ewet arkadaşlar kafamı karıştıran bir olay bu ..bu adamlar hangi amaçla satılmıyor..şuan itibariyle bu iki oyuncuyu bedava bile göndersek kara geçmicekmiyiz??yıllık 1.5 milyon avro transfer ücreti varmış bu adamların..parasız bile versek 1.5 milyon avro karımız olacak..dahası ne..bunun yanında kaleye de gerçek bi kaleci alabileceğiz..kontenjan açılacak..tabi bu kontenjanın açılmasını istemiyorsalar o başkaççbu adamlardan herşey beklenir!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Musampa & Jun Niye Satılmıyor?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Parasız bile alan yok demek ki. Kaldı ki Musampa beyefendi örneğin bu aldığı yıllık üzreti dünyanın başka hangi noktasında kazanabilecek? Adamları tatile yollayacaklarına biraz hırpalarsınız idmanlarla veya eğitim diye burunlarını sürtersiniz biraz, o zaman anlarlar burda 1 sene daha kalmayayım hayatım rezil olacak diye. Bakın tasvip etmiyorum ama paragöz Tigana bile milyonlarca euroluk tazminatını bırakıp gitti neden? Eh birkaç kere evine doğru kovalanmış gözü korkmuşTasvip etmediğim şeyler. Ama eğer karşındaki kulübün parasını iç etmeye çalışıyorsa profesyonelce ve bonservisini bedava almaya çalışıyorsa veya hak etmediği parayı, o zaman sen de profesyonelce tesislere bekçi yapıp erzak taşıtacaksın ki Anya Konya nerde bir haberi olsun
En son Travelair tarafından düzenlendi; 12.07.2007, 12:04.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Bu futbolculari hickimse dogru dürüst seyretme imkani bulamadigindan ne biz bunlari pazarlayabiliyoruz,ne de bunlara bir talip cikiyor.
Aslinda Intertoto da ilk turu garantiledik. Bence ikinci macta satmak istenilen yabancilari ( Musampa,Jun,Jefferson )kadroya sürüp en azindan bir iki talipli cikar düsüncesindeyim.
Yoksa Ziya bunlar takimi sabote edip maci vermelerinden mi korkuyor ?
Yorum
-
musampa&jun niye satılmıyor??
bizim gibi takım, bizimkiler gibi yönetici bulunamadığı için.
şaka bir yana bonservissiz de versen gönderemezsin bu tip adamları. çünkü senden yılda 1,5 milyon alıyor gittiği kulüp 300 - 500 bin verecek. sen olsan gidermisin. adamın kapı gibi 3 yıllık anlaşması var.En son TSunami tarafından düzenlendi; 12.07.2007, 11:58.:::TS:::
Yorum
-
Bencede göndermek yerine ısrarla ve inatla kazanmaya çalışsak en azından birini kazanabilsek kardır.
Yani şimdi birisi bana desin ki bu adamlara şans verilirse takıma Mustafa Keçeli yada Hasan Üçüncü kadar katkıları olmaz.Bende eyvallah diyeyim...Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
jun önceki yönetimin hatası, musampa bu yönetimin ve ziya doğan ın ortak eseri..
bu adamları para ile satamayacaklar..
parasız satmak işlerine gelmiyor ama zararın neresinden dönersen kârdır.
bu iki adam senede eşşek yükü ile para alıyor.
en azından sırtımızdaki bu kamburdan kurtulmamız lazım.
Yorum
-
yani ne oynatıyosun ne de satıyorun adamlar oturduğu yereden bi cuval para götürüyolarr..eğer satmıcaksan oynatt işe yarasınlar..eğer satacaksan git sat olmadı oynat sora sat..yatan adamı trabzonspordan başka kimse almaz çünkü...satılcaksalar ibel biraz bişeler yapmaları lazım...ayrıca durdukları yerde zararlar..eğer trbazonspor isterse her türlü gönderebilir bunları..öyle şey olurmu o kadar aciz mi bu yönetim..sadece yıllı ücretleri burda fazla die burda kalcaklar..olmadı tehdit edersin kovarsın gerekirse kendi isteğiyle gider ozamn..o kadar kerizmiyiz biz yaaaa??
Yorum
Yorum