Kulübümüz forma sponsorluğu için dünyaca ünlü uçak şirketiyle 3 yıllık anlaşma sağladı. Bu sponsorluk için kulüp kasasına 9 milyon euro girecek..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Papara Park | Kapasite: 41.461
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
İlk olarak trabzonsporkits tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulübümüz forma sponsorluğu için dünyaca ünlü uçak şirketiyle 3 yıllık anlaşma sağladı. Bu sponsorluk için kulüp kasasına 9 milyon euro girecek..
Yorum
-
* Lucescu işine dönmesin ?Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !....................................................................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
Bu Emirates haberini verenler hep karedenizin sesi ni kaynak gostermis. Ama karedenizin sesinde Boyle bi haber yok.
Nasil kaynak gosteriyolar Ben anlamıyorum. Karadenizin sesi de bizim burdaki konuşmaları kaynak gosteriyo olabilir.
Haber olsun diye haber yapiyolar sanki. İnternette bi kaynak bulamadım Emirates le ilgili.
Yorum
-
Bu isin sonunda Forma sponsoru Medical Park stad sponsoru Imperial olmasinda
Yorum
-
bakın arkadaşlar Emirates bildiğim kadarıyla her ülkede 1 futbol takımına sponsor..
İngiltere. .arsenal
ispanya real Madrid
fransa..psg
almanya..Hamburg
yunanistan..olipiakos
italya..milan..yani ikinci bir takım yk..ileri yıllarda hollanda portekiz türkiyeden de sponsor olmak istediği takımlar var...
türkiyede ise diğerleri gibi sadece Ts olacakNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYalnız bu Emirates olayı doğruysa çok şekil olacak, şikeciler kuduruyor sosyal medyada şimdiden.Yandex nedir yahu
"...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."
Yorum
-
Hayaller Emirates, hayatlar Onur Airİlk olarak nakzo tarafından gönderildiHami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Yorum
-
İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebakın arkadaşlar Emirates bildiğim kadarıyla her ülkede 1 futbol takımına sponsor..
İngiltere. .arsenal
ispanya real Madrid
fransa..psg
almanya..Hamburg
yunanistan..olipiakos
italya..milan..yani ikinci bir takım yk..ileri yıllarda hollanda portekiz türkiyeden de sponsor olmak istediği takımlar var...
türkiyede ise diğerleri gibi sadece Ts olacakMustafa Yumlu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum