Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzon Fikir Kulübünün Manifestosu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Trabzon Fikir Kulübünün Manifestosu

Başka Bir Trabzonspor Mümkün

Trabzon Fikir Kulübü, "Başka Bir Trabzonspor Mümkün" başlığıyla İstanbul TSYD'de açıklama yaptı.

Trabzon Fikir Kulübü, kulübün her anlamda kötü yönetilmesine 'Genç Trabzonsporlular Rahatsız' çıkışıyla cevap verdi.

Açıklamada Aralık kongresinin değişimin oylanacağı kongre olacağı, köhnemiş, tek tipçi, durağan, paylaşımcılıktan uzak, gelişmeleri kavrayamayan ve onlardan korkan, statükocu "Derin Trabzon'a, karşı "Genç Trabzon'un" Baş kaldırışıdır.

Genç Trabzonsporlular Rahatsız

Trabzon Fikir Kulübü, Aralık ayındaki Trabzonspor kongresinin değişimin oylanacağı kongre olmasını yönünde açıklama yaptı.

Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD)nin Levent'teki genel merkezinde 'Genç Trabzonsporlular Rahatsız' sloganıyla yapılan açıklamada yirmi üç senedir başarısızlık üreten anlayışın sona ermesini ve değişim fırsatının kaçırılmaması gerektiği ifade edildi. Açıklamada şu ifadeler yer aldı:
    “Çeyrek asıra varan başarısızlıkların ardından gelinen nokta hiç te iç açıcı değildir. Trabzonspor gibi bir camiayı yönetenlerin vizyonsuz, programsız ve insan kaynağı gereksinimlerinden yoksunluğu bizi her geçen gün karamsarlığa sevk etmektedir. Bu sebeplerle önümüzdeki Aralık ayında, yine aynı zihniyetle yapılacak kongreyle, 22 yıllık başarısızlık hikayelerine bir halkanın daha eklenmesinin endişesini taşımaktayız. Trabzonspor'un şampiyon olmak için sahada karşısına çıkan 11'in dışında yenmesi gereken başka 11'ler, federasyonlar, hakemler, ağalar, paşalar, bürokratlar, legal, illegal ne kadar güç hepsini bilmesi ve ona göre oynaması gerekmektedir. Onu büyük yapan geçmişteki bu güçleri alaşağı etme misyonudur. Trabzonspor'un büyüklüğündeki en büyük etkenlerden biri de, geçmişte yaşadığı hatalardan ders almasından gelir. Haksızlığı veya kötüyü savunmak Trabzonspor'un belki o gününü kurtarır ama geleceğini yok eder. Şerefli bir tarihi mirasın evlatları olarak biz buna izin veremeyiz.”

Trabzon Fikir Kulübü, Aralık ayındaki kongreye yönelik manifestoyu da basına dağıttı. Manifestoda 'Başka Bir Trabzonspor Mümkün' anlayışının önemine dikkat çekildi… Manifestoda şu ifadeler yer aldı:

• Sabah erken kalkanın aday olma cüretini kendinde bulmasına ve Trabzonspor'un sırtından bir yerlere gelme arzusundaki kişilere “Orada dur!” demektir.

• “Stajımı İstanbul kulüplerinde yaptım. Param da var çevrem de. Verin Trabzon'u şaha kaldırayım” diyenlerin önünü kesmektir.

• Bu manifesto Trabzonspor'a yeni ufuklar açabilecek hiç bir projesi olmadığı halde Trabzonspor gibi bir markanın başına gelebilmek için gerçekleşmesi imkansız sözler vererek göz boyamayı adet haline getirenlere “Bu iş öyle yapılmaz Tabzonspor'u yönetmek şeffaflık, denetlenebilirlik ve hesap verebilirlik ilkelerini benimseyen, toplumda saygı uyandıran liderler ve onların kuracağı fonksiyonel ekiplerle olur diyenlerin sesidir.
    • Tabzonspor'u dükkân işletmek sanan zihniyetin, kulübün kapısından içeri girememesi gerektiğinin ilanıdır.

• Kendi futbolcusunu transfer ederek, dünya kulübünü dünyaya rezil edenlerin, küçük ama benim olsun anlayışı ile Trabzonspor'u kendi dünyalarına hapsedenlerin, Trabzonspor'un büyüklüğünün ve anlamının, kazandığı şampiyonluklardan geldiğini zannedenlerin tasını tarağını alıp gitmelerinin ilanıdır.

• Trabzon'a hapsedilmeye çalışılan Trabzonspor büyüklüğünün Trabzon'a sığmayacağının, Trabzonspor'un kapısından içeri gençlerin, kadınların, bilimin, aklın ve profesyonelliğin girmesi gerektiğinin haykırışıdır.

