Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Papara Park | Kapasite: 41.461

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Çözemedim derken, oraya neden duvar yapıldığını çözemedim, arkasında ne var o duvarın.
    plani doru hatirliyorsam yürüyen merdivenler o kisimdaydi
    "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak Furkan Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      dostum sen ne diyorsun
      bu firmayı tanımayan mı var en yakın cevrendeki bir bayana sor

istanbulda her avm de mağazaları var en kötü takısı 200-300 tl arası
      ''İstanbul''
      Bir Bak Tarihe Türk'e Baş Kaldıranların Sonu Ne Olmuş-Bilge KAĞAN

Yorum

• Ne oldu,şimdi de Swarovski markasının bilinmişliği mi tartışılıyor?

BU kadar saçmalamak zorunda mısınız bayram bayram?
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Trabzonspor taraftarina stadyum bile fazla bana göre.
          ...TRABZONSPOR...
          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Şu nasıl bi amatörlüktür yahu? Bi de sorsan bu adamlar stadyum inşaatı konusunda tecrübeliler.

Bu da asıl olması gereken şekliyle beşiktaşın stadı

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şu nasıl bi amatörlüktür yahu? Bi de sorsan bu adamlar stadyum inşaatı konusunda tecrübeliler.

kat araları bizimkinde yüksek tutulmuş.

Yorum

• Forma sponsorluğu için mi yoksa stadyum ismi sponsorluğu için mi kovalıyor acaba bizimkiler?
                ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!'' Dozer CEMİL

Yorum

• localar kabak gibi ortada olacak resmen ya.....
                  Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak husahin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şu nasıl bi amatörlüktür yahu? Bi de sorsan bu adamlar stadyum inşaatı konusunda tecrübeliler.

Prekastların koyulduğu ayaklar bile görünüyor, çok kötü duruyor, localar kabak gibi ortada.

Yorum

• Beyler o görünen ayaklar o şekilde kalmayacaktır, bence yorum yapmak için erken..
                      Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

• Vodafone Arena mı Akyazı Arena mi? NET cevap istiyorum beyler

Yorum

• Akyazı Stadyum Projesi | Stat Kapasitesi: 41.461

Maalesef Vodafone Arena

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Vodafone Arena mı Akyazı Arena mi? NET cevap istiyorum beyler
                            Akyazı en kötüler arasında Vodafone ile kıyaslanmaz bence. Anteple Eskişehirle kıyasla. Bursa'nın stadı bile çok daha güzel

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Akyazı en kötüler arasında Vodafone ile kıyaslanmaz bence. Anteple Eskişehirle kıyasla. Bursa'nın stadı bile çok daha güzel
                              Peki o zaman sana bir soru Akyazımı yoksa Eskişehir, Sivas,Samsun,Konya,Antep, Başak Şehir, stadyumlarımı ? Bu stadyumların hangisini geçebilir Akyazı . ?

Yorum

• İlk olarak Furkan S. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Vodafone Arena mı Akyazı Arena mi? NET cevap istiyorum beyler
                                stadlar bitmeden neyin cevabini bekliyorsunki
                                mimarin üretmeye calistigi atmosferein nasil stada yansiyacagi önemli
                                bizim stad daha cok premier ligi stadi sekli insa ediliyor
                                maclari oturarak izledigimizden bu bir avantaj
                                jimnastigin stadi baskin taraftar stadi, ama stad dolu olmadi o tür stadlar tat vermez burda taraftara is düser

bizim stadin en büyük avantaji birinci katta tünel olmamasi, girisler kat arasindan olacak, bu gercek stadlardaki en önemli detaylardandir, tribünleri en bozan sey giris tünelleridir. bkz. kadir has, mersin, vadafone
                                ayrica vodafone un localarinin stad boyu 2 kat olmasi bizim apartmandan kötü hava verecektir atmosfere

tabiiki böyle arenalarin tadini cim saha tamamlar, cok önemlidir,
                                iklim nedenlerinden man citynin hibrid cimini öneririm
                                yagmur magmur dinlemeyen cim, hali gibi masallah, ekilmis oldugundan büyük giderin birkez oluyor ondan sonra tasaruf ettiriyor
                                tt arenayi maf eden o alman sirketinin cimlerinden kesinliklen uzak durulmali
                                ekim olamasada son kez cl de kullandigimiz holandali sirketin cimini tercih ederdim
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X