Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BSL 20. Hafta | Anadolu Efes 98 - 91 Trabzonspor | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• BSL 20. Hafta | Anadolu Efes 98 - 91 Trabzonspor | Maç Sonucu

Sezonun yirminci haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda daha önce hiç yenemediğimiz Efes'e konuk oluyoruz.

Bilet: 15 TL https://www.tixbox.com.tr/etkinlik/4...rabzonspor-bsl

Efes, perşembe akşamı Maccabi Tel-Aviv'le oynayacak.
    Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

bir aksilik olmaz ise oradayız....

Yorum

Bu sefer kazanalım.

Yorum

Yine başa baş geçen maç olur bu sefer biz kazanalım artık.

Efes, maccabi ile euroleague de karşılacak hiç bir iddaaları yok.
        https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

Koç Bulkaz'la ilgili şöyle bir durum var: İç sahada seyirciyi de arkasına alarak kazanmanın yolunu buluyor.

Bizim geride kalan sezonlarımıza bakınca Trabzon'da 101 lig maçı oynadık ve 48'ini kazanabildik (50%'den düşük).

Ozan Hoca, Uşak dönemindeki 132 lig maçında 53 galibiyet almıştı. Bu 53 galibiyetin 37'si iç sahada (Lig ve Avrupa'yı birlikte düşününce iç saha performansı 60%)...

Hayri Gür'deki TOFAŞ, Sakarya ve Banvit galibiyetlerine bakarak kalan fikstürün (Gaziantep, KSK, Eskişehir, Darüşşafaka, Giresun ve Uşak) ligde tutunmak için büyük avantaj olduğunu söyleyebiliriz.

Deplasman içinse Giresun ve Uşak maçlarını tekrarlamasak, şimdilik yeter.
          En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.03.2018, 17:29.
          Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

Maccabi maçında Efes'te eline alan atıyor. Sürekli bire bir oynuyorlar. Topu dolaştırdıkları hücum sayısı çok az.

Bir de dış şut savunmasında aksiyorlar.

*

Simon yok. Doğuş da Maccabi maçında sakatlandı, durumu bugün belli olacakmış.
            En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 09.03.2018, 10:59.

Yorum

Banvit Giresun'u 24 farkla yendi. Eskişehir 7 maçtır kaybediyor, Gs favori görünse de onlar da çok kötüler, umarım sürprize izin vermezler.
              Belediye içeride enteresan performanslar gösterebiliyor ama ben yine de Tofaş'ın kazanacağını düşünüyorum.

Kadromuz 1-2 noktada bu kadar eksik olmasa Efes'e karşı ciddi şansımız olurdu. Efes kötü bile olsa bu kadro ile kazanma şansımız çok düşük, ya ekstra bir savunma yapacağız ya da kusursuza yakın bir hücum. Diğer bir ihtimal Tofaş maçındaki gibi rakibin kötü günde olmasını dileyeceğiz. Eskişehir yenilir, biz de sürpriz bir galibiyet alırsak play off şansımız doğar.

Yorum

Efes'de ritm bozukluğu var çok kolay maç kaybediyorlar
                ​SADECE TRABZONSPOR

Yorum

Efes'e karşı en önemli avantajımız, oyuna yöne verecek oyuncu sayısı. Dragic'in sakatlığı ve Simon'un yokluğunda Efes'te tüm yük Douglas'ın üzerinde. Hem McCollum hem de Weems bire birler üzerinden çabukluklarını kullanan oyuncuklar. Bizdeyse Vasiliauskas, Eldridge ve Green zaman zaman tercih hataları ve ritm sorunu yaşasa da tempoyu yükseltebiliyor.

Ribauntlarda ezilmezsek ve Efes ekstra dış şut atmazsa, yukarıdaki avantajı zorlayıp maçın içinde kalabiliriz. Maccabi maçı bu yazdıklarımın kopyası oldu. Pierre Jackson, Roll, Kane ve Cole ile Efes'e çok ters geldiler.

