Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yanındayız Ayman!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yanındayız Ayman!

Senin yaptığın tamamen futbol içinde, futbol karakterine uygun, tamamen ayman tarzı müdaheleydi. Senin hareketinde en ufak bir kasıt(ırkçılık) olmadığını bilmekteyiz. Hareketinin sert olduğunuda bilmekteyiz tabiki. Seni ezdirmeyeceğiz. Musa ve Sivaslıların sana yüklenip beleşten 3 puan almalarına kesinlikle izin vermeyeceğiz. Ordu-Eskişehir Maçını hatırlatırız. Sahada insan bıçaklanmış fakat maçta ordu spor mağlup ilan edilmemiştir.

Ayman bizim Sert Çocuğumuz, Sivaslılara Yedirmeyiz.
    En son Vkgz tarafından düzenlendi; 13.08.2007, 18:08.
    Önce TRABZONSPOR

ya sivas başkanı çok iğrenç bir açıklama yaptıı ayman arapmış balili israilliymiş bliliyi bu ligde zaten kimse istemiyormuş ayman israilli diye balliye sert girmiş ayağını kırmak istemiş ya tam bir haysiyetsin bu sivaslı başkan bizi milliyetçi biliyorya şimdi olaya ırkçılık iddaları sokuyo ki ayman da ayrıyetten ceza alsın ekleyin arkadaşlar sivasıda bizanslıların yanınaa bunlar haysiyetsiz istanbul destekçisi
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

Aferin len Ayman, accuk sert girdi ne var? Numaracı balili, hiç sevmezdim zati.
      Trabzonspor büyütülmüş İstanbul klüpleri gibi yönetilmemeli, ne pahasına olursa olsun Şampiyonluk hedeflememeli. Maden gibi altyapısına gözbebeği gibi bakıp her yıl geliştirmeli…Sonra; diğer herşey ayağının altına serilecektir!

Yorum

Balili'nin bakışları bile belli ediyor adamın içindekileri. Maçtan sonra koridorda ersen'in baliliye gülerek bir "yaa balili" deyişi vardı ki, sanki "balili sende az .... değilsin" der gibiydi.

Yorum

Ya birakin arkadaslar, Aymanin Kasitli girmedigini bana anlatmayin ben hic kimseyi savunmam herzaman tarafsiz degerlendiririm herseyi, Aymanin yaptigi hareket Balilinin ayagina tam denk gelseydi ayagi ciddi bir sekilde sakatlanabilirdi, gerci bu irkci olaylarina inanmiyorum Aymanin biraz daha kendine ceki düzen vermesi lazim tamam kosuyor mücadele ediyor ama birazda sert hareketlerine dikkat etsin, bu hareketleri hemen hemen her macta yapiyor.
          Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.

Yorum

hepimiz ayman'ız.
            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben hic kimseyi savunmam herzaman tarafsiz degerlendiririm herseyi
              Bilmez miyiz?

Yorum

ayman ayman ayman
                GkhnTrk61--> Trabzon benim Herseyim Trabzonspor ise Dünyam....

Yorum

futbolcumuza tabiki sahip çıkalım . ama ayman gerçekten çok dengesiz girmiştir. bu her maçta olan olaylar. dünyanın 4 bir tarafında bacaklar kırılıyor,, bunun önüne geçilemez.

sivaslı forvet oyuncu ceza sahası içinde kendini yere atarak hakemi aldatmıştır, hakemde penaltı vermeyerek futbolcunun niyetini anlamıştır ama sarı kart göstermemiştir.kaldıki zaten bir sarı kartı vardı. malesef bunu kimse konuşmuyor herkes aymanı konuşuyor. ayman kadar bu beceriksiz, dirayetsiz, kin dolu hakem suçlu değilmidir??

Yorum

ben hic kimseyi savunmam herzaman tarafsiz degerlendiririm herseyi
                    Bunu sen mi diyosun =)

Ayman'ın yaptığı hareket maçın atmosferine göre gayet normaldi bana göre. Maç boyunca Mohammed denen futbol cahilinin Ceyhun'a yaptıklarının yanında azdı bile.
                    Hatta maçın ilk yarısı bittiğinde kuzenime dedim ki ; " kuzen bu Sivaslı futbolcular bizimkileri hırpalamaya gelmiş. Ziya Doğan Hasan ve Ayman'ı alsın da öğrensinler futbolcu nasıl hırpalanır. "

Kısasa kısas ..

Ayman'ı pek sevmem ama tasvip edemeyeceğim bir davranışla karalanmasını kabul edemem. Kabul etmemeliyiz.
                    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

Ya birakin arkadaslar, Aymanin Kasitli girmedigini bana anlatmayin ben hic kimseyi savunmam herzaman tarafsiz degerlendiririm herseyi, Aymanin yaptigi hareket Balilinin ayagina tam denk gelseydi ayagi ciddi bir sekilde sakatlanabilirdi, gerci bu irkci olaylarina inanmiyorum Aymanin biraz daha kendine ceki düzen vermesi lazim tamam kosuyor mücadele ediyor ama birazda sert hareketlerine dikkat etsin, bu hareketleri hemen hemen her macta yapiyor.
                      Bizde benzer şeylerden bahsediyoruz arkadaşım.Olayın ırkçılıkla eşleştirilmesi mide bulandırıcı..Bizim çok futbolcumuza çok kasti tekmeler atıldığını çok iyi biliriz biz...Yüzüne tüküren haysiyetsizler(Nobre) bile vardı..Ama kartına sarılsaydı sayın demirlek,olaylar büyümeyecekti...