• Masaya vurmayı marifet sayanların değil, yaptıklarıyla kişilerin fikirlerini değiştirebilen, elde ettiği başarılar ile herkesi susturup kendilerine hayran bırakabilecek itibarlı yönetimlerin zamanın geldiğinin ayak sesleridir.

• Bu manifesto kifayetsiz ellerde kimliksizleştirilen Trabzonspor ve Trabzonsporluluk değerlerine sıkı sıkıya bağlı yeni nesil Trabzonsporluların “Değerlerimizle Değişim” istiyoruz söylemini bayraklaştırma hareketidir.

Trabzon Fikir Kulübü

Ben de bu yazının altına imzamı atıyorum.
    keyif adamı ..

süper de hala ortada adam gibi bi aday yok ahmet ağaoğlundan ses yok.Mantık bunlar gitsin de kim gelirse gelsin olmamalıdır.Adam gibi biri gelmelidir.Duruşuyla karizmasıyla Trabzonsporun taşıdığı Trabzonsporu taşıyabilecek biri olmalıdır.İki kelimeyi bi araya getiremeyen biri değil her haliyle kültürlü bilgili ve bilimselliği inan ve Gerçekten bu renklere gönül veren biri olmalıdır ama kim???

Yorum

İlk olarak sortom tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Süper de hala ortada adam gibi bir aday yok Ahmet Ağaoğlu’ndan ses yok. Mantık bunlar gitsin de kim gelirse gelsin olmamalıdır. Adam gibi biri gelmelidir. Duruşuyla karizmasıyla Trabzonspor'un taşıdığı Trabzonspor’u taşıyabilecek biri olmalıdır. İki kelimeyi bir araya getiremeyen biri değil her haliyle kültürlü bilgili ve bilimselliği inan ve Gerçekten bu renklere gönül veren biri olmalıdır ama kim?
      Öyle birini bulursanız bana da haber verin!

Yorum

Sani Şener
        Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

bi de darbe yapalım mı

Yorum

İlk olarak m_fatih_y tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            bi de darbe yapalım mı
            yapalım Nuriş i Devirip Yeni Sistem Oluşuncaya kadar Takımı Biz Yönetelim
            Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
            Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Yahu Genç Trabzonsporlular Rahatsız nasıl bir başlıktır öyle
              Neyse forumda bu aralar Sani Şener ismi dolaşmaya başladı, neden?
              Yoksa Berat'a Amerikalardan tüyolar mı geliyor
              Bende rahatsızım galiba
              Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
              İşte BMN!*

Yorum

Eğer yeniden başkan olmak isterlerse bu adamların karşısına kolay kolay doğru düzgün aday çıkartmazlar.

Yorum

• nuriş yönetiminin karşısına tek listeyle güçlü bir trabzonla gidilmesi lazım tek liste trabzonsporu şaha kaldırır

Yorum

Sani Şener kim. ilk defa duyuyorum?
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet bu ismi ortaya atanlar cevap verin bakalım.
                      Sayın LazanisT öyle radyolara telefonla bağlanıp bu ismi ortaya atmakla olmuyor, açıklama bekliyoruz.
                      Trabzonspor √
                      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
                      İki Renk ve Asalet √
                      BordoMavi.Net √

Yorum

Bizim Beratların komşusuymuş
                        Bizim mahallede de var bir komşumuz. Hüseyin amca, acayip fanatiktir. Ben başkan olsam öyle yapardım, böyle yapardım der durur. Onu da başkan yapalım lütfen
                        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Ayrıca bu fikir kulübü böyle arada çıkar açıklama yapar da kongrede ne gibi güçleri var bilmiyorum. Böyle yapacaz edecez diyorlar da kim bu fikir kulübünün elemanları anlamadım gitti. Kaç kişiler kaç tane kongre üyeleri var.
                          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Sadece gençlermi rahatsız,7 sinden 77 sine herkes rahatsız,hele hele Trabzonspor un şaşalı günlerini görenler bitmiş durumda,Ağaçları yerinden söken fırtınadan eser kalmadı buna yürek dayanır mı ?
                            Güçlülerin iktidarına karşı TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak forever61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sani Şener son dönemde aldığı havalimanı ihaleleri ile gündeme gelen TAV şirketinin ortağı ve CEO sudur. Sadri Şenerinde kardeşidir. Zengin olmasına zengindir ancak Trabzonsporluluğu ne ölçüdedir yönetimde görev alırmı bilmiyorum...

Adam iş adamı işi gücü çok fazladır. Böyle bir görevi kabul edeceğini hiç sanmıyorum. Ancak destek babaında onunda görüşü alınabilir.
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Çalışıyor...
                              X