Yorum

Tofaş deplasmanda ibbyi yendi, banvit giresunu yendi, galatasaray da sahasında eskişehiri zar zor yendi. hafta bizim için iyi başladı efesi çok zorlayacağımız kesin.

Yorum

dostlar salonun ordan bilet alma gibi bir secenegimiz var mi?

Yorum

İlk olarak Sinan G. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        dostlar salonun ordan bilet alma gibi bir secenegimiz var mi?
                        Var tabi ki

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Tofaş deplasmanda ibbyi yendi, banvit giresunu yendi, galatasaray da sahasında eskişehiri zar zor yendi. hafta bizim için iyi başladı efesi çok zorlayacağımız kesin.
                          Eskişehir'de Rowland ve Marshall yok. Bugün de Kravtsov sakatlandı. Buğra ve Baron çok kötü attı. Ona rağmen son çeyrekte maça ortak oldular.

Gs'de Renfroe harika oynadı. Özellikle çift gard oynadıkları zaman topu iyi paylaştılar.

*

Giresun için ne söyleyeyim ki... Bizi yendikleri gece, "sonuca aldanmasinlar" yazmıştım. Üstelik o günde n sonra üç transfer yaptılar.

Tofaş, üç uzununun beş faul aldığı maçın kritik anlarını üç Türkle oynayıp kazandılar. Berkan'i beğeniyorum. Fiziği, dengesi ve sürati gayet iyi. Henry ikinci yarı kötü oynadı.

İbb'de Toolson'a üzülüyorum. Ertuğrul Erdoğan'in koltuğu sallanıyor.

Yorum

İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Eskişehir'de Rowland ve Marshall yok. Bugün de Kravtsov sakatlandı. Buğra ve Baron çok kötü attı. Ona rağmen son çeyrekte maça ortak oldular.

Gs'de Renfroe harika oynadı. Özellikle çift gard oynadıkları zaman topu iyi paylaştılar.

*

Giresun için ne söyleyeyim ki... Bizi yendikleri gece, "sonuca aldanmasinlar" yazmıştım. Üstelik o günde n sonra üç transfer yaptılar.

Tofaş, üç uzununun beş faul aldığı maçın kritik anlarını üç Türkle oynayıp kazandılar. Berkan'i beğeniyorum. Fiziği, dengesi ve sürati gayet iyi. Henry ikinci yarı kötü oynadı.

İbb'de Toolson'a üzülüyorum. Ertuğrul Erdoğan'in koltuğu sallanıyor.
                            Hocam bu eskişehir inanılmaz kötü gidiyor ligin ilk yarısında 10 haftada aldığı galibiyetler olmasa şuan sondan ikinci sırada felan olabilirdi. Bizim kadroya bakıyorum en kötü 8. olup play off yapacak kapasite var.

Galatasaray bugün çok şanslıydı eskişehir basit hatalar yapmasaydı maçı kazanacaktı.

İçerdeki maçlara baktım hepsini alacak gücümüz var. Şu bir kaç haftayı iyi geçmeliyiz üstten daha çok kayıplar olacaktır.

Yorum

İlk olarak Doğukan Uçan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Hocam bu eskişehir inanılmaz kötü gidiyor ligin ilk yarısında 10 haftada aldığı galibiyetler olmasa şuan sondan ikinci sırada felan olabilirdi. Bizim kadroya bakıyorum en kötü 8. olup play off yapacak kapasite var.

Galatasaray bugün çok şanslıydı eskişehir basit hatalar yapmasaydı maçı kazanacaktı.

İçerdeki maçlara baktım hepsini alacak gücümüz var. Şu bir kaç haftayı iyi geçmeliyiz üstten daha çok kayıplar olacaktır.
                              Bence bu haftanın en önemli maçı Gaziantep- Büyükçekmece. Çekmece sakatlıklardan çok çekti. Gaziantep geçen haftaki mucizevi galibiyetten sonra ne yapacak? İkisi de iyi kadrolara sahip. Miller-Walker kapışması da ayrı heyecan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X