destek.. Ewt Magnolia.. hep kahir, hep hüsran da sonuç.. iyi olacak insallah iyi olacak!

Kardes yeni nickin günün anlam ve önemine göre tam "cuk" diye oturmus.Hayirli olsun[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Hedefi Senol Günes açikladi.Ilk hedef Türkiye Kupasi'ni almakmis.Daha sonra önce önümüzdeki rakibi, daha sonra da digerini ekarte edip Sampiyonlar Ligi'ne katilmakmis.Ben de sizler gibi "insallah" deyip maçlara gitmeye devam edeyim,yapacak baska bir sey yok.Ama ben yine de eldekilere güveniyorum.

Edited by: Tandogan

Yorum

• [QUOTE=sevgi]
                            İlk olarak Magnolia tarafından gönderildi
                            İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi

Tabi canim biz hep destek tam destek devam edelim onlarda bu sekilde ilerlesinler bir adim dahi ilerlemeyelim.Kötü geçen bir kaç yiln disinda hatirladigim lig siralamas hep ikincilik.Demek ki körü körüne destek bir ise yaramiyor uffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

unutmayalim takimsevgisi karsiliksiz sevgidir karsiliksiz sevmeyi bilmeyenlere taraftar denmez onlar klüpleri kendi menfaatleri için desteklerler biz bunlara türkiyede saksakci diyoruz

hepimiz trabzonsporun sampiyonlugunu istiyoruz yönetimde zurawski konusunda çok çaba harcadilar ama olmadi sen taraftar olarak avni akeri her maç doldur ondan sonra yildiz oyuncu iste avni akerin geliri su anda deplasman giderini karsilamiyor
                            SAMPIYONLUGU GETIRIN BIZE
                            CANIMIZI VERELIM SIZE

madheart61--->BDiler61

Yorum

madheart17
                              Arkadasim sana kesinlikle katiliyorum. Takim sevgisi karsiliksiz sevgidir.
                              TRABZONSPOR\'LU DOGDUK, TRABZONSPOR\'LU ÖLECEGIZ...

Yorum

Çalışıyor...
                              X