Tv de yayınlanıyor diye görülüyorsa Sitelerinede ekleyecekler!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Digiturk'un Yayın Rezaleti! Yayınlayacaksın Lig Tv!
Daraltma
X
-
İlk olarak ultrabzon tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar bir bakın lig tv nize göreceksiniz ama bir yandan da lig.tv.com.tr de sivas maçı yazıyo bu ne yaa
sabah yoktu birazdan bakarım ama sanmıyorum ..__________________SÜRMENE'Lİ______________________
Yorum
-
İlk olarak yunus61ts61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemilyonlarca trabzonspor taraftarı içinden anlayan yokmudur yahu aynı anda binlerce maili yolluyan programı bilen....
Hatta geçtiğimiz yıllarda bir hıyarı -pardon yazarı - onun programı ile 1000lerce mail atarak protesto etmiştik,adam ağlayıp duruyordu mail hesabım kitlendi diye...Sanatik'e müracaat...Metin duyuyor musun?..Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
Yorum
-
İlk olarak Mehmet_Mercanlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesabah yoktu birazdan bakarım ama sanmıyorum ..
Yorum
-
İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledaha önce guide bölümünde yoktu dimi yani sonradan eklendi
Yorum
-
İlk olarak CAFER KILIÇSOY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar ben bi bakayım az bekleyin
Yorum
Yorum