İlk olarak Murat' tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledostum sen ne diyorsun
bu firmayı tanımayan mı var en yakın cevrendeki bir bayana sor
istanbulda her avm de mağazaları var en kötü takısı 200-300 tl arasıBir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu nasıl bi amatörlüktür yahu? Bi de sorsan bu adamlar stadyum inşaatı konusunda tecrübeliler.
Bu da asıl olması gereken şekliyle beşiktaşın stadı
Yorum
-
İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleŞu nasıl bi amatörlüktür yahu? Bi de sorsan bu adamlar stadyum inşaatı konusunda tecrübeliler.
Bu da asıl olması gereken şekliyle beşiktaşın stadı
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVodafone Arena mı Akyazı Arena mi?NET cevap istiyorum beyler
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAkyazı en kötüler arasında Vodafone ile kıyaslanmaz bence. Anteple Eskişehirle kıyasla. Bursa'nın stadı bile çok daha güzel
Yorum
-
İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVodafone Arena mı Akyazı Arena mi?NET cevap istiyorum beyler
mimarin üretmeye calistigi atmosferein nasil stada yansiyacagi önemli
bizim stad daha cok premier ligi stadi sekli insa ediliyor
maclari oturarak izledigimizden bu bir avantaj
jimnastigin stadi baskin taraftar stadi, ama stad dolu olmadi o tür stadlar tat vermez burda taraftara is düser
bizim stadin en büyük avantaji birinci katta tünel olmamasi, girisler kat arasindan olacak, bu gercek stadlardaki en önemli detaylardandir, tribünleri en bozan sey giris tünelleridir. bkz. kadir has, mersin, vadafone
ayrica vodafone un localarinin stad boyu 2 kat olmasi bizim apartmandan kötü hava verecektir atmosfere
tabiiki böyle arenalarin tadini cim saha tamamlar, cok önemlidir,
iklim nedenlerinden man citynin hibrid cimini öneririm
yagmur magmur dinlemeyen cim, hali gibi masallah, ekilmis oldugundan büyük giderin birkez oluyor ondan sonra tasaruf ettiriyor
tt arenayi maf eden o alman sirketinin cimlerinden kesinliklen uzak durulmali
ekim olamasada son kez cl de kullandigimiz holandali sirketin cimini tercih ederdim"Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."
Ünal Karaman
ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum