Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Karadeniz Fırtınası Selçuk Aydın Gururumuzsun!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• rakibe tebrikler, adam 12 rauntta selçuğu bunalttı helal olsun...
    kaybedebileceğimizi düşünüyordum tek ümidim ilk raunt saydırması ve 10.rauntta ipin arasına kafasını sokmasıydı...ki zaten oralardan gelen puanlarla aldık maçı...
    .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• 3 hakem de çok profesyoneller. Atılan yumruklar sayılıyor ve ona göre değerlendiriliyor.
      Selçuk çok net söyledi. Ben düşürdüm ve net yumruk attım. Bu benim stilim diyor. 10 aydır maç yapmadığı için tutuk olduğunu da akledi. Berto' ya "erkeksen gel" şeklinde meydan okumak kolay söz değil...
      <Free Palestine>
      2010 - 2011 Türkiye Süper Lig Şampiyonu
      T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        beyler boks bilmiyorsunuz adamın galibiyeti hakkında ileri geri konuşupda mide bulandırmayın AYIP ...

Garda vurulan yumruklar sayı olarak sayılmaz , net vurulan yumruklar puandır . Aynı zamanda boks da rakibi düşürmek 2 raund demek
        bunu okuyan herkes rahatlamali, bu konuda Selçuk çok daha iyiydi, rumen fuzuli vuruslar yapti, ayni alanzinho'nun 30metreden yaptigi ciliz vuruslar gibi, ne anladim ondan
        Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

• Sizin boks anlayışınız rakibin burnunu kanatsın çenesini kırsın knockout etsin rakibi

@fincher;

tamamsın

Yorum

• İlk raund indirdi.. sonlarda ringden dışarı atıyordu.. hak etti bence..

dünyanın gözü önünde oynanıyor bu maç türkiyede olmasaymış fln boş muhabbet..

selcukda çok emindi.. dişe diş oldu ama bitirici vuruşları nedeniyle selcuk'un kazanması çok doğal..

bravoo karadeniz fırtınasııı
            ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
            Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              - Valla isterdimki rumeni bayıltsın ayıltıp ayıltıp bayıltsın böyle galibiyet keserdi beni

- Deselerdiki maçı izle kim kazandı sence diye sorsalar ,rumeni gösterirdim içimden geçen bu..
              o kadar sarılmasına, Selçuğu bir kere bile düşürecek pozisyona getirememsine rağmen mi..

bende ringin ortasından sedyeyle kaldırılmasını isterdim ama bazen böyle de kazanmak lazım.. çok kazanan var bu şekil.. sıkıntıya gerek yok
              Hadi eyvallah..

Yorum

• romen boşa çalştı ve attığı yumrukların yarısı gart aydı..bunlar önemsiz vuruşlar.selcuk az vurdu öz vurdu ilk raundda rakibi düşürdüğünüden zaten bir adım öndeydi ve kazandı..tebrikler selcuk aydnnn

Yorum

• Valla çok federasyon var ama en önemli federasyonda çok önemli bir yere geldiğimiz kesin

Yorum

• artık başlığın ismi değişssin. DÜNYA ŞAMPİYONU SELÇUK AYDIN olsun
                    TRABZONSPOR
                    Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                    Mesut Keleş (19)

Yorum

• millet istiyo selçuk bayıltsın adamı, ancak öle içlerine sinecek. her yumruk puan değil arkadaşlar. selçuk attığı yumrukalrın çoğunu isabet ettirdi, 2 kez rakibini düşürdü. bunların puanları daha çok oluor. bu işte bir yanlış yok. selçuk eze eze yenemedi ama sonuçta hakkıyla yendi, keyfini çıkarın

Yorum

• İlk olarak @FLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        beyler boks bilmiyorsunuz adamın galibiyeti hakkında ileri geri konuşupda mide bulandırmayın AYIP ...

Garda vurulan yumruklar sayı olarak sayılmaz , net vurulan yumruklar puandır . Aynı zamanda boks da rakibi düşürmek 2 raund demek
                        Skorların hepsini toplarsan rakip önde oluyor ama,

Selçuk Aydın: 114 + 111 + 114 = 339
                        Rakip: 113 + 116 + 113 = 342

Her neyse, Selçuk'tan beklediğim performans değildi.

Tebrik ediyorum yine de.
                        teκ κardeş dгogнeda uпiтed

Yorum

• "İkiye ayıracaam onu" dedi ileriki rakibi için yahu
                          Tüm boksörler Alman aksanıyla bizimki laz aksanıyla konuşuyor ))
                          Bir tanesin!

Valla bokstan anlamam ama akıl yürütebilirim tabii: Son roundlarda özellikle Selçuk'un çok pasif olduğunu gördük. Bu nedenle galibiyet beklemiyordum.
                          Fakat işin tekniğini bilmediğimizden, sadece bu pasif görüntü bizi böyle düşünmeye sevk etmiş olabilir. Selçuk sonuçlar açıklanmadan bir şeyler söyledi; böyle maçlarda önemli olanlar knock-downlar, ilk roundda şöyle oldu 4 defa şunu yaptım vs. diye. Emindi.
                          Sanırım neticeyi de bu belirledi.

Zannetmiyorum ki Selçuk da çok mutlu olsun neticeden. Çünkü o bu dengeyi sevmez. Ezilmiş görünmeyi sevmez. Şaibeyi hiç sevmez.
                          Maç sonu gelecek rakibi için konuşurkenki halinin sebebi de buydu bence: kendinden memnun değildi Selçuk.

Olsun Selçuk...
                          Affettirirsin bir dahakine. Biz sana inanıyoruz Şimalin oğlu..

Yorum

• Masada falan kazanmadık.
                            Kesinlikle puanları hakederek aldık.
                            Üstelik adil oylama değil diyenlere iki hakemin ortak kararıyla 114-113 biz öndeydik.
                            Diğer hakem ise çok ilginç bir şekilde 116-111 gibi tuhaf bir karar verdi.
                            Biz hakeme rağmen kazandık diyorum bende.

Çok usta değilimdir.
                            Ama çok boks maçı izlemişimdir.
                            Maç bittiğinde maçı kazandığımıza inanmıştım.

Şimdi bırakalım "İçime sinmedi, adil değildi" olaylarını.

Dünya Şampiyonuna hakkını verin.

Dünya Şampiyonu Selçuk Aydın.

O kadar!

Yorum

• berto maçı ne zaman acaba...

Yorum

• ben bu boks kadar saçma spor görmedim ya
                                ne bu 2 yumrukta sarılmalar
                                sarılma olayını kalırmaları lazım
                                Biz bizim olan hiçbirşeyden vazgeçmeyiz. O kupayı alacağız...

Yorum

Yükleniyor...
                                X