Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Aklımızda Kalanlar (2006/2007)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Aklımızda Kalanlar (2006/2007)

Arkadaşlar bir sezonu daha bitirdik.. bekledigimiz gibi olmadı herşey tersine gitti .. tabi her zaman ki gibi takımımızı desteklemeye devam ediyoruzz.. Öyleyse böyle kötü bir sezondan aklımızda kalan güzel şeyler neler...

benim aklımda kalan en güzel şey bjk macına ilk yarısını 2 0 yenik kapattık ve sonrasında 3 2 lik bir skorla macı kazanmamız oldu.. GErçek Trabzonsporu canlı bir şekilde görebildigim icin kendimi cok şanslı hissetiyorum bir maç dahi olsa ...

Sizz...
    Trabzonspor

V.Manisaspor maçından sonra Marcelinho'nun formasını yere atması.
    keyif adamı ..

Yorum

aklımda ne kalacak ki!!!
      birtek bjk maçının ikinci yarısının ilk yarım saati..

onun dışındaki hiçbirşeyi hatırlamak istemiyorum..

galibiyetler bile utanç vericiydi...

sene boyu ezildik...

Yorum

tabiki besiktas maclari..

Yorum

İnönü'de oynanan BJK maçındaki BMN-Maytap şovu...

Yorum

aklımızda kalacak ne oldu. Bjk maçının ilk yarısı korkak bir futbol ve 2-0 lık bir mağlubiyet. sonra ziya doğanın nasıl olsa şeyimi kazıyacaklar ersenide oyuna sokayım demesi ve şansına 3-2 olması. Gerisi fasa fiso

Yorum

hasan ücüncünün ayagıyla rum macında yanlış hatırlamıyorsam adamın kafasına vurması
              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak #10 Fietra tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                V.Manisaspor maçından sonra Marcelinho'nun formasını yere atması.
                Hayret ilk defa sana katılıyorum

Yorum

rezil bir sezon o kada rçok kötü şey var ki aklımda kalan düşünüp yazmaya kalkarsam sabaha kadar küfredip sağı solu parçalayacğaım için burda mesajı kesip başka konulara yelken açıyorum
                  HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• Aklımda güzel bir şey kalmadı bejekeye 8 dakika içinde üç gol atmamız dışında.
                    Kötüsünü de anlatmayalım isterseniz.
                    Malum her şey hala ulu-orta ayan.
                    Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      rezil bir sezon o kada rçok kötü şey var ki aklımda kalan düşünüp yazmaya kalkarsam sabaha kadar küfredip sağı solu parçalayacğaım için burda mesajı kesip başka konulara yelken açıyorum
                      güzel şeylerden bahsetiyoruz biz kötü şeyleri katma onlar bitmez zati
                      Trabzonspor

Yorum

sezonuun sonu yaklasirken mustafa kecelinin akilla sir boyu getirecek golleriii
                        Kiminle Gezdigimize,Kimlerle Arkadaşlık Ettigimize Dikkat Etmeliyiz! Çünkü Bülbül Güle, Karga Çöplüge Götürür:

Yorum

Marcelinhonun Trabzonspora transferi bence bi daha böyle büyük bi yıldız transfer etmemiz zor...

ama tabiki o da ziyadan nasipini aldı ve gitti şimdi Wolfsburgda harikalar yaratıyor...
                          En son cınar#7 tarafından düzenlendi; 25.05.2007, 23:09.

Yorum

*7 maç 2 gol 1 puan.

*2.BJK maçı

*3 ön libero

*Keçelinin geçen haftaki golü

Yorum

İlk olarak ts_kolik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hayret ilk defa sana katılıyorum
                              Abi bu gidişat kötü,hemen dön yol yakınken hemen

Bir de hatırladığım şu;ikinci yarıdaki bjk maçından sonra hayal dünyasına sürüklenen arkadaşlarımız ve iki hafta sonra tüm hayallerin suya düşmesi.''Dün,yarının aynası'' tümcesini unutmamak gerek...

Yorum

Çalışıyor...
                              X