Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2023-2024 Sezonu Hazırlık Kampı ve Maçları

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benkovic niye yoktu?
    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Benkovic niye yoktu?
      Neden olsun? Topçu olmadığı için olabilir mi?

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Neden olsun? Topçu olmadığı için olabilir mi?
        Olmalıydı demedim zaten.
        ( ゚д゚)

Yorum

Olmalıydı demedim zaten.
          Ne soruyon o zaman? Benkoviç amca oğlun mu? Komisyon transferi işte.

Yorum

• Sağ stoper Ali Şahin Yılmaz dünkü maçta bana umut verdi. Bayıldım uşağa. Nazar değmesin.

Rakip çok sert oynadı. Ömür, Baka, Uğurcan kötü darbe aldılar. Umarım bir sorun olmaz.

17'lik kaleci Onuralp de iyiydi.

Evren Eren Elmalı-Maxi Gomez işbirliği ile gelen ilk gol süperdi. Eren orta yapmayı geliştiriyor belli. Gomez beslendiği taktirde iyi forvet olduğunu kanıtladı.

Takımda dün kötü oynayan yoktu.

Denswil kilo vermiş ve lige hazırım görüntüsü verdi.

Kourbelis de iyi kumaş olduğunu kanıtladı.

Tekliç az süre aldığı için fikir edinemedim.

Özetle dünkü oyun diğerlerine göre bir seviye üstteydi.

Bakalım Nenad B. Lige nasıl bir kemik kadroyla çıkacak.

Larsen'de gelişme yok.
            En son HOPA'LI TS'Lİ tarafından düzenlendi; 26.07.2023, 08:37.
            2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
            82 HELAL PUANLA
            TRABZONSPOR

Yorum

• Ligin başlaması yaklaştığı için belli ki oyuncuların ciddiyeti de artmaya başlamış.Bu hazırlık maçın da diğer hazırlık maçlarına göre daha iyi görüntü verdik.

Zaman zaman güzel organize hücumlarimiz oldu.Özellikle sol tarafı daha etkili kullandık.Orta saha da kourbelis tam nokta atışı oynadı.Sorumluluktan kaçmadı saha içinde saklanmadı ve hücum oyuncularını da beslemeye çalıştı.

Genç stoper ali şahinde güzel maç çıkardı.Son derece olgun oynadı.Kritik top kesmeleri oldu.Topla çıkış yapmayı seviyor.Boyuna rağmen hava topu da fenâ değil iyi sıçrıyor.Takimda kalacak gençlerden biri olabilir.Maç tecrübesi kazanırsa yakın zamanda önemli sıçrama yapabilir.Stil olarak abdulkerim bardakçıya benzettim.

Eren elmalı da bu maçın iyilerinden biriydi.Bazi basit hataları olsa da genel olarak takıma katkısı güzeldi.

Sonradan oyuna giren gençlerde az sürede faydalı isler yaptı.Teklicin pres gücü iyi.Kaleci Onuralpe kritik bir top gelmedi fakat duruşu ben kaleciyim diyor.Göktan da oynadığı sürede sırıtmadı bir iki de güzel iş yaptı.Enis destanın gol atması iyi oldu.Onuralp de nasıl ki "kaleciyim" görüntüsü varsa Enis destan da da "ben forvetim" görüntüsü var.Aslinda tecrübeli de sayılacak bir genç daha üst düzey seviyelere çıkabilecek bir oyuncu.

Yorum

Benkovic niye yoktu?
                Bugün de hazırlık maçı var, dün oynamayanlar ve sonradan girenler oynayacak. 2 ye bölüyor hoca takımı.

Yorum

• Yorum

• Yedek kadro TFF 1.ligde bile küme düşebilir.
                    Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Taha,serkan,dogucan hemen yollarim arif belkikiralik yollayip denene bilir ya bu 4 bosuna zaman kaybi masraf adam 24 yasina gelmis hala oynamayi bilmiyor birde genc deniyor saka gibi. Taha da kalecilik özelligi hic biri yok dogucan gitsin güewse orada daha basarili olur neyse umarim bunlarin son maclari olur Trabzonspor formasinla ama serkanin torpili büyük gibi
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yedek kadro TFF 1.ligde bile küme düşebilir.
                        https://www.youtube.com/watch?v=2EAE...nnel=haydevira
                        Eze eze 2021-2022.
                        #Rahatsızlık vermeye devam. #Dik Oyna. #Kazım Gibi Sev.

Yorum

• Trabzonspor- Kranj maçını izliyorum....

Bir gözüm de masaüstü başka penceredeki ekonomi haberlerinde....

Ara ara maça bakıyorum, gol oluyor diyorum "- Defans hastalığı devam ediyor..."

Bordo renkli takımda gözlerim....Bir tane futbolcuyu tanımaz mı insan...?

Ekonomi haberlerinden tekrar maça dönüyorum ileride zenci, kısa boylu bir adam....Diyorum bu kim, ne zaman aldık?...

Sonra skor tabelası gözüme takılıyor 1-0 öndeyiz ?!!! Beyaz formalara odaklanıyor ve Serkanımızı görüyorum....

Diyorum - Hay Allah iyiliğini versin, yaşlanıyorsun artık....
                          En son CEMEFKER tarafından düzenlendi; 26.07.2023, 12:16.
                          ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak Kemal Duru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ne soruyon o zaman? Benkoviç amca oğlun mu? Komisyon transferi işte.
                            Yav sen nerdesin boşlama buraları forumda sen yokken hep birşeyler eksik.
                            Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• maç yayını var mı acaba?
                              "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• İlk olarak Metin Ural tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                maç yayını var mı acaba?

Özel Mesaj kutuna bakıver linkini gönderdim.
                                ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

Yükleniyor...
                                X