Ayman değil bu olayın sorumlusu,Aymanı ve tüm ts lileri çileden çıkaranlar ve hakem tabi ki..
                      En son 61viya tarafından düzenlendi; 13.08.2007, 16:31.
                      "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Medya bölümüne açtım ama ilgi görmedi yada gözünüzden kaçtı

Lütfen herkes takip edebildiği kadar internetteki durumu takip etsin. ZAMAN gazetesi türkiyenin en objektif haberini yapan gazetedir.Ve trabzondaki olaylar hakkında anket başlatmış lütfen katılın

Bundan önce ayman açıklamalar yapmış onları vereyim

Ayman konuştu: Kasti hareket yapmadımTrabzonsporlu futbolcu Ayman Abdelaziz'in menajeri Erdem Alataş, Ayman'ın 7 yıldır Türkiye'de forma giydiğini, bu futbolcunun 4 yıldır da Balili ile karşılıklı olarak oynadığını ve iki oyuncu arasında düne kadar herhangi bir sorun çıkmadığını söyledi.
                        Multimedya

İlgili Haberler

Alataş, dün gece Trabzonspor ile Sivasspor arasında yapılan ve 90. dakikada çıkan olaylar nedeniyle tatil edilen maçın ardından Ayman'a yöneltilen suçlamalarla ilgili açıklamalarda bulundu.
                        Ayman'ın 7 yıl önce Kocaelispor ile anlaşarak Türkiye'ye geldiğini ve ilk yıllarında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak için başvuruda bulunduğunu belirten Alataş, ''Ayman, 7 yıldır Türkiye'de. Balili de 4 yıldır Türkiye'de oynuyor. Düne kadar ikisi arasında herhangi bir sorun olmadı'' dedi.
                        Maçtaki görüntülerin iyi incelenmesi gerektiğini kaydeden Alataş, ''Ayman, kasten Balili'nin ayağına gitmedi. Topa sert girdiğinden dolayı da maçın hakemi faul verdi ve Ayman'ı sarı kart ile cezalandırdı. Ayman, sert oynayan bir oyuncu. Ama olayın başka yerlere çekilerek Ayman'ın üstüne gidilmesi yanlış. Ayman'ın kişilikli, ahlaklı bir oyuncu olduğunu herkes biliyor'' diye konuştu.
                        Ayman ile Balili'nin arasında bir din çatışması olduğu yönündeki söylemlerin çok yanlış olduğunu kaydeden Alataş, şöyle konuştu:
                        ''7 yıldır Ayman, böyle bir çatışma yapmadı da bugün neden yapsın? Din çatışması şeklinde çok yanlış yorumlar yapılıyor. Dünkü maçta olan tesadüfen bir fauldür. Ayman, aşırı hırslı bir oyuncu ve mevkisi itibariyle de onla mücadeleye girdi ve faul yaptı. Böyle sözlerle Ayman'dan çok Trabzonspor yıpratılıyor. Kesinlikle buna izin verilmemeli.''
                        -AYMAN: ''NORMAL FAUL YAPTIM''- Trabzonspor'un Mısırlı oyuncusu Ayman Abdelaziz ise maç içerisinde normal bir faul yaptığını söyledi. Faul pozisyonunun çok abartıldığını ifade eden Ayman, ''Ben kasti bir hareket yapmadım. Normal bir faul yaptım ve hakem de sarı kart ile beni cezalandırdı'' diye konuştu.

BUDA ANKET İLETİŞİMADRESİ

Aşk sadece bordomaviymiş

)-: Yarim sende varmidur oy benum gibi sevdaluk :-)

Yorum

bari balili ye laf etmeyin daa...
                          yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

ulan demekki her böyle sert faul yapildiginda kavga dövüs cikmasi gerekiyor.
                            onurluyum, gururluyum çünkü TRABZONSPORLUYUM
                            NE MUTLU TRABZONSPORLUYUM DIYENE!!!

Yorum

Birisi karadenizde diğeri içanadoluda.Yılda 2 kez karşılaşan oyuncular. Birbirlerini bunun dışında görmeyen birbirlerinden haberi olmayan.Bu iki oyuncu nasıl olurda birbirlerine ırkçı gözle bakabilirler ben bunu merak ediyorum. o zaman aymanın milan ilede sorunu olması lazımda osa sırptı yanı bunu böyle düşünürsek.
                              Oyun kuralları içinde sert bir faul yapılmıştır ve bu faul irkçılığa bağlanmıştır çok ayıp. Tabikide aymanı bu konuda ezdirmeyeceğiz.o biizm oyuncumuzudr ve aymanın asla böyle bir şey düşüneceğini sanmıyorum.Emre belezoğluda böyle bir şeye maruz kalmıştı ve nasıl onun yanında olduysak biizm oyuncumuz olmamasına rağmen tabikide aymanın arkasındayız.o zaman ayman genelrde hep sert girere o zaman herkese karşı irkçi.Bence bu sözü ağzına alıp bir insanı suçlayanlar en büyük irkçı.
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Çalışıyor...
                              X