Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Tomas Jun'a Şans Verilmeli mi?

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Tomas Jun'a Şans Verilmeli mi?

bence tomas jun kaliteli bir futbolcu ama bizde en formsuz donemini yasadı...
    bakın fatih tekkeye 27 yasına kadar top mu oynadı...
    bence tomas junda bir fatih tekke olabilir yeter ki ziya doğan a verilen sansın 10 da birini verelim...
    Başka TRABZONSPOR yok !!!

Verilmeli.Daha genç sayılır.Ziya Hoca kriterine göre çocuk sayılır hatta.

Yorum

kısıtlı kadromuzda bence kullanılmalı....

ne kadar kötü olursa olsun bu kadroda şans bulabilir....
      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak A.Alper Yüce tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Verilmeli.Daha geç sayılır.Ziya Hoca kriterine göre çocuk sayılır hatta.
        daha 22 yasında kesinlilkle bir sans verilmeli...

adam milana deplasmanda gol atmış daha ne olsun

Yorum

bir fatih tekke olacağına kesinlikle inanmıyorum ama yine de şans verilmeli..

Yorum

mustafa keçeli ve ferhat'ın bile ilk onbirde şans bulabildiği bir takımda tomas jun gibi zaten sıkıntı çektiğimiz gol vuruşlarını iyi yapabilen bir futbolcu neden şans bulamasın
            tamam tomas belki kötü günler geçirmiş olabilir ama bu onun iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini baltalamaz
            zaten kötü bir futbolcu dünyanın hangi liginde oynarsa oynasın gol kralı olamaz
            bu ha sierra leone ligi olsun ha premier league olsun farketmez
            bence ısrar edilmeli
            hiç yoktan bir golcü kazanırız
            Fanki tonki zonki...

Yorum

Çok değil h. üçüncü kadar şans verilsin yeter ona....

Ergin Kleşe yada Ömer Rızadan kat kat iyidir....
              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

Imparator Jun
                Saldırın Seferoğulları
                Bordo Mavi . Net

Yorum

İlk olarak MERT MAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  mustafa keçeli ve ferhat'ın bile ilk onbirde şans bulabildiği bir takımda tomas jun gibi zaten sıkıntı çektiğimiz gol vuruşlarını iyi yapabilen bir futbolcu neden şans bulamasın
                  tamam tomas belki kötü günler geçirmiş olabilir ama bu onun iyi bir futbolcu olduğu gerçeğini baltalamaz
                  zaten kötü bir futbolcu dünyanın hangi liginde oynarsa oynasın gol kralı olamaz
                  bu ha sierra leone ligi olsun ha premier league olsun farketmez
                  bence ısrar edilmeli
                  hiç yoktan bir golcü kazanırız
                  bırak onu hasan bile bizde forma bulabiliyo..
                  juna kesinlikle ama kesinlikle sans verilmeli
                  sans verilmeli derken 1-2 maç değil 5-6 maç kotu olsa bile oynatacaksın....
                  ben junun 3 maç ust uste oynadığını görmedim..

Yorum

Kesinlikle şans verilmeli.Hasana , keçeliye , ferhata veriliyoda ona neden verilmesin
                    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Bu kadar saçma soru olur mu?Verilmeli tabiki boş boş duracak değilya bunu kim ister..
                      7-7-7-7-7-7-7

Yorum

ben gerekli şansın verildiğini duşunuyorum hadi biz vermedik bjk de oynadı gitti eski takımında oynadı OLMADI ben fazla zorlamaya gerek yok diye duşunuytorum ..
                        __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

bence ziya doğan ona takmış bi kere ve taktığı oyuncuyu bitirene kadar kadroda tutar sonra adam futbolu bırakır...
                          ben jun nun yerinde olsam ziya doğana acayip sekilde gıcık kapardım

Yorum

Neresinden bakarsaniz bakin bu adama sans verilmeli.

1- Eger bu futbolcu satilmaya calisiyorsa, vitrine cikarilmali. Yani maclarda gorev yapmali, birilerinin onu izlemesi gerekir, ne de olsa herkes bizim yoneticilerimiz gibi izlemeden topcu transfer etmiyor.

2- Celalettin ve benzeri durumdaki, ozellikle teknik ve furtbol bilgisi acisindan vasatin altinda olan oyuncular, bu takimda ne kadar sans bulabiliyorsa Jun' a da en az onlar kadar sans verilmeli.

3- Ziya herseye ragmen bu takimin basinda ise Jun' a kesinlikle sans verilmeli
                            "AİNESİ İŞTİR KİŞİNİN, LAFINA BAKILMAZ"

Yorum

Verelim de sonra Eller gibi olmasın ... Mesela iyi performans gösterdikten sonra bir takım istese yönetim kesin satar.

Yorum

Çalışıyor...
                              X